- 9 Haziran 2021
- 25
- 11
- 3
- 32
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #8.541
Bende bekliyorum hayırlısyla güzel sonuclar alırız inşallahHiç cesaret edemedim
Aynen canım hadi inşallah müjdelerle gelirsinEvet o daha garanti olur bakalım yapabilirsem üşenmezsem öyle yaparım
Aklında neler geçiyor kim bilirAhahahah şu an ekrana bakıyoruz ikimizdeli deli bakıyo
Ne kadarlık oldu canım?Kızlar aranızda benim gbi olan varmı mesela kontrolum ayda bir ama ben sürekli evhamlıyım dünden beri midem bulanmıyo mesela şiddetli bulanıyordu çünkü acaba doktoramı gitsem acaba iyimi nasıl hala ordamı diye düşünüuorum sürekliallah korusun bişey olsa hissedermiydim
İtlik serserilik ne geçer bunun aklındanAklında neler geçiyor kim bilir
Canım şöyle düşün bu kadar stres ona daha zararlı, onu düşünüyorsan kendini sakinleştirmen gerekiyorKızlar aranızda benim gbi olan varmı mesela kontrolum ayda bir ama ben sürekli evhamlıyım dünden beri midem bulanmıyo mesela şiddetli bulanıyordu çünkü acaba doktoramı gitsem acaba iyimi nasıl hala ordamı diye düşünüuorum sürekliallah korusun bişey olsa hissedermiydim
Kızlar aranızda benim gbi olan varmı mesela kontrolum ayda bir ama ben sürekli evhamlıyım dünden beri midem bulanmıyo mesela şiddetli bulanıyordu çünkü acaba doktoramı gitsem acaba iyimi nasıl hala ordamı diye düşünüuorum sürekliallah korusun bişey olsa hissedermiydim
Hahah seni kandırıyor uyudum diye yav tam mıncırmalık sıpa deseneİtlik serserilik ne geçer bunun aklındanbebek gibi. Tam uyuyor hah diyorum uyudu, kalkıp biraz işime bakayım. Hop gözlerini açıp atlatıp zıplamaya başlıyor. Erken talim bana bu
Ahahhh çok fenalar ya bunlar. İyi ki varlar yaHahah seni kandırıyor uyudum diye yav tam mıncırmalık sıpa desenebenimde kuşlarım var geçen yatak odasına geldim uzanıyorum kapı az aralıktı. İçeri holden ışığı takip edip sesime geldi zilli ya gitmiyor bide kafama yorganı çektim eşim ancak öyle götürebildi
Kaçıncı haftadasın kuzum?Selam kızlar. Bugün kalp atışı için randevum vardı. Malesef hüsranla sonuçlandı. Kese büyümemiş kalp atışı da yok. Doktor çok olumlu konuşmadı. Salı tekrar gidicem ama olmadı galiba. Niye böyle oldu anlamadım. Çok berbat durumdayım. Beynimden vurulmuşa döndüm.
7+4 canımKaçıncı haftadasın kuzum?
Aminnnbu arada bayağıdır yazamadım buralara. İlaç takibi yapmaktan kafa kalmadı. Dün göbekten progestan kullanmaya başladım ek olarak. Progesteron değerim 24.1 çıkmış iyi mi bilmiyorum. Yarın 15.00 de transferim var lütfen dualarınızı eksik etmeyin
Ya sürekli bende acaba acaba diye durup durup kendimi dolduruyorum galiba hala inanamıyorum 11 yıl sonra nasip olunca aklıma hep olumsuzluk geliyor acaba bişeymi oldu olduysa ben hissedermiyimki durumundayımKızlar aranızda benim gbi olan varmı mesela kontrolum ayda bir ama ben sürekli evhamlıyım dünden beri midem bulanmıyo mesela şiddetli bulanıyordu çünkü acaba doktoramı gitsem acaba iyimi nasıl hala ordamı diye düşünüuorum sürekliallah korusun bişey olsa hissedermiydim
Çok üzüldüm canım7+4 canım
Yolk kesesi görüyor mu doktor? Yolk varsa bebek de oluyor. Kese boş mu?7+4 canım
Ayyyy çok şükür canım.Bebeimi aldım kizlar şuanda yatiorum 40 dk sonra wc ye gittim daha dururdum ama kasmak da iyi deil zorlama dediler ördek le yap istersen dediler beceremem dieistemedim rahimde embryo da çok güzel dediler hayırlı inşallah
Evet canım benim ama 40 dk iyi deme wc için daha beklesem zorlancaktim buda kasılır dedi napcagimi bilemedimAyyyy çok şükür canım.
Çooooook sevindim.
Hadi bakalım, şimdi bekleyişler başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?