2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Canım avakadoların yanına bir iki elma muz koy. Daha hızlı olgunlaşır

Evet canım inşallah bu zor kısmı atlatirim bende zaten stresli oluyoruz oda skistrir

Benim de 26 sında salı günü transferim olucak kısmetse inşallah güzel haberler almak nasip olur

Hanımlar merhaba pazartesi günü yumurtalarım toplantı transfer ne zaman olcak belli değil belki taze belki donuk olcakmış bu süreçte neler tavsiye edersiniz özellikle transferden sonra nelere dikkat edilmedi asla yeme içme dediğiniz şeyler var mı

Ovitrelle gecen hafta sali aksami yaptim canim opudan iki gun once..atis serbest aynen canim saka bi yana da bende test konusunda acele etmek istemiyorum beklemeye calisicam bakalim
Hee az kalmış o zaman ovitrellenin etkisinin geçmesine. Kesinlikle canım biraz beklersin illa test yaparım dersen de direkt kan ver derim.
Dizilerle geçmiyor dimi vakit bi yerden sonra tıkanıyor
Artik sen test yapma canim kac gunun kalmis zaten kan testi de verdin guzel sonucta cikti ohh miss rahatlayip normal test gununde gidersin
Anı hatıra kalsın diye saklamak için canim

Hayırlı olsun canım inşallah müjdeli haberlere vesile olsun
Transferden sonra çok ağır kaldırma uzanma rahat ol. Stresten uzak kalmaya çalış. Günde 1 tane avokado yiyebilirsin. 1 avuç çiğ kabak çekirdeği ye. Çiğ badem ceviz falan yersin. Haa sabahları da aç karnına kuru kayısı ye kabızlık için

Evet eevet canım elimizden geleni yaptık çok güzel soledin okurum canım saol sende güzel haberler verirsin inşallah ama yapma test erken vaktin te yap bebeğini hisset kuzum
Yok yapmicam canim Allahin izniyle sabirli olcam herseye sabrettim ona da sabrederim nolcakRabbim kolaylik versin sana da canim
benim mesgalem var aslinda cok oyle ne yapsam diye bakmiyorum test icinde beklicem canim kanda gorursem dedigin gjbi hatira kalsin diye yaparim oglumun testi hala duruyo

Merhaba. Sonuçlarım nasil sizce? Doktorum ilaclari bırak dis gebelik olabilme ihtimaline karşı dedi. Cuma yine kan vercem.

9. Gun 6.81
11. Gun 18.86
13. Gun 57.01
15 .Gun 99.65
19. Gun 293.15
HAyirli olsun Artışlar iyi cnm ins.simsiki tutunur

Gozunaydin cnm çok sevindim bizlerde dua et

Hayırlı olsun canım çok sevindim.

Saol canım bı saatlik yolum var ondan önce ozaman içsem skismis olurum normalde o bile yeter ozaman saolun valla rahatlik verdi dua edin ne olur güzel geçsin bebeim benimle olsun
Ins.guzel geçer hayırlı haberi verirsin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…