• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Hayırlı olsun canım. Beni de az önce merkezden aradılar, Salı OPU yapılmıştı, dün 1 tanesi döllendi diye haber gelmişti, bugün 2 hücreli olmuş, yani gelişimi yavaş :KK43: Gözlemeye devam edeceğiz dediler ama muhtemelen transfer iptal olacak. Çok üzgünüm bu ikinci denememdi...
Kac tane toplanmisti canim insallah ilerlemeye devam eder🙏🙏

Sağol canım, amin insallah 😊 öncelikle transferden 5 gün önce hergün bir bardak narsuyu içtim. Forumda bir kaç kişi nar suyunun rahmi istenilen kalınlığa getirdiğini yazmıştı, ben de ona istinaden ictim. Dimesin katkisiz meyve sıkımı meyve suları var ben onlardan almıştım. Etkisi olmuş mudur bilmiyorum ama bu ikinci transferimdi benim ikisinde de içtim ikisi de tuttu. Onun dışında ilkinde çok dikkat etmistim, test sonucumu ögrenene kadar makine bile dizmemiştim egilip kalkma olmasın diye ama bu sefer ilk üç günden sonra rutin islerime döndüm; kendimi çok yormadan ev sildim, süpürdüm toz aldım, çamasırları, bulasıkları hallettim yemek hazirladim kaldirdim. Ayagi kayan koca koltugu kalcamla ittirerek hizalandırdım felan filan (ben bi galyanla yaptım, bunu kimse yapmasın tabi.) Benim transferin ilk günü rahmimde aşırı bir gerginlik hissi vardı, ilk gün istem dışı uyurken kendimi esnetmeyeyim diye uyuyamamıştım öyle bir gerginlik. Öyle olunca da dedim heralde rahim embriyoyu istemiyo olacak ki kendini bu sekilde ifade ediyor. Kendimden o ay umudu kesince öyle aman aman dikkat etmedim anlayacağın. Köpegim var mesela gunde üc kez onu disari cikartip gezdirdim rahme oksijen gitsin diye. Protein agirlikli beslendim; et, mercimek, nohut, fasulye, muz... bu tarz seyler tuketmeye özen gösterdim. Zaten embriyo ilk 48 saatte tutunursa tutunuyormuş; o yüzden ne olur ne olmaz diye ilk 3 gün dikkat ettim. Bu arada tutunma asamasinda bol bol avakao tuketenler de var, ben bu transferimde hic yemedim ama ilkinde yemistim her ihtimale karsilik bu avakado ve narı denemeni tavsiye ederim. Narı transferden önce avakadoyu ise hem oncesinde hem sonrasinda yiyebiliyorsun. Umarım güzel hayırlı haberler alırız senden de 🥰
Amin inşallah çok teşekkürler canım detaylı anlatmışsın ben de nar suyu alıp içeyim o zaman her gün bir bardak katkısı olur illaki. Onun dışında ilk 3 gün dikkat ederim gibi geliyor bana da ondan sonra rutin işlere dönerim artık, inşallah ben de olumlu haberi alabilirim hayırlısıyla :)

Heyecanlandım senin adına :) ben de aynılarını yaşıcam işallah yarın. Takipteyim seni ;)
Canım hayırlısı olsun senin de bende şimdi eve geldim sole soyliyim çok güzel bı duygu ama şansıma bı buçuk saatten fazla yattım ama ilk 40 dk sonra gittim tutardım ama dediğim gibi zorlamak da iyi deilmis ananas almamıştım herkes başka dio die doktorum ye dedi faydası varmış. Ama ben ilk dedim yuruyemicem herhalde ama insan sonra alisio rahatlio çok ileride öle sıvı bişe deil biz zor ileri koyduk korkma bişe olmaz dediler ozaman sanırım rahatlarim ama yinede pazartesi ye kadar dinlen dedi

Yaa başladı dimi o düşünceler🤭 gözlerini kapatıp onu düşünüyorsun izlediğin videolardaki gibi mi diyorsun 🥰 sımsıkı tutunsun elini koy dua et🤲🤲
Aynen öyle canim ama sende öle demiştin cidden şimdi napio diorum ilk WC ye çıktım ya acaba zarar verdimmi sonra alıştım biraz yoksa yürümeye adım atmaya zorlaniodum korkudan 🤣🤣

Aynen öyle canim ama sende öle demiştin cidden şimdi napio diorum ilk WC ye çıktım ya acaba zarar verdimmi sonra alıştım biraz yoksa yürümeye adım atmaya zorlaniodum korkudan 🤣🤣
Yok kuzum benim o çok şükür sağlam bir yerde inşallah Rabbim kan versin can versin. Sağlıkla büyüsün 😍 😍 sen rahat ol hiç kasma kendini 🥰🥰

İnşallah canım benim ya hiç bile his orda bı gariplik oluomu sen hissetmismiydin
Yok kız 🤭 ne hissi daha dur bakalım. Bende 5. Gün başladı bazı şeyler. Misal o gün nasıl bir halsizlik adet ağrısı vardı. Teli elime alıp mesaj yazmaya mecalim yoktu. Sonra 6. Gün biliyorsun lekelenmem başladı.

Yok kız 🤭 ne hissi daha dur bakalım. Bende 5. Gün başladı bazı şeyler. Misal o gün nasıl bir halsizlik adet ağrısı vardı. Teli elime alıp mesaj yazmaya mecalim yoktu. Sonra 6. Gün biliyorsun lekelenmem başladı.
Ne bileyim kuzum bende güldüm yazarken ama insan istio arada tamam herşey yolunda hissini veren bişe 😂😂

Tureed Tureed canım benim, nasılsııııın? 🥰
Çok güzel bir duygu değil mi? ❤️
Canim benim çok güzel ama ilk çok zorlandım yürür Ken ilk wc de napcam bilemedim korktum bı zarar verdim die ama çok ilerdemis o aklıma geldikçe rahatliorum tuhaf çok guzel bı duygu çok deisik🥰🥰

Canim benim çok güzel ama ilk çok zorlandım yürür Ken ilk wc de napcam bilemedim korktum bı zarar verdim die ama çok ilerdemis o aklıma geldikçe rahatliorum tuhaf çok guzel bı duygu çok deisik🥰🥰
Canım benim sımsıkı tutunsun bebişin Allahın izniyle. Kabak çekirdeği ve ananas ye. Bide elini çıplak karnına koy konuş 😇🥰🥰

Back
X