2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Canım ben şu an 6+5’im, hala bir belirti yok.
Ultrasonda doktor kalp atışını göstermese içimde bir canlı olduğuna gerçekten inanmayacağım, o kadar yani.
Belirti falan arama ve bana kalırsa üzüleceksen erkenden test yapma.
Benim bir önceki trasferimde 7.gün negatifti, bunda 6.gün pozitif çıktı.
Çok değişkenlik gösterebiliyor yani.

Selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor pozitif alanları tebrik ediyorum sağ salim kucaklariniza almak nasip olur inşallah tranfer olanlar hayırlı uğurlu olsun rabbim iyi haberlerinizi almayı nasip etsin inşallah hergun girip okuyorum ama bende bu değişiklik yok diye pek yazmıyorum beni unutmayın diye de hatırlatma amaçlı yazam bari dedimben daha hala regl bekliyorum daha var işte o zamana kadar sizlerin sonuçlarınıza sevinip üzülüyorum negatif olanlara rabbim tezz zamanda normal yolla nasip etsin inşallah

Çok teşekkür ederim.Ya dayanamayıp yaptım sıradan bi test sılık bı cizgi var şuan .sizce yanlıs olabılır mi?Transfer günüm dahıl benımde bugun 6 günüm

Benide eklermisiniz kızlar 21Ekim transfer günüm, 36 yaşındayım, ilk denemem
Rabbim hepimizin kucağını doldursun emeklerimiz boşa gitmesin yavrularımız sıkı sıkı tutunsun bize

Çok teşekkür ederim.Ya dayanamayıp yaptım sıradan bi test sılık bı cizgi var şuan .sizce yanlıs olabılır mi?Transfer günüm dahıl benımde bugun 6 günüm
Canım hergün yap koyulaşırda pozitif ben öyle yapmıştım 8.günün akşamından başladım yapmaya ama kan tahlili için acele etmedim doktorumun dediği günü bekledim öyle istediler hayırlısı olur inşallah

Oncekinde 19 cikmisti demi bunda kac cikti ik s9nucun canim

Ayy sen çokk yaşa sesli güldüm vallaha
Allahım yeterki istesin Dr.lar tıp tüp bebek hep vesile Rabbim ol deyince oluyor Ol desin yavrularımızı kucağımıza versin bekletmesin aratmasın inşallah

Hayirli olsun canım aynı gün transfer olmuşuz nasi gidio dinlemiosun neler yapiosun
Allah razı olsun canım sanada Hayırlı olsun pozitif sonuçlarla yazışmak nasip olsun emeklerimiz heba olmasın
Dinleniyorum Sağolsun annem eşim bakıyor hiç iş yapmıyorum yemek tuvalet ilaçlar...dikkat ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…