- 25 Temmuz 2016
- 2.723
- 2.540
- 133
- 33
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #9.121
Öook teşekkür ederim canım darısı başına inşallahYaaa buradan da yazmak istedim canım.
Çoooooook sevindim.
Hadi bakalım, ikisi de sağlıkla ilerlesin inşallah.
Gözünüz aydın.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öook teşekkür ederim canım darısı başına inşallahYaaa buradan da yazmak istedim canım.
Çoooooook sevindim.
Hadi bakalım, ikisi de sağlıkla ilerlesin inşallah.
Gözünüz aydın.![]()
Harikasın kurabiyemOyy inşallah inşallah valla
Beraber boğalımben sana yardım ederim elini ayağını tutarım sende ağzını bantla
o iş tamam
![]()
Anladım canım benımde dondurulmuş bana da kalçadan iğne olarak verdi progestanı diğer ilaçlarımız aynı bıde progestan fıtıl var benım ıkı sabah ıkı akşam bazen akıntı oluyor bende de ilacın fazlası gelıyo beyaz beyaz..ben yumurta toplamadan 5gun sonra adet gordum sonrakı ay görmedm bı iğne yapıldı bana luprın dıye adeti beklemedi hoca o yuzden o gecıktırırmış..bende de afedersin gaz oluyor pek bşey bende aramıyorum bazen ayaktaysam kasık acım olur gbı oluyor bakalım kuzum bekleyelımİyiyim teşekkür ederim. Ben belirti aramıyorum artık ne olcaksa olsun :) ben dondurulmuş embriyo transferi oldum. Adetin 3. Gününden itibaren aspirin estrofem progestan folik verdiler daha sonra progestan dex göbekten 1 tane iğne yapıyorum kese görünene kadar bunlara aynen devam edecekmişim. Dün ve bugün affedersin ishal gibiyim. Onun dışına sabahları özellikle su gibi akıntım var ama bunlar hormon ilaçlarından kaynaklı diye düşünüyorum. 6. Günden sonra filan belki belirti arayabilirim şu an erken. Sen de kafanı karıştırma benden tavsiye. Tureed diye bi arkadaş var o da benden bir gün önce transfer olmuş onunla da konuşuyoruz bazen. Peş peşe güzel haberler alalım inşallah![]()
1 kasıma az kaldıHarikasın kurabiyem![]()
Valla bana yıllar var gbi gelio korkuorum çok bugün ucundan dedim eşime acaba önceden bı hazırlık gibi olsun test alalim mi hazırlıklı oluruz yok dedi kesinlikle başka bişe olsa bu kadr hayır demez ama bu kadr sene de yaptığım üzüldüğüm testler yüzünden bu sefer doktor dan duycam dedi en başından bende bı test almadım1 kasıma az kaldı![]()
Canim bende kalçadan üç günde bir iğne kullaniorum ama bana yarım verdi ondan oskapar gibi acimio kan sulandci oda progestan fıtıl iki akşam iki sabah estrofem iki sabah iki akşam vitamin Ler ecoprn oskopar iğne prednol bağışık düşürücü kullaniorum bnde hayırlı olsun güzel haberler verelim inşallahAnladım canım benımde dondurulmuş bana da kalçadan iğne olarak verdi progestanı diğer ilaçlarımız aynı bıde progestan fıtıl var benım ıkı sabah ıkı akşam bazen akıntı oluyor bende de ilacın fazlası gelıyo beyaz beyaz..ben yumurta toplamadan 5gun sonra adet gordum sonrakı ay görmedm bı iğne yapıldı bana luprın dıye adeti beklemedi hoca o yuzden o gecıktırırmış..bende de afedersin gaz oluyor pek bşey bende aramıyorum bazen ayaktaysam kasık acım olur gbı oluyor bakalım kuzum bekleyelım![]()
Aklına kötüyü getirme canım.Ay hadi inşallah ama şimdi panik oldum gelişirmi gelişmezmi diye
İnşallah canım, sağlıkla alalım da kucağımıza tek çift farketmez.Öook teşekkür ederim canım darısı başına inşallah![]()
Valla o kadar haklı ki ama işte beklerken de ömürden ömür gidiyor dediğin gibi sanki yıllar var daha test gününe.Valla bana yıllar var gbi gelio korkuorum çok bugün ucundan dedim eşime acaba önceden bı hazırlık gibi olsun test alalim mi hazırlıklı oluruz yok dedi kesinlikle başka bişe olsa bu kadr hayır demez ama bu kadr sene de yaptığım üzüldüğüm testler yüzünden bu sefer doktor dan duycam dedi en başından bende bı test almadımyapardim şimdiye kaç kere
![]()
Ya sabahki fitil baya geri gelmiş bişe olurmu nezamandir yapmiodu ilaç sanki hiç gitmemişValla o kadar haklı ki ama işte beklerken de ömürden ömür gidiyor dediğin gibi sanki yıllar var daha test gününe.
Onlar bişey hissetmediği için belki beklemek kolay gelir ama kadın için öylr olmuyor işte. En ufak bir ağrıda sızıda acaba mı diyorsun
Prednol bende transfer gunu kesti doktor 5gun içtim sadece.. oskopar da çok can yakıyomus oyle duydum Allah yardımcımız olsun esrofem benımde oyle ne zaman test yapmayı dusunuyorsunCanim bende kalçadan üç günde bir iğne kullaniorum ama bana yarım verdi ondan oskapar gibi acimio kan sulandci oda progestan fıtıl iki akşam iki sabah estrofem iki sabah iki akşam vitamin Ler ecoprn oskopar iğne prednol bağışık düşürücü kullaniorum bnde hayırlı olsun güzel haberler verelim inşallah![]()
Bnde sabah koydum hala gelıyo benımki yarım saatten fazla yattım hemde nerdeyse bı bucuk saatYa sabahki fitil baya geri gelmiş bişe olurmu nezamandir yapmiodu ilaç sanki hiç gitmemiş![]()
Evde testim yok test günümde yapcam mecburPrednol bende transfer gunu kesti doktor 5gun içtim sadece.. oskopar da çok can yakıyomus oyle duydum Allah yardımcımız olsun esrofem benımde oyle ne zaman test yapmayı dusunuyorsun
Bnmde 2kasım ama 6.gun falan yapmayı dusunuyorum kaset testEvde testim yok test günümde yapcam mecbur1 kasim
Evet ben de günde 3 kere fitil olarak 2 kere de ağızdan alıyorum progestan. Çok fena baş dönmesi yapıyorAnladım canım benımde dondurulmuş bana da kalçadan iğne olarak verdi progestanı diğer ilaçlarımız aynı bıde progestan fıtıl var benım ıkı sabah ıkı akşam bazen akıntı oluyor bende de ilacın fazlası gelıyo beyaz beyaz..ben yumurta toplamadan 5gun sonra adet gordum sonrakı ay görmedm bı iğne yapıldı bana luprın dıye adeti beklemedi hoca o yuzden o gecıktırırmış..bende de afedersin gaz oluyor pek bşey bende aramıyorum bazen ayaktaysam kasık acım olur gbı oluyor bakalım kuzum bekleyelım![]()
Bende lucrin fitil kullanıyorum sizin gibi oluyor ilk kullanmaya başladığım zaman firil gelmeyordu şimdi akıntı fazlalaşınca geliyor ben çözümü biraz tuvalete gitmemekle buldum fazla gelmiyor ilk koyduğumda hemenBnde sabah koydum hala gelıyo benımki yarım saatten fazla yattım hemde nerdeyse bı bucuk saat
2.gunum hiç bisi hissettimiriyorKızlar merhabalar, transferden sonra sürecinizi nasıl geçirdiniz acaba? Çok yatmayın diyorlar nasıl yapmak lazım kafam biraz karışık![]()
Haber varmı bugün sanaKizlarrr 3 yumurta toplanmisti c.tesi..
simdi aradilar 2.gun oluyo bugün 3 u de dollenmis ve durumları cok guzelmisay inanamiyorum insallh hepsinde devam eder
![]()
Bende yurtdışından geldim gitme tarihimiz belli değil henüz.. hamile olarak gitmek nasip olsun Allah yüzümüzü güldürsün inşallahEvet o yüzden sordum 15 kasımda yolcuyuz nasipse inşallah olumlu haberi alıp bebişlerle gideceğiz keseyi burda görür müyüz bilmiyorumbelki yurtdışına kalacak
Olmaz kuzum vücut ihtiyacı olanı almıştırYa sabahki fitil baya geri gelmiş bişe olurmu nezamandir yapmiodu ilaç sanki hiç gitmemiş![]()