- 25 Nisan 2016
- 986
- 890
- 103
- 43
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #9.141
Yas 38 1.deneme 5.gun embriyosu 25 ekim transfer cnmKızlar tabloya eklemeyi unuttuğum yoktur inşallah
Bende demiştim unutmuşsun diyen yoktur inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yas 38 1.deneme 5.gun embriyosu 25 ekim transfer cnmKızlar tabloya eklemeyi unuttuğum yoktur inşallah
Bende demiştim unutmuşsun diyen yoktur inşallah![]()
Benide eklermisiniz kızlar 21Ekim transfer günüm, 36 yaşındayım, ilk denemem
Rabbim hepimizin kucağını doldursun emeklerimiz boşa gitmesin yavrularımız sıkı sıkı tutunsun bize![]()
benıde ekler misiniz.yaş 37 .ılk denemem.5 aa pgt li embriyom.Kaçıncı gün embriyosu transfer olacaksınız ?
Nelere dikkat ediyorsunuz ?
Listeye eklememi isteyen olursa bu mesajı alıntılayıp transfer zamanını+yaşını ve kaçıncı denemesi olduğunu yazabilir. Ona göre tabloya ekleme yaparım. Hepimizin pozitif haberler aldığı ve evlatlarımızı sağ salim kucağımıza aldığı bir topik olması dileğiyle
�
Anne Adı Yaşı Deneme Sayısı Transfer Tarihi Sonuç @Ssevincli 31 Yaş 2. Deneme 30 Ağustos (Çift Embriyo) Pozitif @Elifff60 33 Yaş 1. Deneme 31 Ağustos Pozitif @Sinemsnm 33 Yaş 2. Deneme 1 Eylül Pozitif @Nefes0858 36 Yaş 1. Deneme 1 Eylül (Çift Embriyo ) Pozitif @KelebekkB 28 Yaş 1. Deneme 1 Eylül Pozitif @Nureella 30 Yaş 1. Deneme 2 Eylül Pozitif @Prenseshayali 36 Yaş 4. Deneme 2 Eylül Pozitif @GCnsu 28 Yaş 1. Deneme 2 Eylül Pozitif @iklime_06 35 Yaş 3. Deneme 3 Eylül (Çift Embriyo) Pozitif @Bulutumsu7 26 Yaş 1. Deneme 3 Eylül (5. Gün Çift Embriyo) @Lady Isabella 38 Yaş 3. Deneme 4 Eylül ( 3 Embriyo) @ddmv 35 Yaş 1. Deneme 6 Eylül (Çift Embriyo) @naybukece 32 Yaş 5. Deneme 7 Eylül (3. Gün) Pozitif @Sohrab 32 Yaş 2. Deneme 8 Eylül (5. Gün Çift embriyo) Pozitif @Hurremmsultann 25 Yaş 2. Deneme Eylül (5. Gün) Pozitif @fartug 30 Yaş 1.Deneme Eylül Pozitif ![]()
@mertugce35 32 Yaş 4. Deneme 13 Eylül (4. Gün) @nurt56373 21 Yaş 1. Deneme 14 Eylül(5.Gün Çift Embriyo) Pozitif @birrgaripp 27 Yaş 1. Deneme 15 Eylül (Çift Embriyo) Pozitif @ozlemgundogdu 39 Yaş 5. Deneme 20 Eylül Pozitif @rabiasel 30 Yaş 1. Deneme 24 Eylül (5. Gün) @Zehramss 38 Yaş 4. Deneme 24 Eylül (3. Gün) @waitingsirr 23 Yaş 1. Deneme 25 Eylül (5. Gün) Pozitif ![]()
@tupaaaaa 32 Yaş 2. Deneme 27 Eylül Pozitif @venusvenus88 33 Yaş 1. Deneme 27 Eylül (5. Gün) @Sandra86 35 Yaş 1. Deneme 28 Eylül (5.Gün) @MasaL-28 27 Yaş 3. Deneme 30 Eylül Pozitif @halleyyy 36 Yaş 2. Deneme 1 Ekim (Çift Embriyo) @Videsupra 31 Yaş 2. Deneme 1 Ekim Pozitif @melyes 34 Yaş 1. Deneme 2 Ekim @snow1132 29 Yaş 1. Deneme 4 Ekim (3. Gün) @Sevgiali 31 Yaş 3. Deneme 4 Ekim (5. Gün) @Mucizem benimle 32 Yaş 5. Deneme 4 Ekim Pozitif ![]()
@mlshope 28 Yaş 4. Deneme 6 Ekim (5. Gün Çift) kalkyerineyat
38 Yaş 2. Deneme 7 Ekim (5. Gün) Pozitif @Niloya444 24 Yaş 1. Deneme 7 Ekim (3. Gün) Pozitif ![]()
@seta_90 30 Yaş 2. Deneme 7 Ekim (3. Gün) @agustos72 33 Yaş 2. Deneme 8 Ekim (5. Gün) @cisem24 34 Yaş 3. Deneme 9 Ekim (5. Gün) @mavi_lik 34 Yaş 2. Deneme 11 Ekim (5. Gün/Çift) Pozitif Sun Raha
26 Yaş 1. Deneme 11 Ekim (5. Gün) Pozitif @Cilekkokusuu 28 Yaş 3. Deneme 12 Ekim (Çift Embriyo) @fatma54 26 Yaş 1. Deneme 14 Ekim (3. Gün) Pozitif Catlak-kurabiye
30 Yaş 1. Deneme 15 Ekim Pozitif @Dxtr 29 Yaş 1. Deneme 15 Ekim (5. Gün) Pozitif @VuslatimLee 35 Yaş 1. Deneme 18 Ekim @orkide611 26 Yaş 2. Deneme 19 Ekim @Tureed 33 Yaş 1. Deneme 21 Ekim @akrepprof 43 Yaş 1. Deneme 21 Ekim Papatya_8579
36 Yaş 1. Deneme 21 Ekim Forgotpink
29 Yaş 1. Deneme 22 Ekim (5. Gün) S serenndrmz 29 Yaş 1. Deneme 23 Ekim (5. Gün) R Rowena Ravenclaw 35 Yaş 2. Deneme 25 Ekim (Çift) @Burcu2614 29 Yaş 1. Deneme Ekim @derya2526 26 Yaş 1. Deneme Ekim @Ilaymilya 30 Yaş 7. Deneme Ekim @Mucizelereinanin55 29 Yaş 3. Deneme Ekim @Esen63 27 33 Yaş 3. Deneme Ekim @altnekn 31 Yaş 1. Deneme Ekim
Var canim varr...3 u de guzel devam ediyormusHaber varmı bugün sana
Benim eşimde ilk denememiz olduğu halde dr dan öğrenelim test almayacam diyor.Bende 12.günü bekleyecem zaten 3 yıldır bekliyorum bi hafta ne ki Hakkımızda hayırlısı olsunValla bana yıllar var gbi gelio korkuorum çok bugün ucundan dedim eşime acaba önceden bı hazırlık gibi olsun test alalim mi hazırlıklı oluruz yok dedi kesinlikle başka bişe olsa bu kadr hayır demez ama bu kadr sene de yaptığım üzüldüğüm testler yüzünden bu sefer doktor dan duycam dedi en başından bende bı test almadımyapardim şimdiye kaç kere
![]()
Progestanın ağızdan verılmesını hiç doğru bulmuyorum halâ verıyor doktorlar mideye zararlı yan etkısı var vs..fıtıl olarak yapmak daha mantıklı yani..Evet ben de günde 3 kere fitil olarak 2 kere de ağızdan alıyorum progestan. Çok fena baş dönmesi yapıyoraz kaldı biraz daha sabır
![]()
Nasıl oldun canım test yaptın mı geçtimi kanamanAdet gibi geliyo hayirlisi ya hastaneyi aramadik bi anda unuttum telasla transfer gunu aciklama yaptiklarinda adet gibi kan gelse de test gununu bekleyin demislerdi
Fıtıl ilacın fazlası mutlaka gelıyor saatlerce yattıgımda oldu ama kalkınca gelıyo ıllaki..bol su içmeye çalısıyoruz ya mecbur tuvalette gecıyor hayatBende lucrin fitil kullanıyorum sizin gibi oluyor ilk kullanmaya başladığım zaman firil gelmeyordu şimdi akıntı fazlalaşınca geliyor ben çözümü biraz tuvalete gitmemekle buldum fazla gelmiyor ilk koyduğumda hemen
Evet keşke verilmese gerçekten çok kötü ediyor insanıProgestanın ağızdan verılmesını hiç doğru bulmuyorum halâ verıyor doktorlar mideye zararlı yan etkısı var vs..fıtıl olarak yapmak daha mantıklı yani..
Bebişin hayırlı olsunMerhaba canım benide eklermisin 26 yaşında ekim 11 tarnsferiyim ilk deneme 5.gün embriyosu dondurlmuş transsfer
Fıtıl olarak yapsan daha iyi degıl mıEvet keşke verilmese gerçekten çok kötü ediyor insanı![]()
Geçecek ama daha hızlı geçsin bak al bi tane her yerde var. Olmadı sipariş et hızlı gelirValla bana da lazım ya. 2 hafta geçmiyor![]()
![]()
Hadi hayırlısı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah yavrularını. benim çift embriyoydu bekliyorum Allah’ıma emanet ettim ol desin bebeklerim tutunsun bana sımsıkıKızlar selam. 6+2 haftalık olduk bugün kalp atışını gördük çok şükür. Ve süpriz 1 tane daha kese çıktı. Ama çok küçük geriden gelmiş içi boş mu dolumu anlayamadık böyle olup sağlıklı ilerleyen oldumu acaba
Al bendende o kadarFıtıl ilacın fazlası mutlaka gelıyor saatlerce yattıgımda oldu ama kalkınca gelıyo ıllaki..bol su içmeye çalısıyoruz ya mecbur tuvalette gecıyor hayat![]()
Oo tuvaleti hiç sormaa gece kalkmaktan bıktım akşam suyu erken kesmeme rağmen gece 2 -3 defa sıkışık halde tuvaletteyimFıtıl ilacın fazlası mutlaka gelıyor saatlerce yattıgımda oldu ama kalkınca gelıyo ıllaki..bol su içmeye çalısıyoruz ya mecbur tuvalette gecıyor hayat![]()
Amin Allah Razı olsun Rabbim tüm haber bekleyenlere bu yolu gözleyenlere nasip etsin inşallahBebişin hayırlı olsunAllah Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı biz bekleyenlere oldun
![]()
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsinKizlar Rabbime binlerce kere şükür ben pozitif sonucu gördüm.Rabbim bu yolda emek çaba harcayan herkese yüreği evlat hasretiyle yanıp tutuşan herkese evladını saglicakla nasip etsin.
benıde ekler misiniz.yaş 37 .ılk denemem.5 aa pgt li embriyom.
Tamam canlar hemen ekliyorum sizi deYas 38 1.deneme 5.gun embriyosu 25 ekim transfer cnm