- 23 Aralık 2015
- 111
- 190
- 103
- 33
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #9.281
CAnım hayırlısı olsun ne mutlu sana erkenden öğrendin. Biraz rahatlamışsındır. İşallah kalp atışlarını da gördüğün günler nasip olur. Haberdar et bizleri deAllah razi olsun canim nasil sok oldum bilemezsin ilk 3 dk icinde gorundu bi de heyecandan agladim inan..inseallah cuma gunu guze haberler veririm size
Aaa canim masallah masalla gözün aydın olsunCanım 11 gün 340 15 gün 2105 idi 22 gün kese kontrolüm vardı tek embriyo idi süprizzz 2 bebiş görüldüşaşkınlığımı anlatamm Dr ile birlikte çok duygulandık çok ağladım inanamıyorum vakti zamanı geldiğinde inanin oluyor
Kızlar yarın 11 de transferim var dualarınızı esirgemeyinRabbim isteyen herkese hayirli saglikli evlat nasip et
Ya ne güzelllllCanım 11 gün 340 15 gün 2105 idi 22 gün kese kontrolüm vardı tek embriyo idi süprizzz 2 bebiş görüldüşaşkınlığımı anlatamm Dr ile birlikte çok duygulandık çok ağladım inanamıyorum vakti zamanı geldiğinde inanin oluyor
Ayyy sabah telefonu açınca ne güzel bir haber bu!Cok asiri degildi biraz azaldi canim biraz once test yaptim soktayim aslindasilikte olsa pozitif gozunu zorlamadan baksanda hani rahatca silik cizgiyi gorebiliyorsun su an cok saskinim cumayi iple cekiyorum
Anladim canim bizde mecburi olacak giris cikislarda sıkıntı olur diye randevu almistik fakat tup bebek tedavisinin basina denk geliyordu doktorumuz tedavi esnasinda olmaz dedi o yuzden randevuyu iptal ettik..yaptim canim soktayim silik cizgi belirgin gorunuyoArtik cuma gunu hersey kesinlesicek bi umudum var
Masaallah canim korkma herkesin degeri farkli sekilde cikiyordaha da yukselerek saglikli bir sekilde guzel haber verirsin bize
ay ne guzel kisa saatine zaman yolculuk
Maşallah Allah Sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin çokk güzel bi sürpriz olmuş duanda bizi unutma canımCanım 11 gün 340 15 gün 2105 idi 22 gün kese kontrolüm vardı tek embriyo idi süprizzz 2 bebiş görüldüşaşkınlığımı anlatamm Dr ile birlikte çok duygulandık çok ağladım inanamıyorum vakti zamanı geldiğinde inanin oluyor
Canım 11 gün 340 15 gün 2105 idi 22 gün kese kontrolüm vardı tek embriyo idi süprizzz 2 bebiş görüldüşaşkınlığımı anlatamm Dr ile birlikte çok duygulandık çok ağladım inanamıyorum vakti zamanı geldiğinde inanin oluyor
İnşallah AminnnMeme de ucu agrio biraz evet belim kasik ağrısı adet olcam gbi sanki inşallah güzel sonuçlar alırız canım
Normal bence kuzum iki gün sonra tekrarla artışını doktoruna bildirkızlar günaydın
transferımın 6.gunu kan değerim 36.13 cıktı.şuan ıcun ıyımı sizce.cuma gunum test günüm.
İnsanoğlu ne kadar şükretsek az Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah maşallaj diyelimCanım 11 gün 340 15 gün 2105 idi 22 gün kese kontrolüm vardı tek embriyo idi süprizzz 2 bebiş görüldüşaşkınlığımı anlatamm Dr ile birlikte çok duygulandık çok ağladım inanamıyorum vakti zamanı geldiğinde inanin oluyor
İnşallah bende görürürm belki ikizdir senin ki gibi kalp atışlarını duydunmu yoksa 1 hafta sonrayamı verdilerCanım banada geç verdi 1 hafta sonrasına tek kese ve bebisleri gördüm
Gayet güzel bence . 5. Gün embriyosu muydu. Bi de lekenlenme filan mı yaşadın bayağı erken test vermişsin canımkızlar günaydın
transferımın 6.gunu kan değerim 36.13 cıktı.şuan ıcun ıyımı sizce.cuma gunum test günüm.
Canım güzel çıkmış testin hayırlısı olsun inşallah ama tekrarla testiniGayet güzel bence . 5. Gün embriyosu muydu. Bi de lekenlenme filan mı yaşadın bayağı erken test vermişsin canım
cuma gunu tekrar doktorma kan verıcem .Bakalım olması gereken artış olur inşallah.Normal bence kuzum iki gün sonra tekrarla artışını doktoruna bildirönemli olan artışı
evet canım 5.gun embrıyosu.pgt olmustu.hıc bı belırtım yok tu lekelenmede olmadı.bıraz tez canlıyım ben .once idrar testı yaptım 5 gun sılık cızgıyı gordum.çok emın olmadım.sonra kanda cıkar dedım bişey varsa .dun aksam verdım .umarım ıyı artıslar olurda bebegım tutunur bana.Gayet güzel bence . 5. Gün embriyosu muydu. Bi de lekenlenme filan mı yaşadın bayağı erken test vermişsin canım
Allah razı olsun canım.cuma tekrar kan verıcem .umarım artıs olur.Canım güzel çıkmış testin hayırlısı olsun inşallah ama tekrarla testini
Maşallah erken çıkmış. Arkadaşların da yazdığı gibi mutlaka tekrarla düzenli artması önemli olan. Allah’ın izniyle de artar kafaya takma zor olan kısmı atlattıncuma gunu tekrar doktorma kan verıcem .Bakalım olması gereken artış olur inşallah.
evet canım 5.gun embrıyosu.pgt olmustu.hıc bı belırtım yok tu lekelenmede olmadı.bıraz tez canlıyım ben .once idrar testı yaptım 5 gun sılık cızgıyı gordum.çok emın olmadım.sonra kanda cıkar dedım bişey varsa .dun aksam verdım .umarım ıyı artıslar olurda bebegım tutunur bana.
Allah razı olsun.İnşallah hersey yolunda gıder.Gercekten her aşaması çok zor.Rabbim ısteyen herkese nasıp etsin.Maşallah erken çıkmış. Arkadaşların da yazdığı gibi mutlaka tekrarla düzenli artması önemli olan. Allah’ın izniyle de artar kafaya takma zor olan kısmı atlattın
Canım ben 5.haftaya girdim çok şükür hala lekelenmem olmadı vee bel ve kasık ağrılarım adet tarihinde o kadar çoktuki sonradan onlarda biraz kesildi az var şuan hayırlısı olur inşallahKizlar tutan herkeste leke oldumubenim tutmadı sanırım sadece adet olcak gibi ağrı hiç leke yok 6.ci günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?