- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #9.241
aynen canim dün birseyim yoktu bugün guruldamalar basladi gaz varmis gibiCanım benımde 3.günüm bugun surekli gaz vardı karnımda hafıf guruldamalar falan sende nasıl durumlar
İyi yapmışsın canım bu beklemede kafayı meşgul etmeliyiz kendimizi. Allah'ım hayırlısını nasip etsin hayırlı zamanda hep duamız oyleKızlar benim 7.denemem 4 embriyo donduruldu donmuş deneyelim dedi dr daha tran fer olmadan yeni merkez araştırıp duruyorumnasıl alışmışsam arastirmaya neyse ki iki 3 gündür zeytine gidiyorum da kafam dağıldı biraz yoksa kafayı siyıriyordum
Amin kuzum amin inşallahİyi yapmışsın canım bu beklemede kafayı meşgul etmeliyiz kendimizi. Allah'ım hayırlısını nasip etsin hayırlı zamanda hep duamız oyle
Evet misal ben şuanda saatleri sayıyorum oyalicak şey buldum ama odaklanamiorum yine kendimi elimde telefon belirti ararken buluyorum sonra kiziorum yarın 6.gunu transferin ağrı var belim kasik ama bişe hissetmiorum normal mi bilmiorum Allah yardımcımız olsun valla her aşaması zor stresli kucağımıza alalım bebelerimizide hepsi geçer gerçiAmin kuzum amin inşallahvalla cok iyi geldi gün ne zaman ayıyor güneş ne zaman batıyo anlamıyorum bile evde kalınca takıntı edecek bisey illaki buluyoruz
Cok iyi anlıyorum seni canim peki diğerlerinde hic boyle yuksek cikmismiydiNe biliym işte insanın 5.denemesi olunca ister istemez inanamıyosun
Rabbim iyi.haberlerini almayı nasip etsin inşallah heyecanla bekliyorum sonucunuEvet misal ben şuanda saatleri sayıyorum oyalicak şey buldum ama odaklanamiorum yine kendimi elimde telefon belirti ararken buluyorum sonra kiziorum yarın 6.gunu transferin ağrı var belim kasik ama bişe hissetmiorum normal mi bilmiorum Allah yardımcımız olsun valla her aşaması zor stresli kucağımıza alalım bebelerimizide hepsi geçer gerçi
Belırtı aramak ıstemıyorum aslında ama alt karnımda bı gergınlık var gbi sürekli bı gaz hali bugun boyle olduaynen canim dün birseyim yoktu bugün guruldamalar basladi gaz varmis gibi
Hayır ilk defa böyle çıktı. Öncekilerde hep 2-7 falan çıkıyoduCok iyi anlıyorum seni canim peki diğerlerinde hic boyle yuksek cikmismiydi
Amin canım benim inşallahRabbim iyi.haberlerini almayı nasip etsin inşallah heyecanla bekliyorum sonucunurabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
İnşallah yükselir sağlıcaklainsallah canim yükselir merak etme stres yapma haberlerini bekliyoruz
Aynen canım bide sende memede ağrı hassasiyet varmı bende var aynı adet önceside olduğundan aklım karışık sadece yumurtlama zamanı gibi kasıkta batmalar var arada..geçer bu 7gün mutlu sonuçlara inşallahEvet misal ben şuanda saatleri sayıyorum oyalicak şey buldum ama odaklanamiorum yine kendimi elimde telefon belirti ararken buluyorum sonra kiziorum yarın 6.gunu transferin ağrı var belim kasik ama bişe hissetmiorum normal mi bilmiorum Allah yardımcımız olsun valla her aşaması zor stresli kucağımıza alalım bebelerimizide hepsi geçer gerçi
Eeee canim hamilesin yaa biliyorum inanamiyorsun ama olmus olmusHayır ilk defa böyle çıktı. Öncekilerde hep 2-7 falan çıkıyodu
aynen canim benimde normalde bukadar gazim guruldamam olmaz o yüzden merak ettim insallah hayirli sonuclar aliriz benim bu ikinci denemem gecen ay baya agrim olmustu hatta birgün 1 saat öyle bir agrim olmustu ki herhalde o ara düstü hayirlisi insallah bunda kismet olurBelırtı aramak ıstemıyorum aslında ama alt karnımda bı gergınlık var gbi sürekli bı gaz hali bugun boyle oldu
Canım benim İnşaAllah bu sefer yüzün gülecek ınanıyorum sen rahat ol yeterki düşünme bir şeyaynen canim benimde normalde bukadar gazim guruldamam olmaz o yüzden merak ettim insallah hayirli sonuclar aliriz benim bu ikinci denemem gecen ay baya agrim olmustu hatta birgün 1 saat öyle bir agrim olmustu ki herhalde o ara düstü hayirlisi insallah bunda kismet olur
Yarın tekrarlicam inşallah hayırlı haberleri sizlere ulaştırırm allahın izniyleEeee canim hamilesin yaa biliyorum inanamiyorsun ama olmus olmustestini ne zaman tekrwrlayacaksin
Cok asiri degildi biraz azaldi canim biraz once test yaptim soktayim aslindaÇok mu fazla kuzum kanama inşallah sabah müjdeli haberle gelirsin
Anladim canim bizde mecburi olacak giris cikislarda sıkıntı olur diye randevu almistik fakat tup bebek tedavisinin basina denk geliyordu doktorumuz tedavi esnasinda olmaz dedi o yuzden randevuyu iptal ettik..yaptim canim soktayim silik cizgi belirgin gorunuyoEvet canım 2. Aşımı hazirqnda olmuştum Aşıda sıkıntı Yok sadece gelirken giderken test zorunlu.
İyi sevindim testini yaparsan yaz bizede merak ediyorum ferah tut içini Allah dileğini yapsın İnşallah
Masaallah canim korkma herkesin degeri farkli sekilde cikiyorBen de 15 ekimde transfer oldum. 9.gün kanda 59 çıktı. Yarın asıl test günüm emin değilim değerler konusunda korkuyorum
ay ne guzel kisa saati3,5 saat çok uzak değil aslında
2 transfer olacak ama dr yarin bi konusuruz dedi yinede. 11 de olacak benim 5. Gün embriyosu. Ankara baskent hastanesinde tedavi görüyorum. Mesajından ne kadar heyecanlı olduğunu anlıyorum.Yaa saat kaçta transfer bende heyecanlıyım inşallah tutar bide merkez neresi inşallah tutarlar ve sağlıklı olurlar bide kaç tane var senin yarını bekleyen
Allah yardimciniz olsun canim cok heyecanliKızlar yarın 11 de transferim var dualarınızı esirgemeyinRabbim isteyen herkese hayirli saglikli evlat nasip etsin.
Amiin insallah. Allah razi olsun. Peki günleri sayarken transfer gününü 1 diye mi Sayıcaz yoksa transfer günü sayılmıyor mu ? Şimdiden cok heyecanliyim.Allah yardimciniz olsun canim cok heyecanlibu heyecanini mutluluga cevirsin test gununde pozitif haber alarak yasatsin amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?