- 19 Ocak 2021
- 3.194
- 5.021
- 108
- 37
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #5.221
yaaa çok sevindim.hangi aşamadasınız şuan..Bende Hasan Tahsin e gidiyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaaa çok sevindim.hangi aşamadasınız şuan..Bende Hasan Tahsin e gidiyorum![]()
Dondurulmuş transfer hazırlığına başladık . Nasipse ekim ortasında transfer olacağımyaaa çok sevindim.hangi aşamadasınız şuan..
Siz transfer oldunuz sanırımDondurulmuş transfer hazırlığına başladık . Nasipse ekim ortasında transfer olacağım![]()
Yok Canım yatirmazlar inşallah benimde 150 gonalf 300merionaldi cnmRazıyım ama hastanede yatmaktann korkuyorum canım o yüzden gonalf dozum 150di senin kaçtı
bende dondurulmuş transfer oldum 27 eylülde beklemedeyim..Dondurulmuş transfer hazırlığına başladık . Nasipse ekim ortasında transfer olacağım![]()
Aramizda 3 gun var. Guzel sonuçlarımız pes pese gelsin insallahbende dondurulmuş transfer oldum 27 eylülde beklemedeyim..
hayırlısı olsun![]()
yaa sizin benden önce mi oldu sonra mı.test tarihiniz ne zaman..inşallah cnmmmmAramizda 3 gun var. Guzel sonuçlarımız pes pese gelsin insallah![]()
Ben 30 unda transfer oldum. 9 Ekim test dedi. Ama 7 ekimde testi yapcam benyaa sizin benden önce mi oldu sonra mı.test tarihiniz ne zaman..inşallah cnmmmm![]()
benim doktor 12. gün kan tahlili istiyor.benimde 9 ekim de test yapacağım..Ben 30 unda transfer oldum. 9 Ekim test dedi. Ama 7 ekimde testi yapcam ben![]()
Canım gebelik olmadığından eminsen adet söktürücü masaj mı yapsan acaba zararı olur mu ki şu dönemde
Ohh maşallah canım çok sevindim ya. Aynen öyle eksilmeden sağlıkla devam etsinler 5. GüneYok bebeğim ilaçları aksatmiyorumgüzel haber aldım şükür 13 bebem var şimdilik
inşallah çok eksilmeden kaliteli kaliteli 5e giderler yavrucaklar
![]()
Bilemedim ki canım hem kendiliğinden gelsin istiom stres yapiom korkuom transferden de bakalım karışık duygulu dönemdeyizCanım gebelik olmadığından eminsen adet söktürücü masaj mı yapsan acaba zararı olur mu ki şu dönemde
Ohh maşallah canım çok sevindim ya. Aynen öyle eksilmeden sağlıkla devam etsinler 5. Güne![]()
Aynen canım öyle oluyor ya korku heyecan hepsini birden yaşıyoruz. İnşallah hayırlısı olsunBilemedim ki canım hem kendiliğinden gelsin istiom stres yapiom korkuom transferden de bakalım karışık duygulu dönemdeyiz![]()
İnşallah katlanır canım umudunu kırma hakkımızda hayirlisiVerdim canım 10.gün 6.21
Bugün 12.gün 9.89 çıktı değer çok düşük ilaçlara devam et dediler salı günü tekrar kan verecekmişim moralim bozuldu ikiye katlamamış
Ay evet ben ikizlerim benim iki gelinimizler en yakın arkadaşım ikizler. Eşime dedim büyük konuştun bak olur da devam edersek ikizler olcak diye olsun artık napalim diyorBiz hamile kalirsak simdi bebiskolar haziran doğumlu olup ikizler burcu mu oluyor![]()
Sen bitanesinKızlar listede bilgilerinde yanlışlık olan eksik olan. Ya da transfer tarihi kesinleşen varsa etiketleyebilirsiniz. Oan göre düzeltirim![]()
Canım benim teşekkür ederimSen bitanesintablo da harika, ellerine sağlık canım benım
Listeye yabancıyım ne listesidir eklenmelimiyimKızlar listede bilgilerinde yanlışlık olan eksik olan. Ya da transfer tarihi kesinleşen varsa etiketleyebilirsiniz. Ona göre düzeltirim![]()
Deil mi günler çabuk geçiyorCanım benim teşekkür ederimben hala ekime girdiğimi idrak edemedim liste kalmış Ekim diye
şimdi tek tek bakıyorum transfer olanlara tarih ekliyorum
![]()