• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Cilekkokusuu Cilekkokusuu Tureed Tureed @naybukece Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
Çok şükür, ancak eve gelebildim canlarım. 🥰
Resmen 4’teki randevu 5.15’e sarktı.
Keseyi gördük, içim çok rahatladı. 🙏
5+3, gayet normal şimdilik dedi.
Kalp atışı için 10 gün sonra çağırdı.
Çooooooook teşekkür ederim hepinize.
Dualarınız ve iyi dilekleriniz için Allah razı olsun. 🤲
Sukur kuzum çok sevindim evet için rahatlamazmi sana o beklemekte ekstra heycan katmıştır olsun artık sonu güzel haber aldın ya canım🤲🤲🥰🥰

Aynen canım ama şu an çok erken olduğu için belki test yanlıştır ne bileyim veya başka birşey etki etmiştir diye umutlanmıyorum , sabah kalkınca kaset test yapacağım
İçini ferah tut kuzum silik olsun burdayım dio bebein inşallah güzel sonuçlar alıcaksın canım 🥰🥰

Canım çok çok silik bir çizgi var 5-10 dk içinde çıktı.Ben bu sabah normal kaset test yapmıştım hiç birşey çıkmamıştı onu da buraya yazmadım ama tabi emin değilim çok erken olduğu için
Ay hadi bakalım, çooook heyecanlı. 🥰🥰🥰
Yarın sabah bir kaset test daha bekliyoruz o zaman. 😉

Canım çok şükür, Rabbim kalp atışlarını da duymayı nasip etsin inşallah.Cok endişeliydin, çok şükür bir sorun yok ❤️
Amiiiiiiiin canım, valla yusuf yusuftum. 🙃
Çok şükür çok.
Rabbim hepimize kalp atışları duymayı nasip etsin, sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. 🙏

Sukur kuzum çok sevindim evet için rahatlamazmi sana o beklemekte ekstra heycan katmıştır olsun artık sonu güzel haber aldın ya canım🤲🤲🥰🥰
Ah nasıl heyecan anlatamam, 9 doğurmak deyiminin ayaklı haliydim resmen. 😂
Turlayıp durdum koridorda. 😂😂😂

Amiiiiiiiin canım, valla yusuf yusuftum. 🙃
Çok şükür çok.
Rabbim hepimize kalp atışları duymayı nasip etsin, sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. 🙏
Amin canım inşallah .Ben eğer pozitif olursa Tranferden 1 ay sonra hem keseye hem kalp atışına gideceğim orda ne olacaksa Olsun 🤗

Benim içim içimi yerdi birde bilet alacağım once bir dolanayim dedim bi baktım karşımda eczane, dedim bu bir işaret olmalı 😂
Minareyi çalan kılıfını hazırlar. 😂
Kocan sorsa laf hazır yani, karşıma çıktı tutamadım kendimi. 🙈

Amin canım inşallah .Ben eğer pozitif olursa Tranferden 1 ay sonra hem keseye hem kalp atışına gideceğim orda ne olacaksa Olsun 🤗
Heeee, tabiiiii.
Biz de inandık. 😂
Sen pozitifi gördüğün an soluğu doktorda alırsın. 😂😂😂

Heeee, tabiiiii.
Biz de inandık. 😂
Sen pozitifi gördüğün an soluğu doktorda alırsın. 😂😂😂
Geçen sefer pozitif görünce erkenden gittik, sonra sürekli gitmek zorunda kaldık ve o bende stres yaptı canım, eşim hiç istemiyor o sebeple.İnsallah bu sefer aynı şeyleri yaşamam

Kızlar ben bir salaklık yaptım bilin bakalım ne 😂
Canım çok çok silik bir çizgi var 5-10 dk içinde çıktı.Ben bu sabah normal kaset test yapmıştım hiç birşey çıkmamıştı onu da buraya yazmadım ama tabi emin değilim çok erken olduğu için
Ayy inşallah kaset testte de çıkar. Bebişin oradadır inşallah 🥰 🥰
Müjdelerle gel kutlama yapalım topikte inşallah 🥰 🥰

Cilekkokusuu Cilekkokusuu Tureed Tureed @naybukece Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
Çok şükür, ancak eve gelebildim canlarım. 🥰
Resmen 4’teki randevu 5.15’e sarktı.
Keseyi gördük, içim çok rahatladı. 🙏
5+3, gayet normal şimdilik dedi.
Kalp atışı için 10 gün sonra çağırdı.
Çooooooook teşekkür ederim hepinize.
Dualarınız ve iyi dilekleriniz için Allah razı olsun. 🤲
Ayy canım çok sevindim 😍😍 napıyo minnak içeride😍 harekleri falan oluyor mu görebiliyor musun. Ayy çok heyecanlııı😍😍

Back
X