• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Anladım canım 😓 ne dicem bilmiyorum Rabbim ferahlık versin. İnşallah o kalan embriyon sağlıkla tutunur sana sağ salim gelir kucağına.
Bilemedim ben olsam bırakmazdım iki gün sonra tekrar bakardım. Keşke dememek için. Tamam belki iğne etkisidir ama ne bilim en azından emin olmuş olursun
yarin zaten kontrole gidicem bi doktor baksin istiyorum rahmime belki bi problem olustu bir sorun var bilmiyorum yani o yuzden bakalim.ne diycek doktor ama ben eminim olmadigina zaten artik yapacakta birsey yok insallah canim sizin guzel haberlerini aliriizzz dilerim bu muabetk gunun hurmetine bubarada sen naptin nasilsinn kacinci gunundesin 🙏

insallah be canim.insallah bakalim.yarin gidicem kontrole doktor baksin istiyorum bi bakalim ne diycek ne olucak valla son hakkimiz zaten artik maddi manevie cok yorulduk napalim artik :KK43:
İnsan yoruluyor malasef,senin tek yumurta toplama mı olmuştu, bu kalanlar ondan mıydı?Bak benim 3 kere yumurta toplama oldu, her seferinde 2 embriyom kaldı hatta ilkte 1 tane blast oldu.O yüzden gücünüz yettiği kadar denemekten vazgeçme, tabi iyice hazır hissedince

İnsan yoruluyor malasef,senin tek yumurta toplama mı olmuştu, bu kalanlar ondan mıydı?Bak benim 3 kere yumurta toplama oldu, her seferinde 2 embriyom kaldı hatta ilkte 1 tane blast oldu.O yüzden gücünüz yettiği kadar denemekten vazgeçme, tabi iyice hazır hissedince
evet tek yumurta toplandı 19 taneden 14 dollenme 10 ıste en sona gıttı aslında hepsıde 4aa falan cozulduklerındede hepsı kabugundan falan cıktılar son 3 tane kaldı bız onları hepsını koydurup bu defterı kaatcaz esım artık yoruldugunu stresten dolayı bırde ben cok takıyorum asırı uzuldugum ıcın bırakalım allah ne zaman nasıp ederse ozmn olsun dıyor ben mucadelkeden asla vazgecmem ama belkıde cok mu taktım bılmıyorum cok yoruldum belkıde ondan dolayı

evet tek yumurta toplandı 19 taneden 14 dollenme 10 ıste en sona gıttı aslında hepsıde 4aa falan cozulduklerındede hepsı kabugundan falan cıktılar son 3 tane kaldı bız onları hepsını koydurup bu defterı kaatcaz esım artık yoruldugunu stresten dolayı bırde ben cok takıyorum asırı uzuldugum ıcın bırakalım allah ne zaman nasıp ederse ozmn olsun dıyor ben mucadelkeden asla vazgecmem ama belkıde cok mu taktım bılmıyorum cok yoruldum belkıde ondan dolayı
Canım inşallah o embriyoların sana tutunur , şimdi hiç düşünme birşey önce biraz vücudunu dinlendir sonra onları transfer ettir , olacak inşallah.Ben 1 yılda 3 kere yumurta toplattim , belki sızın normal yolla olma ihtimali vardır ama benim eşimde doğru dürüst sperm yok taneyle çıkış oluyor, Benim de rezervim yaşıma göre az .Tüp bebekten başka çarem yok yani ama senin olacak inşallah o son kalanlar sana can olsun inşallah

Kizlar herkese hayırlı kandiller ..
Şu mübarek gecede ellerini açıp dua eden herkesin duasi kabul olsun bizlerin de duaları kabul olsun inşallah. Sonuc görenler sağlıklı hamilelik geçirsin, sonuc bekleyenlerin yüzleri gülsün, ben dahil transfer için hazırlanan diğer arkadaşlarımızın ise rabbim tez zamanda bebekleri ile buluşturup pozitif sonuçlar aldirsin ..
Bu maraton sonunda hepimizin evlerinde sağlıklı bebekler olsun ,yuvamizda çocuk neşesi sesi eksik olmasın inşallah aminnnn 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🤲🤲🤲🤲🤲

Kizlar herkese hayırlı kandiller ..
Şu mübarek gecede ellerini açıp dua eden herkesin duasi kabul olsun bizlerin de duaları kabul olsun inşallah. Sonuc görenler sağlıklı hamilelik geçirsin, sonuc bekleyenlerin yüzleri gülsün, ben dahil transfer için hazırlanan diğer arkadaşlarımızın ise rabbim tez zamanda bebekleri ile buluşturup pozitif sonuçlar aldirsin ..
Bu maraton sonunda hepimizin evlerinde sağlıklı bebekler olsun ,yuvamizda çocuk neşesi sesi eksik olmasın inşallah aminnnn 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🤲🤲🤲🤲🤲
Amiiin canim ne guzel dua ettin Allah razi olsun 🤗bende biraz once salavati serifeleri okudum icimden burdaki herkesi de dusunerwk okudum bu guzel gecenin hurmetine Rabbim birbirimiz icin yaptigimiz dualarimizi kabul eylesin 🌹

Yaaa kizlar sesssiz sessiz okuyanlardanim bende 🐣 dün gittim doktora 27-28 Ekim transfer görünüyor dedi. Benimde dondurulmus embriyo olacak ama herkes yogun ilac kullanıyor sanırım, ben 5 gün femara kullandim oda bitti baska bisey kullanmıyorum neden acaba? :110: aklima takıldı :KK76:
Canım ben de sadece prednol ve coraspin kullandım. 5 gün kala progestan eklendi. Transfer oldum şu an herkes iğneler olurlen ben sadece progestan ve coraspinle devam ediyorum. Herkesin sorunu, rahim durumu vs farklı. Doktorun ona göre düzenleme yapmıştır eminim. Bunları hiç takma

Aa 300 dolar mi! Ankarada 5 taneye kadar 4500tl. Siz nerden aldiniz ki bu fiyati
Memorial den canim...evet cok pahali ya..esime bana genetik test yapildi bende kan pihtilasmasindan baska birsey cikmadi şükür 1 de saglikli doğan kizim var o yuzden de embriyolars genetik istemedik..ve cok pahali

insallah be canim.insallah bakalim.yarin gidicem kontrole doktor baksin istiyorum bi bakalim ne diycek ne olucak valla son hakkimiz zaten artik maddi manevie cok yorulduk napalim artik :KK43:
Son deme canim hic..Rabbim guc veriyor insan yeniden ayağa kalkıyor...Bana ben 6 deneme yaptım 2.den olan bir.kizim var 7 yaşında...ozamandan beridir.kardes istiyoruz ama olmadi...artik yaşım da ilerledi sayim da azaldi o yuzden havuz yontemi uyguluyoruz transfer stresini yasamadan biriktiriyoruz zaten 1 tane 1 tane kaldığı için mecburuzda....senin sayın kac oluyor mesela havuz yontemi uygulasaniz...fiyatta yari yariya iniyor hem.

Canım ben de sadece prednol ve coraspin kullandım. 5 gün kala progestan eklendi. Transfer oldum şu an herkes iğneler olurlen ben sadece progestan ve coraspinle devam ediyorum. Herkesin sorunu, rahim durumu vs farklı. Doktorun ona göre düzenleme yapmıştır eminim. Bunları hiç takma
2 tane dogal gebelik yasadim. 2 kaybim var yani. Korkum o yüzden aslında. Doktoruma güveniyorum da insan yinede acaba mi diyor :) cok evhamlı biri olma yolunda ilerliyorum sanırım 😁 transfer ne zaman oldunuz? Pozitif olsun insallah sımsıkı tutunsun cok amin 🌸

Memorial den canim...evet cok pahali ya..esime bana genetik test yapildi bende kan pihtilasmasindan baska birsey cikmadi şükür 1 de saglikli doğan kizim var o yuzden de embriyolars genetik istemedik..ve cok pahali
Bende memorial da transfer oldum. Önceki 2 denemem de başka merkezdeydi, ikiside tutmadı.söyledikleri her işlemi yaptırdık bende çikolata kisti var ondan başka birşey bulamadılar ne rahim filmimde ne de diğer tahlil ve testlerde. Eşimle kromozom analizi yaptrdık onda da birşey çıkmadı. Bizede embriyolara pgt yapalım dediler. Ama gerçekten çok pahalı, bizde yaptırmadık, transfer olup denemek istedim. Kızınızadamı tüp bebek tedavisiyle hamile kaldınız memorialdamı?

Back
X