• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Iyiyim canım bende histereskopi oldum işte bu adet değil diğer adet de transfere başlayacağız 🥰daha öncesinde sana sormusmuydum hatırlamıyorum ben 2 kese mi die şey için soruyorum senin embriyonda genetik inceleme yapılmıştı bazısı pgt yapılan embriyo 2 ye bölünüyor tek embriyo ikiz oluyor die burada okumuştum da onun için sordum acaba sende de mi öyle oldu die 🙃
Sağlıklı olsun da canim tek olsun sağlıkla dogsun insalalh geçmiş olsun sanada 😇
5. Güne gelenler nadir bölünme oluyor.Ona da mucize diyorlar zaten😄Genel de 3-4. Günlerde ki embriyonun bölünme ihtimali daha yüksek.Hakkin da en güzelini versin Allah🙏

Bebeimi aldım kizlar şuanda yatiorum 40 dk sonra wc ye gittim daha dururdum ama kasmak da iyi deil zorlama dediler ördek le yap istersen dediler beceremem die 😂 istemedim rahimde embryo da çok güzel dediler hayırlı inşallah 🤲🤲🥰🥰
Çok şükür canım sımsıkı tutunsun mucizen sana inşallah gelsin heyecanlı bekleyiş 🥰🥰

Hayırlı olsun ne güzel bir haber çok sevindim sağlıkla gelsin inşallah🥰🥰🤗transferden sonra nelere dikkat ettin acaba? Dinlenerek mi geçirmiştin süreci? Bizlere de yol gösterici olur senin tecrübelerin🥰
Sağol canım, amin insallah 😊 öncelikle transferden 5 gün önce hergün bir bardak narsuyu içtim. Forumda bir kaç kişi nar suyunun rahmi istenilen kalınlığa getirdiğini yazmıştı, ben de ona istinaden ictim. Dimesin katkisiz meyve sıkımı meyve suları var ben onlardan almıştım. Etkisi olmuş mudur bilmiyorum ama bu ikinci transferimdi benim ikisinde de içtim ikisi de tuttu. Onun dışında ilkinde çok dikkat etmistim, test sonucumu ögrenene kadar makine bile dizmemiştim egilip kalkma olmasın diye ama bu sefer ilk üç günden sonra rutin islerime döndüm; kendimi çok yormadan ev sildim, süpürdüm toz aldım, çamasırları, bulasıkları hallettim yemek hazirladim kaldirdim. Ayagi kayan koca koltugu kalcamla ittirerek hizalandırdım felan filan (ben bi galyanla yaptım, bunu kimse yapmasın tabi.) Benim transferin ilk günü rahmimde aşırı bir gerginlik hissi vardı, ilk gün istem dışı uyurken kendimi esnetmeyeyim diye uyuyamamıştım öyle bir gerginlik. Öyle olunca da dedim heralde rahim embriyoyu istemiyo olacak ki kendini bu sekilde ifade ediyor. Kendimden o ay umudu kesince öyle aman aman dikkat etmedim anlayacağın. Köpegim var mesela gunde üc kez onu disari cikartip gezdirdim rahme oksijen gitsin diye. Protein agirlikli beslendim; et, mercimek, nohut, fasulye, muz... bu tarz seyler tuketmeye özen gösterdim. Zaten embriyo ilk 48 saatte tutunursa tutunuyormuş; o yüzden ne olur ne olmaz diye ilk 3 gün dikkat ettim. Bu arada tutunma asamasinda bol bol avakao tuketenler de var, ben bu transferimde hic yemedim ama ilkinde yemistim her ihtimale karsilik bu avakado ve narı denemeni tavsiye ederim. Narı transferden önce avakadoyu ise hem oncesinde hem sonrasinda yiyebiliyorsun. Umarım güzel hayırlı haberler alırız senden de 🥰

Selam kızlar. Bugün kalp atışı için randevum vardı. Malesef hüsranla sonuçlandı. Kese büyümemiş kalp atışı da yok. Doktor çok olumlu konuşmadı. Salı tekrar gidicem ama olmadı galiba. Niye böyle oldu anlamadım. Çok berbat durumdayım. Beynimden vurulmuşa döndüm.😧😧😧
Canım tekrar kontrol ne zaman inşallah o zaman hem bebeği hem kalp atışını da duyarsın🤲🤲

Bebeimi aldım kizlar şuanda yatiorum 40 dk sonra wc ye gittim daha dururdum ama kasmak da iyi deil zorlama dediler ördek le yap istersen dediler beceremem die 😂 istemedim rahimde embryo da çok güzel dediler hayırlı inşallah 🤲🤲🥰🥰
Oyy taze hamişim aramıza hoş geldin 🥰🥰 sağlıkla sımsıkı tutunsun inşallah 🥰 hiç dert etme 40 dk çok iyi. Hem çok bekletmeyerek iyi yapmışsın canım. Şimdi bol bol istirahat başlıyor🥰🥰 sımsıkı tutunsun inşallah inşallah

Oyy taze hamişim aramıza hoş geldin 🥰🥰 sağlıkla sımsıkı tutunsun inşallah 🥰 hiç dert etme 40 dk çok iyi. Hem çok bekletmeyerek iyi yapmışsın canım. Şimdi bol bol istirahat başlıyor🥰🥰 sımsıkı tutunsun inşallah inşallah
Amin canım hala hastanrdeyim birazdan cikcam bı saatlik yol da güzel geçsin insallh hala şoku atlatamadim ya cidden şimdi napio😂😂

Oo doğru ya olandan fırsat kalmıyordur ki sıkılmaya 🤭 inşallah kardeşi sıkı sıkı tutunmuştur sağlıkla büyüyordur🥰🥰
Aynen gun nasil bitiyo bilmiyorum bazen 😅Rabbim herkese bu mesguliyeti yasatsin 😍amiin amiin canim ecmain
Merhaba ☀️ az önce yumurta toplamadan çıktım sanırım bu kez ilk denemeye göre herşey daha iyi
Ve bana deli diyeceksiniz ama kısa bir tatile gidiyorum şu an
Stresten uzak olalım dedik 🙏🏻
Tebdil-i mekanda ferahlik vardir derler gidin canim stresten uzak☺️
Canım son tedvidr tranferin 2.günü yada 3.günü erken gebelik testi negatifti yani toplamda ignenin 8.gunuydu
Tesekkur ederim canim herkeste farkli etkisi oluyor demek ki☺️
bu arada bayağıdır yazamadım buralara. İlaç takibi yapmaktan kafa kalmadı. Dün göbekten progestan kullanmaya başladım ek olarak. Progesteron değerim 24.1 çıkmış iyi mi bilmiyorum. Yarın 15.00 de transferim var lütfen dualarınızı eksik etmeyin 🙂
Allahim kolaylik versin sımsıkı tutunsunlar canim 😍
Hayırlı olsun canım. Beni de az önce merkezden aradılar, Salı OPU yapılmıştı, dün 1 tanesi döllendi diye haber gelmişti, bugün 2 hücreli olmuş, yani gelişimi yavaş :KK43: Gözlemeye devam edeceğiz dediler ama muhtemelen transfer iptal olacak. Çok üzgünüm bu ikinci denememdi...
Canim bazen ser olarak gordugumuz seylerde hayr vardir daha sagliklisi olacaktir ilerde Rabbim tez vakit nasip etsin
Selam kızlar. Bugün kalp atışı için randevum vardı. Malesef hüsranla sonuçlandı. Kese büyümemiş kalp atışı da yok. Doktor çok olumlu konuşmadı. Salı tekrar gidicem ama olmadı galiba. Niye böyle oldu anlamadım. Çok berbat durumdayım. Beynimden vurulmuşa döndüm.😧😧😧
Allah yrdimciniz olsun canim yuregine ferahlik versin

Ay hadi canim gozun aydin guzelce dinlen artik bir kademe daha atlattin 😍
Evet canım benim ama 40 dk iyi deme wc için daha beklesem zorlancaktim buda kasılır dedi napcagimi bilemedim 🤣 ama şimdi yatiorum bı saat oldu hastane dün bekleyiş heycanli kuzum 🥰🥰
valla canim iyi durmussun 🤣bende hemsire 10 dk sonra geldi crinon jel surdu aonra dedi tuvalete gitmek isterseniz gidebilirsiniz diye bende hemen gittim 😅
Amin canım hala hastanrdeyim birazdan cikcam bı saatlik yol da güzel geçsin insallh hala şoku atlatamadim ya cidden şimdi napio😂😂
Napicak kendine yer yapiyo😍

Yaa başladı dimi o düşünceler🤭 gözlerini kapatıp onu düşünüyorsun izlediğin videolardaki gibi mi diyorsun 🥰 sımsıkı tutunsun elini koy dua et🤲🤲

Heyecanlandım senin adına :) ben de aynılarını yaşıcam işallah yarın. Takipteyim seni ;)

İlk denemeniz miydi bu arada ? Nerde yaptırdınız merak ettim

Back
X