• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Çok şükür canım gözün aydın sağlıkla tutunsun inşallah her şey yolunda gitsin 🥰🥰

Rahim kalınlığına göre ayarlamışlardır canım sanki birinde daha duydum ben. Gönlünü ferah tut inşallah vesile olsun 🥰 🥰
Çok saol cnm 😘 sen nasılsın nasıl gidiyor hamislik lekelenme bittimi belirtiler basladimi

Çok saol cnm 😘 sen nasılsın nasıl gidiyor hamislik lekelenme bittimi belirtiler basladimi
Allah razı olsun canım iyim ya lekelenme bitti bitmedi arası bir şey ama korkuyorum bugün tekrar kan vercem. Ağzım dilim çok kuruyor ya sürekli su içiyorum 🤭 bide kızların bahsettiği ayak üşümesi de başladı büyük patikleri çıkarcam akşam🤣🤣

Kizlar merhaba ben 3. Gun 2 adet embriyo transferi oldum sali günü test günüm. Ben transferden sonra 5. Gun yaptığım fitil akıntıyla fazlası geri gdiginde böyle pembemsi damarlı bi akıntı oldu ve kesildi daha sonra Bugun 8. Güne kadar bi sıkıntı yok tu sabah bu defada peçeteye kahverengi azbi leke gelmişti şimdi çok korkuyorum ben gittikçe adet Olcam açılıyor muyum. Yoksa bu yerleşme kanaması denilen şey mi 3 4 gün aralıklarla ması normal mi

Kızlar aranızda benim gbi olan varmı mesela kontrolum ayda bir ama ben sürekli evhamlıyım dünden beri midem bulanmıyo mesela şiddetli bulanıyordu çünkü acaba doktoramı gitsem acaba iyimi nasıl hala ordamı diye düşünüuorum sürekli :KK43: allah korusun bişey olsa hissedermiydim
aynı bende öyleyim canım sürekli kafamda deli düşünceler acaba bebeğim iyi mi kalbi atıyor mu diye geçiriyorum içimden, inşallah hayırlısıyla bu süreci de tamamlar evlatlarımızı alırız kucağımıza 🙏🙏🙏

Cumamiz mubarek ola ☺️
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye noldu bilsen😅evde test var dedim ya meger 5 tanesinin tarihi gecmis 😳tarihi gecen testi atmadan yapayim dedim🤣🤣🤣tabiki negatif cikti 🤣sadece 3 tane saglam test var o da haftaya cumaya yapmak istiyorum😅
Hayırlı cumalar canım 🥰
Hahah tarihleri mi geçmiş oysa biz her güne bir tane diye ayırmıştık🤣🤣
Kalan 3 taneye gözün gibi bak. Onlar lazım🤭 inşallah pozitif haberlerle gel canım 🥰

Kizlar merhaba ben 3. Gun 2 adet embriyo transferi oldum sali günü test günüm. Ben transferden sonra 5. Gun yaptığım fitil akıntıyla fazlası geri gdiginde böyle pembemsi damarlı bi akıntı oldu ve kesildi daha sonra Bugun 8. Güne kadar bi sıkıntı yok tu sabah bu defada peçeteye kahverengi azbi leke gelmişti şimdi çok korkuyorum ben gittikçe adet Olcam açılıyor muyum. Yoksa bu yerleşme kanaması denilen şey mi 3 4 gün aralıklarla ması normal mi
Canım bende 6. Gün lekelenme yaşadım aynı çok korkmuştum ama yerleşmeymiş. Güzel düşün inşallah yerleşmedir eğer çok stres yapacaksan kan testi ver. Akıntı yoğun olur kırmızıya dönerse doktoruna haber ver

Yerlesme kanamasi olabilir canim Allahim cuma gununun hurmetine guzel sonuclar aldirsin hepimize☺️
Hayırlı cumalar canım 🥰
Hahah tarihleri mi geçmiş oysa biz her güne bir tane diye ayırmıştık🤣🤣
Kalan 3 taneye gözün gibi bak. Onlar lazım🤭 inşallah pozitif haberlerle gel canım 🥰
sorma ya test yapmaya kalmadan hep adet olunca kullanmaya firsat olmadi oyle boyle derken zamani bile gecmis😅gulsem mi aglasam mi halime😅 digerleri saglam cok sukur iki yillari var daha🤣

Yerlesme kanamasi olabilir canim Allahim cuma gununun hurmetine guzel sonuclar aldirsin hepimize☺️

sorma ya test yapmaya kalmadan hep adet olunca kullanmaya firsat olmadi oyle boyle derken zamani bile gecmis😅gulsem mi aglasam mi halime😅 digerleri saglam cok sukur iki yillari var daha🤣
İnşallah bunda da pozitifi gördükten sonra kalacak diğerleri🥰😍

Back
X