• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Kızlar çok tuhaf 4 günde iki defa rüyamdan orgazm olarak uyanıyorum ve müthiş kasılma oluyor bu yüzden doktor takip et kanama olursa haber ver ekstra ilaç başlayalım dedi nolur kafamï rahatlatıcak seyler söyleyin umarım bir daha yaşamam

Rabbim minnoslarinizla birlikte gitmenizi nasip etsin canim 😍uzak mi gideceginiz yer?

canim birsey sormak istiyorum asi oldun mu? Prosedur nasil su an bilgim yok mecburi mi?

kanamam biraz azaldi gibi sanki test yapmadim ama yarin sabah evde yapmak istiyorum 🙄

Masaallah canim gozun aydin saglikla devam edip kucagina almani nasipmetsin Rabbim 😍
Evet canım 2. Aşımı hazirqnda olmuştum Aşıda sıkıntı Yok sadece gelirken giderken test zorunlu.
İyi sevindim testini yaparsan yaz bizede merak ediyorum ferah tut içini Allah dileğini yapsın İnşallah 🤲

Amh düşüklüğü var canim bende de..her ay 1 2 yumurta çıkıyordu ama o 1 2 yumurta hep 5.gune gitti ve bunda labratuvar etkisi cokkkk büyük...simdide 3 toplandi bugun 3.gun ve devam ediyorlar🙏🙏🧿🧿 insallah oyle de devam ederler...Hem doktor hem labratuvar iyi canim icim cok rahat benim...🥰🥰 Sen de guven...Eger amh.dusuklugun var ise sende havuz yöntemini iste...Ben istedim ve de 2 toplamadan 2 blastim beni bekliyor burdan da 2-3 kalirsa artik toplama isini bitiriyoruz🥰 sadece transfer
İnsallah oyle olur canim 🙏 Size hic prp ya da histereskopi yapildi mi peki? Amh dusuklugunde 2 negatiften sonra bunlari yapanlari duydum da

Rabbim minnoslarinizla birlikte gitmenizi nasip etsin canim 😍uzak mi gideceginiz yer?

canim birsey sormak istiyorum asi oldun mu? Prosedur nasil su an bilgim yok mecburi mi?

kanamam biraz azaldi gibi sanki test yapmadim ama yarin sabah evde yapmak istiyorum 🙄

Masaallah canim gozun aydin saglikla devam edip kucagina almani nasipmetsin Rabbim 😍
3,5 saat çok uzak değil aslında

İnsallah oyle olur canim 🙏 Size hic prp ya da histereskopi yapildi mi peki? Amh dusuklugunde 2 negatiften sonra bunlari yapanlari duydum da
Bana hem histereskopi hem de 2 opumda da prp yapti canim...en fazla 2 olan sayim bu son toplamada 6 ya cikti iste...ama 3 u büyümedi 3 unu topladilar😍 onlarda guzel gidiyor insallah🙏🙏

Kızlar benim 7.denemem 4 embriyo donduruldu donmuş deneyelim dedi dr daha tran fer olmadan yeni merkez araştırıp duruyorum 😶😶😶nasıl alışmışsam arastirmaya neyse ki iki 3 gündür zeytine gidiyorum da kafam dağıldı biraz 😉😀yoksa kafayı siyıriyordum🙈🙈

Back
X