- 23 Aralık 2015
- 111
- 190
- 103
- 33
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #9.221
24 ekim olsa bugün çıkmazdı herhalde ben de anlayamadım olayıGözün aydın canım.
Ama ben anlamadım, 24 Ekim miydi acaba transferin?
Heyecandan mı Eylül yazdın?![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
24 ekim olsa bugün çıkmazdı herhalde ben de anlayamadım olayıGözün aydın canım.
Evet değil mi, bir de o var.24 ekim olsa bugün çıkmazdı herhalde ben de anlayamadım olayı![]()
Bende şimdi onu dusundum24 ekim olsa bugün çıkmazdı herhalde ben de anlayamadım olayı![]()
Ne güzelll Hayırlı olsun Allah sağlıkla tamamına erdirsinKizlarrr
24 Eylül Transferi Bugün Pozitif
Allah'ıma Bin Şükür
Allah isteyen herkese nasip etsin
Dua yı eksik etmeyin.
Bebeğinizle Konuşun![]()
Evet canım 2. Aşımı hazirqnda olmuştum Aşıda sıkıntı Yok sadece gelirken giderken test zorunlu.Rabbim minnoslarinizla birlikte gitmenizi nasip etsin canimuzak mi gideceginiz yer?
canim birsey sormak istiyorum asi oldun mu? Prosedur nasil su an bilgim yok mecburi mi?
kanamam biraz azaldi gibi sanki test yapmadim ama yarin sabah evde yapmak istiyorum
Masaallah canim gozun aydin saglikla devam edip kucagina almani nasipmetsin Rabbim![]()
İnsallah oyle olur canimAmh düşüklüğü var canim bende de..her ay 1 2 yumurta çıkıyordu ama o 1 2 yumurta hep 5.gune gitti ve bunda labratuvar etkisi cokkkk büyük...simdide 3 toplandi bugun 3.gun ve devam ediyorlarinsallah oyle de devam ederler...Hem doktor hem labratuvar iyi canim icim cok rahat benim...
Sen de guven...Eger amh.dusuklugun var ise sende havuz yöntemini iste...Ben istedim ve de 2 toplamadan 2 blastim beni bekliyor burdan da 2-3 kalirsa artik toplama isini bitiriyoruz
sadece transfer
3,5 saat çok uzak değil aslındaRabbim minnoslarinizla birlikte gitmenizi nasip etsin canimuzak mi gideceginiz yer?
canim birsey sormak istiyorum asi oldun mu? Prosedur nasil su an bilgim yok mecburi mi?
kanamam biraz azaldi gibi sanki test yapmadim ama yarin sabah evde yapmak istiyorum
Masaallah canim gozun aydin saglikla devam edip kucagina almani nasipmetsin Rabbim![]()
Bana hem histereskopi hem de 2 opumda da prp yapti canim...en fazla 2 olan sayim bu son toplamada 6 ya cikti iste...ama 3 u büyümedi 3 unu topladilarİnsallah oyle olur canimSize hic prp ya da histereskopi yapildi mi peki? Amh dusuklugunde 2 negatiften sonra bunlari yapanlari duydum da
Cok guzel cikmis sonucunBen de 15 ekimde transfer oldum. 9.gün kanda 59 çıktı. Yarın asıl test günüm emin değilim değerler konusunda korkuyorum![]()
Pardon 24 Eylül Embriyo Olusturma Günüydü ya. 15 i transferGözün aydın canım.
Ne biliym işte insanın 5.denemesi olunca ister istemez inanamıyosunCok guzel cikmis sonucunneden korkuyorsun sevin bence
![]()
Bende de bi hareketler söz konusubugün transferimin ikinci günü ve alt bölgemde guruldamalar oluyor böyle birsey yasayan varmi
senin zaten kan da pozitif cikmic canim hayirli olsun insallah güzel bir sekilde artar senin hareketler nasil birsey guruldama gibi mi yoksaBende de bi hareketler söz konusu
Yarın yükselen değeri görmeden rahat edemicem bensenin zaten kan da pozitif cikmic canim hayirli olsun insallah güzel bir sekilde artar senin hareketler nasil birsey guruldama gibi mi yoks
Canım benımde 3.günüm bugun surekli gaz vardı karnımda hafıf guruldamalar falan sende nasıl durumlarbugün transferimin ikinci günü ve alt bölgemde guruldamalar oluyor böyle birsey yasayan varmi
insallah canim yükselir merak etme stres yapma haberlerini bekliyoruzYarın yükselen değeri görmeden rahat edemicem benGuruldama değil de kıpırdanma gibi böyle bi de belim her yerim ağrıyor