rica ederim inşallah güzel sonuçlar alıp buraya da yazarsınızDoktorum geçen ay olmazsa iğneli şekilde tedaviye gecicem demişti heralde öyle yapar ilaç bende yan etki yapmıştı çünkü.Ay inşallah rahatladım o zaman teşekkür ederim
Ay inşallahrica ederim inşallah güzel sonuçlar alıp buraya da yazarsınız
Inşallah. SizdeAnladım ,inşallah çok güzel sonuçlar alırsınız
Evet aynen öylebende devlete daha çok güveniyorum illaki özeldede iyi olan yerler vardır ama denk gelirsen tabi onu da bilemiyor insan
bende bugün 10.15 te yaptırdım ama pek umutlu değilim normalde eşimin değerleri yüksek olurdu bu kez yıkanmış hareketli 6,5 milyon o yüzden moralim bozuldu birazBen de bugün araştırma hastanesinde ilk aşılamamı yaptırdım. Artık gün sayma vakti söylediğiniz gibi beklemek çok zorinş güzel haberler alırız
OLSUN KOTU DUDUNME SONUCTA BIR SPERM BILE YETERLI. INSALLAAAHH TUTAR CANIMbende bugün 10.15 te yaptırdım ama pek umutlu değilim normalde eşimin değerleri yüksek olurdu bu kez yıkanmış hareketli 6,5 milyon o yüzden moralim bozuldu biraz
Canimmm çok sağol inşallah çok güzel sonuçlar alirsin. Bende aşılama düşünüyorum doktor çok sık çağırıyor mu kontrole iş yerinden nasıl izin alırım diye düşünüyorum biraz .birde eşinizin spermi kaçtı yıkandıktan sonra biJn sperm sorunumuz var daBende 1 Eylül'de ilk asilamami yaptırdım sonuç bekliyorum 13 Eylül de kan vererek test yaptıracağım umarim olur bekleyip göreceğizBizim eşimde de ben de de hiçbir problem yok ama 1 yıldır olmadığı için doktor aşılama yaptı Aşılama yaptıracaklar için detaylıca anlatacağım öncelikle korkacak hicbir sey yok ki ben vajinismus geçirmiş bir insan olarak rahatlıkla yaptırdım Bizim aşılamadan önce sperm değeri benim rahim filmi kan testi vs hepsi yapıldı temiz çıktı ve ardından adetimin 2. Günü merional 75 lik iğne klomen estrofem corasprin d vitamini bir de vitamin olan decavit başladık 3 er gün ara ile yumurta takibi için doktoruma ultrasona gittim 3 adet yumurtam vardı birisi 17mm diğer ikisi 20 mm ve adetin 14. Günü aşılama yapıldı. 30 ağustosta akşam saat 10 da yumurta çatlatma iğnesi yaptı eşim 1 Eylül saat 12 gibi de asilamam oldu. Aşılama süreci ise muayene koltuğuna oturuyorsunuz çok kısa süren acısız bir işlem. İşlem yapıldıktan sonra koltukta yaklaşık yarım saat beklettiler ardından bende adet ağrısı mi desem gaz sancisi mi desem oyle bir ağrı oluştu sabah kalktığımda geçmişti ama rahatsız edecek kadar ağır bir ağrı değil. Aşılama sonrası duphrason verdiler şu an ona ve vitaminlere devam ediyorum. Az kaldı sonuca inş. isteyen herkesin ve benim biran önce olur. İğnelere gelince ben tabi ki kendime incecik te olsa iğne batiramadim iş yerinde ark. Hafta sonları eşim yapti. Aşılama yaptıracaklar için umarım açıklayıcı bir yazı olmuştur
Güzel haberler almanız dileğiyleBen de bugün araştırma hastanesinde ilk aşılamamı yaptırdım. Artık gün sayma vakti söylediğiniz gibi beklemek çok zorinş güzel haberler alırız
Canım o yıkanmış hareketli sperm sayısına nerden bakıyoruz. Bende merak ettimbende bugün 10.15 te yaptırdım ama pek umutlu değilim normalde eşimin değerleri yüksek olurdu bu kez yıkanmış hareketli 6,5 milyon o yüzden moralim bozuldu biraz
Doktorunuz mu söyledi düşük olduğunu? Netten araştırmıştım ileri hareketli 1,5 milyon üstü ise iyi yazıyordu.bende bugün 10.15 te yaptırdım ama pek umutlu değilim normalde eşimin değerleri yüksek olurdu bu kez yıkanmış hareketli 6,5 milyon o yüzden moralim bozuldu biraz
orası öyle evet bir tanesi yapıcak işi bakalımOLSUN KOTU DUDUNME SONUCTA BIR SPERM BILE YETERLI. INSALLAAAHH TUTAR CANIM
reglinin 2. günü infertilite bölümüne git kan alıp hormonlara bakıp yönlendirirler durumuna göreMerhabalar. Aşılama süreci nasıl başlıyor acaba. Bende bu ay gideceğim ama bu konuda pek fikrim yok. İki kere klomen kullandım fakat olmadi.
bugün hemşire bana olucaksa zaten ilk 3 saniye de gerçekleşiyor dedi bence yeteri kadar kalmışsınben de bugün aşılama yaptırdım ve sedyede sadece 10 dakika yattım ve idarara sıkışık olduğum için 10. dakikada kalkıp hemen tuvalete gittim bi sıkıntı olur mu
eşinizin sperm analiz sonucunda yazıyorCanım o yıkanmış hareketli sperm sayısına nerden bakıyoruz. Bende merak ettim
doktor söylemedi eşimin normalde yıkanmış sayısı 42 milyondu böyle çıkınca az geldi stres olmuşDoktorunuz mu söyledi düşük olduğunu? Netten araştırmıştım ileri hareketli 1,5 milyon üstü ise iyi yazıyordu.
İnşallah tutar içini ferah tutorası öyle evet bir tanesi yapıcak işi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?