Merhaba. Umarım mutlu sonuçlar alırız hepimiz. Bende bu ay sonu aşılama olacağım allah izin verirse. 3. Aşılamam olacak.. kısmet, tutmazsa artık tüp bebeğe geçmeyi düşüneceğim. Ama umarım hiçbirimiz için olumsuz sonuçlar olmaz. :)Herkese merhaba arkadaşlar, 9 eylülde 2.kez aşılama yapılacak ilki tutmadı malumunuz. Bu yüzden çok umutlu değilim ama Rabbim bilir diyip yola koyulduk yine..benim gibi olanlarınız var mı yada aşılama ile gebe kalanlarınız...Hadi birbirimize destek olalım
Bize çıktı da vermediler bilemedimsonuçların çıktısını getirip veriyorlar, bizimde problem yok 1 yıl (evlilik)sonra aşılama yapıyorlar direk oraya yönlendirmiş
Bende de sanki adet olacakmisim gibi bir his varben de 1 eylülde çatlama yaptım.3 eylülde aşılama hiçbir belirtim yok.sadec adet sancım var.siz de durum nedir
Cok heyecanlıinsallahhhh pozitif görürsün canım. Bizede yaz mutlaka
Acaba içilen ilaçlar gecikme yapar mı ki ?Hanımlar ben alılama olalı 16 gün oldu çatlama yapılalı 18 gün oldu ama ben halen adet olmadım 13 gün kan vermiştim negatif çıktı böyle bir durum yaşayan varmdıır ?
hayırlısıyla inşallah , ne kadar zamandır bebek istiyorsunuzMerhaba. Umarım mutlu sonuçlar alırız hepimiz. Bende bu ay sonu aşılama olacağım allah izin verirse. 3. Aşılamam olacak.. kısmet, tutmazsa artık tüp bebeğe geçmeyi düşüneceğim. Ama umarım hiçbirimiz için olumsuz sonuçlar olmaz. :)
2 aşılama arası ne kadar şimdi benim 1 Eylül de ilk aşılama oldu 2. Aşılama aralıksız bu ay mi oluyor ? Yoksa ara veriyorlar mı ?hayırlısıyla aşılaman olsun...güzel sonucunu da buraya yazarsın inşallah
senin talebine bağlı ben 4 ay sonra 2. ye gittim arka arkaya yaptıranlar da var2 aşılama arası ne kadar şimdi benim 1 Eylül de ilk aşılama oldu 2. Aşılama aralıksız bu ay mi oluyor ? Yoksa ara veriyorlar mı ?
İnşallah ikincide tutar kuzum aminnEczacım 2. Aşılamanın olasılığı daha yüksek demiştiben ara vermeden bu ay tekrar yaptırmayı düşünüyorum hayırlısı bakalım
3 yıldır uğraşıyoruz.hayırlısıyla inşallah , ne kadar zamandır bebek istiyorsunuz
Bugun benimde ilk asilamam oldu canlarBenim de 2. Aşılama günü belli oldu 14 Eylül'de nasip olursa olcak canım
Aramızda bir gün var canım inşallah hayırlı haberleri alırız ay sonundaBugun benimde ilk asilamam oldu canlar
Canım nasılsın ? Belirtilerin nasılHerkese merhaba arkadaşlar, 9 eylülde 2.kez aşılama yapılacak ilki tutmadı malumunuz. Bu yüzden çok umutlu değilim ama Rabbim bilir diyip yola koyulduk yine..benim gibi olanlarınız var mı yada aşılama ile gebe kalanlarınız...Hadi birbirimize destek olalım
Canım sonucun belli oldu mu ?Canım benim de 2.asılamanin 11.günü erken gebelik testi yaptım ama negatif acaba erken mi yaptım bilmiyorum .Adet ağrısı gibi ağrılar oldu ama kullandığım ilaclardandir diye düşünüyorum.
Aşı oncesi kac gun cinsel perhize girdiniz acabaBen de bugün araştırma hastanesinde ilk aşılamamı yaptırdım. Artık gün sayma vakti söylediğiniz gibi beklemek çok zorinş güzel haberler alırız
bizim de 3 yıl olucak nerdeyse sebepsiz ama olmuyor işte3 yıldır uğraşıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?