Aşılama 2021 Eylül'de aşılama yapılan ve yaptıracak olanlar toplanalım🥰

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba. Umarım mutlu sonuçlar alırız hepimiz. Bende bu ay sonu aşılama olacağım allah izin verirse. 3. Aşılamam olacak.. kısmet, tutmazsa artık tüp bebeğe geçmeyi düşüneceğim. Ama umarım hiçbirimiz için olumsuz sonuçlar olmaz. :)

sonuçların çıktısını getirip veriyorlar, bizimde problem yok 1 yıl (evlilik)sonra aşılama yapıyorlar direk oraya yönlendirmiş
Bize çıktı da vermediler bilemedim bugün test yapmam gerekiyor ama adet olacak gibi hissettiğim için yapamıyorum korkumdan test

ben de 1 eylülde çatlama yaptım.3 eylülde aşılama hiçbir belirtim yok.sadec adet sancım var.siz de durum nedir
Bende de sanki adet olacakmisim gibi bir his var koltuk altlarına doğru adette olan göğüs ağrısı var. Doktorum 12 gün sonra kan testi ver demişti ama ben cesaret edip vermedim

hayırlısıyla inşallah , ne kadar zamandır bebek istiyorsunuz

Test yaptım kızlar ben tek çizgi erken gebelik testinden yaptım %90 doğruluk diyordu ilk aşılama sonucu hüsran

Kızlar merhaba ; bizimde sperm sonucu muz çıktı 8milyondan 42 milyona çıkmış çok şükür doktorun asistanı aradı doktor bey çok güzel demiş isterleese aşılama deneyebiliriz demiş iki yıldır olmadığı için için bir kıpır kıpır oldu ya

Canım nasılsın ? Belirtilerin nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…