Aşılama 2021 Eylül'de aşılama yapılan ve yaptıracak olanlar toplanalım🥰

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnşallah hepimiz çok güzel sonuçlar alalım ben aşılama yapılana kadar iğnelerle başladıktan sonra toplamda 3 kere gittim sonra aşılama oldu evet bende çalıştığım için izin konusu hepimizin maalesef kanayan yarası yıkandıktan eşimin spermi hakkında herhangi bir bilgi vermediler bize bizimde sormak aklımıza gelmedi ama aşılama öncesi sonuçlarımizin iyi olduğu söylenmişti.

bende bugün 10.15 te yaptırdım ama pek umutlu değilim normalde eşimin değerleri yüksek olurdu bu kez yıkanmış hareketli 6,5 milyon o yüzden moralim bozuldu biraz
Bize hiç söylemediler yıkanmış sperm sayınız şu filan diye neden acaba biz mi sormaliydik ki ? İlk asilamamizdi bizim ne yapması gerekiyor ne oluyor bilemedik hiç ayrıca ben burada okuyorum aşılama öncesi çoğu kişiye yumurta çatlatma vs yapılmış biz gittik rahim filmi kan testi sperm testi sonrası sonuçlar güzel aşılama yapalım denildi bir problem olmamasına rağmen neden direk aşılama yapıldı acaba kafamda deli sorular

Aminnn canım inşallah evet ya mecburen gitcez olsunda napalim hayırlısıyla. Bakalım bende buay düşünüyorum.ay sonu adet olacam . Senin adetten sonra kacinci günü aşılaman oldu canım

Aminnn canım inşallah evet ya mecburen gitcez olsunda napalim hayırlısıyla. Bakalım bende buay düşünüyorum.ay sonu adet olacam . Senin adetten sonra kacinci günü aşılaman oldu canım
Evet yeter ki olsun bir şekilde alınıyor izin benim adetin 15. Günü aşılama oldu 14 Ağustos adetin ilk günü idi 30 agusto akşam saat 22:00 yumurta catlatma yaptık 1 Eylül öğlen 12.00 gibi aşılama oldu bakalım 4 güne belli olur

Cok heyecanlı insallahhhh pozitif görürsün canım. Bizede yaz mutlaka

ben de 1 eylülde çatlama yaptım.3 eylülde aşılama hiçbir belirtim yok.sadec adet sancım var.siz de durum nedir

Hanımlar ben alılama olalı 16 gün oldu çatlama yapılalı 18 gün oldu ama ben halen adet olmadım 13 gün kan vermiştim negatif çıktı böyle bir durum yaşayan varmdıır ?

sonuçların çıktısını getirip veriyorlar, bizimde problem yok 1 yıl (evlilik)sonra aşılama yapıyorlar direk oraya yönlendirmiş

Benim de 2. Aşılama günü belli oldu 14 Eylül'de nasip olursa olcak canım

3. Aşılamam olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…