Günaydın kızlar... Dün ki sitenin onarımından dolayı, siteye giremeyince ban yediğini düşünen bi tek ben miyim yaa Allah Allah diorum kötü bi şeyde yazmadım hiçbir yere ama niye beni engellediler
Benim bu hafta azaldı uykum
Öğleyin işte uyuyordum, evde yemekten sonra uyuyordum, bide üstüne erkenden gece uykusuna geçiyordum
Bu hafta hiç biri kalmadı, sadece erken yatağa geçiş kaldı
Günaydın kızlar... Dün ki sitenin onarımından dolayı, siteye giremeyince ban yediğini düşünen bi tek ben miyim yaa Allah Allah diorum kötü bi şeyde yazmadım hiçbir yere ama niye beni engellediler
Ben İnternet çekmiyor sandım modemin fişini 500 kere çıkarıp taktım sonra bide eşime diyorum bu modem bozuk falan oda normal internete girdi gayette çekiyor,sonra planlı bakım çalışması yazısı çıktı Allah'tan
Ay valla biri benim kafamı kaldıramıyorum sabahları ilk önce bir 8 gibi uyanıyorum boş boş bakıp geri uyuyorum sonra saat 12 ye kadar kesik kesik uyuyorum ama hiçbir şekilde yataktan kalkamıyorum bir hoş oluyorum böyle uykumu da alamıyormuşum gibi oluyor daha çok sinirleniyorum
Ben İnternet çekmiyor sandım modemin fişini 500 kere çıkarıp taktım sonra bide eşime diyorum bu modem bozuk falan oda normal internete girdi gayette çekiyor,sonra planlı bakım çalışması yazısı çıktı Allah'tan