• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 6 40,0%
  • erkek

OY: 8 53,3%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 1 6,7%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    15
Benim de cumartesi den beri çekilmez bir hale gelmişti. Bugün prilam yazdı doktorum. Umarım bana da iyi gelir. Yiyeceklerin o kadar kısıtlandı ki her şeyden midem bulanıyor. Siz neler yiyebiliyorsunus
ben hiçbir şey yiyemiyorum nerdeyse 12+5 bugün hala daha geçmedi bulantılarım 😁
Kuru ekmek peynir en sevdiğim dostlarım ama düzgün beslenmedikçe kabızlık rahatsız ediyor. sabah uyandığımda iyi oluyorum biraz öğlen bir başlıyor akşama kadar sürekli bulantı ki prilam da içiyorum günde iki kere.

bugün aklıma siz geldiniz acaba nasıl geçti dün kontrol diye 😊 çok sevindim hayırlı olsun sağlıcakla gelsin minnoş ben de dün fetal dna verdim doktor yaptıralım içimizde hiçbir şüphe kalmasın demişti
Amin çok teşekkür ederim umarım sizin için de her şey yolundadır 😊 ben de epeydir kontrole gitmeyince merak etmiştim, değişik duygular. Çok şükür🌸 iyi yapmışsınız.
Biz de fetal dna yı da yaptıracaktık doktor gelmişken kanınızı alalım dedi yardımcısı bende 3 farklı yerde denedi alamadı moralim bozuldu iğnesi çok kalındı. Yarın tekrar uğrayacağım umarım sağlıkla hallolur 😊

ben hiçbir şey yiyemiyorum nerdeyse 12+5 bugün hala daha geçmedi bulantılarım 😁
Kuru ekmek peynir en sevdiğim dostlarım ama düzgün beslenmedikçe kabızlık rahatsız ediyor. sabah uyandığımda iyi oluyorum biraz öğlen bir başlıyor akşama kadar sürekli bulantı ki prilam da içiyorum günde iki kere.
Yaa ben de öyle. Cumartesi den beri peynir de yiyemiyorum. Bugün annem bı şey yaptı onu yedim. Kaç gündür ilk defa karnım doydu

Benim de cumartesi den beri çekilmez bir hale gelmişti. Bugün prilam yazdı doktorum. Umarım bana da iyi gelir. Yiyeceklerin o kadar kısıtlandı ki her şeyden midem bulanıyor. Siz neler yiyebiliyorsunus
Benim iştahım 3 gündür o kadar açıldı ki normal hayatımda yemeyeceğim şeyleri bile yiyorum. Tabiri caizse pis boğaz oldum 😬

Benim de alerjik olarak burun etim şişiyor. Günde bikac defa burnuma şu cekiyorum abdest alır gibi. Onun dışında evde tuzlu su yapiyorum bazen onu da yakmayacak şekilde sıcak yaparsam daha çok işe yarıyor. Bir de zencefil çayı içince açıldığını farkettim. Geçmiş olsun
Sizede geçmiş olsun çok idare ediyorum bi şekilde ☺️

Benim de geçen hafta günler süren bir baş ağrım vardı, 11-12. hafta arası. Mentol taşı, mentol kremi gibi doğal şeylerle hafifletmeye çalıştım. Hormonlarla ve yükselen kan dolaşım hacmiyle ilgili olabilir diye bazı yazılar okudum bu haftalarda, bugünlerde iyiyim sizin de geçecektir. 🙏🏻
benim de 10 gündür devam eden baş ağrım var

P perdesizev merhaba canım 11+3 doktor yüzde 80 erkek dedi bugün. 🥰🥰 pipisini gördük doktor ultrasonu açar açmaz aha dedi ama haftaya daha net olur dedi. Tekrar baktı erkeğe yakın dedi güldü
Bana da bakıp yüzde 70-80 erkek dedi 11 de direk çok erken değil mi fetal testi p tesi verdim direk söylemesine şaşırdım 🤣

Doktorum bana da d vitamini, omega 3 ve özellikle demir verdi. Doğuma kadar kullanılacak dedi, bebek anneden kullanacağı için her şeyi destek önemli. Omega için kutu üzerinde “ ifos” onayı olması gerek içeriğinin temiz olduğunun garantisi gibi, ben ona dikkat ediyorum.
Teşekkür ederim hemen bakacağım ben de 🙏

Kızlar bebeğin 11.haftada boyu ve kilosu ile ilgili ölçüm yaptı mı doktorlarınız bize yanılmıyorsam 46 gr kadar 10 cm gibi bir şey dedi ama normalde göre çok büyük değil mi kafam karıştı🤣

Bana da bakıp yüzde 70-80 erkek dedi 11 de direk çok erken değil mi fetal testi p tesi verdim direk söylemesine şaşırdım 🤣
ilk gebeliğimde oğluma da 11.haftada doktorum kesin erkek demişti. 12+1 de ikinci gebeliğim için yorum yapamadı , ikisine de benziyor dedi. Ben de fetal verdim şu an 13+1 im haftaya cinsiyete bakmak için tekrar kontrolüm var (ricam üzerine) Fetal sonucum bu arada çıkarsa hiç gitmem ama

Back
X