• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Selam hanımlar 31 agustos doğum yaptım
Makat bölgesinden vijanal bölgeme kadar iç ve dış dikiş atıldı şuan neredeyse 34 gün olacak özel bölgede ki iç dikiş kapanmamış hızla kapanması için napmalıyım
Benim bilgim yok maalesef ama dikiş açıldıysa geri kapanıyor mu ki doktoruna danış istersen

Topuk kanında bizim de TSH yüksek çıkmış ama değeri göremiyoruz dediler tekrar topuk kanı alındı sonuç bekliyoruz. Eğer tekrar yüksek olursa ilaç tedavisi başlanıyormuş. Umarım sıkıntı bir durum yaşamaz bebişlerimiz 🤲🏻😥
Amin inşallah.Google dan baktığımda zeka geriliğine yol açıyor vs yazmışlar biraz korkuttu beni ama yeni doganda yüksek cikabiliyormus sonra düşüyormus pazartesi tekrar kan alıncak inşallah düşmüştür ilaç tedavisi uygulanırsa bir sıkıntı yaşanmıyormus inşallah ilaç tedavisine falan ihtiyaç duyulmadan düşer

Uyumuyor arkadaşlar, kolik bir taraftan alerji bir taraftan bizim çocuk uyumuyor. Bi nefes alıyım diye evden kaçtım. Diyetime çok dikkat ediyorum. Garanti olsun diye ekmeği bile vegan yiyorum. Ama etki etmesi 10 günü bulur dedi doktor 😞 dualarınıza talibim
Ne gibi şikayetleriniz vardı galiba benim kızım da Kolik

Kızlar ben ne yapacağımı şaşırdım çook üzgünüm ağlamaktan helak oldum. Mememe kan oturmasına rağmen sütümü sağdım 10 cc. Oğlum aventi tutmuyor. Bakkal biberonuyla dün verdim bugün emmek de istemiyor. Kaşıkla ağzına akıttığımda da mamayı geri çıkarıyor. Ben bebeğime bakamıyorum. Lütfen bana yardım edin. Ben ne yapacağım. Emzirmeyi çok istiyorum ama sanırım sütüm de az.
Canım enjektör ve parmak metodu var birde onu dene istersen bu bebişler niye böyle bende ağlama krizi gelince birşey yapamıyorm hiç iyi bi anne değilim diyorum ama biz onlar için çabalıyoruz bu bile seni mükemmel anneyapar üzülme sakın

Hanımlar lütfen cevap verin kafayı yicem artık sürekli kendimde kusur buluyorum bakamıyorum yetemiyorum diye sürekli kusuyor napacağımı bilmiyorum 😓 şuan 40 günlük sayılırız kaç mm mama vermem gerekiyor kaç saat arayla bu aydaki bebekler kaç mm içer sizler nasil yapıyorsunuz beslenmesini eksik mi fazla mi yapıyorum bilmiyorum bebeklere kalsa sürekli içerler refleksden dolayı ama benimki verdiğim mm sütü bile atıyo sürekli korkuyorum artık tavsiyeleriniz nelerdir

Back
X