Regen_ tu es une prière en moi Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 15 Nisan 2020 9.767 22.632 348 16 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi LesaM #2.621 LesaM .!.: Ben aradaki mesajları kaçırmışım. Allah istediğini versin hayırlısıyla canım. Her şey gönlünce olsun Genişletmek için tıkla... Amin inşallah canım çok teşekkür ederim
LesaM .!.: Ben aradaki mesajları kaçırmışım. Allah istediğini versin hayırlısıyla canım. Her şey gönlünce olsun Genişletmek için tıkla... Amin inşallah canım çok teşekkür ederim
MahidevranSultan Yıllar geçse de üstünden, bu kalp seni unutur mu.. tek ayak cezası Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 14 Ekim 2020 4.877 5.444 78 16 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi LesaM #2.622 Sohrabb .!.: Ayyy, cimere bimere önlerine neresi gelirse sikayat ederler, devir değişti, ögretmen onlıne dersteyken bebeği agglamıs, 2 dk susturayım diye ugrasmıs, cımere sıkayet edılmıs Genişletmek için tıkla... Ay doğru bir zamanlar öğretmenler kraldı şimdi öğrenciler kral eskiden erkek öğrencileri ne döverlerdi ama yazık valla
Sohrabb .!.: Ayyy, cimere bimere önlerine neresi gelirse sikayat ederler, devir değişti, ögretmen onlıne dersteyken bebeği agglamıs, 2 dk susturayım diye ugrasmıs, cımere sıkayet edılmıs Genişletmek için tıkla... Ay doğru bir zamanlar öğretmenler kraldı şimdi öğrenciler kral eskiden erkek öğrencileri ne döverlerdi ama yazık valla
MahidevranSultan Yıllar geçse de üstünden, bu kalp seni unutur mu.. tek ayak cezası Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 14 Ekim 2020 4.877 5.444 78 16 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi LesaM #2.623 Dilaraerdogan .!.: Bende kendime şaşıyorum bel ağrım vardı oda geçti şükür ama geceleri göğüslerim çok sızlıyor gündüz birseyim yok Genişletmek için tıkla... Çok şanslısın kız :))) Ben göğüslerimin üzerine yatamıyorum gece düz yatmak zorunda kalıyorum
Dilaraerdogan .!.: Bende kendime şaşıyorum bel ağrım vardı oda geçti şükür ama geceleri göğüslerim çok sızlıyor gündüz birseyim yok Genişletmek için tıkla... Çok şanslısın kız :))) Ben göğüslerimin üzerine yatamıyorum gece düz yatmak zorunda kalıyorum
A Asafmm Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Kasım 2017 10 5 36 29 16 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi LesaM #2.624 Bende bir tek ben belirti yaşamıyorum sanıyordum yanlız değilmişim sadece göğüs uçlarım sızlıyor
Dilaraerdogan Popüler Üye Kayıtlı Üye 6 Şubat 2020 1.236 1.257 133 34 16 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi LesaM #2.625 Ceyda2000 .!.: Çok şanslısın kız :))) Ben göğüslerimin üzerine yatamıyorum gece düz yatmak zorunda kalıyorum Genişletmek için tıkla... Benimde bu gece çok sızladı uyumak zor oldu valla ama şuan birşey yok henüz zaten daha 5+5 deyim belki ondandır
Ceyda2000 .!.: Çok şanslısın kız :))) Ben göğüslerimin üzerine yatamıyorum gece düz yatmak zorunda kalıyorum Genişletmek için tıkla... Benimde bu gece çok sızladı uyumak zor oldu valla ama şuan birşey yok henüz zaten daha 5+5 deyim belki ondandır
beyazyaka39 Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Ekim 2020 158 136 33 16 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi LesaM #2.626 arkadaşlar benim bir arkadaşım var onunki 9 haftalıkken 1,5cm imiş.küçük değil mi?sürekli sigara içiyor onunla mı ilgili acaba?kafama takıldı
arkadaşlar benim bir arkadaşım var onunki 9 haftalıkken 1,5cm imiş.küçük değil mi?sürekli sigara içiyor onunla mı ilgili acaba?kafama takıldı
Minnakgelin Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 14 Şubat 2018 652 814 103 29 16 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi LesaM #2.627 LesaM .!.: Anladım canım. Onların ekrana sinyal geliyor ordan anlamıştır. Genişletmek için tıkla... Yanlış mı anladım diye düşündüm bayağı tam öğlen arasından önceydi çünkü Ewosss .!.: Kucuk nabiz seklinde hareket goruyorlar, onu gorduklerinde kalp atisi baslamis oluyor. Ne kadarlik belki daha kucuk diye net ses gelmemis olabilir. Ben de yarin kalp atisini duymak icin gidecegim. Genişletmek için tıkla... Teknoloji çok gelişmiş 6+1 de gittim. İnşaAllah duyarsın
LesaM .!.: Anladım canım. Onların ekrana sinyal geliyor ordan anlamıştır. Genişletmek için tıkla... Yanlış mı anladım diye düşündüm bayağı tam öğlen arasından önceydi çünkü Ewosss .!.: Kucuk nabiz seklinde hareket goruyorlar, onu gorduklerinde kalp atisi baslamis oluyor. Ne kadarlik belki daha kucuk diye net ses gelmemis olabilir. Ben de yarin kalp atisini duymak icin gidecegim. Genişletmek için tıkla... Teknoloji çok gelişmiş 6+1 de gittim. İnşaAllah duyarsın
MahidevranSultan Yıllar geçse de üstünden, bu kalp seni unutur mu.. tek ayak cezası Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 14 Ekim 2020 4.877 5.444 78 16 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi LesaM #2.628 Dilaraerdogan .!.: Benimde bu gece çok sızladı uyumak zor oldu valla ama şuan birşey yok henüz zaten daha 5+5 deyim belki ondandır Genişletmek için tıkla... Daha ne belirtiler çıkacak henüz yolun başındayız:))
Dilaraerdogan .!.: Benimde bu gece çok sızladı uyumak zor oldu valla ama şuan birşey yok henüz zaten daha 5+5 deyim belki ondandır Genişletmek için tıkla... Daha ne belirtiler çıkacak henüz yolun başındayız:))
E Ers6 Üye Kayıtlı Üye 28 Eylül 2020 215 125 18 30 16 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi LesaM #2.629 Melekmlt .!.: Yok kalp atışı bir hafta sonra duyarız dedi allahın izniyle Genişletmek için tıkla... Kac haftaliksinizz
Melekmlt .!.: Yok kalp atışı bir hafta sonra duyarız dedi allahın izniyle Genişletmek için tıkla... Kac haftaliksinizz
MahidevranSultan Yıllar geçse de üstünden, bu kalp seni unutur mu.. tek ayak cezası Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 14 Ekim 2020 4.877 5.444 78 16 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi LesaM #2.630 beyazyaka39 .!.: arkadaşlar benim bir arkadaşım var onunki 9 haftalıkken 1,5cm imiş.küçük değil mi?sürekli sigara içiyor onunla mı ilgili acaba?kafama takıldı Genişletmek için tıkla... Olabilir sigara bebeğin gelişimini engelliyor diye biliyorum
beyazyaka39 .!.: arkadaşlar benim bir arkadaşım var onunki 9 haftalıkken 1,5cm imiş.küçük değil mi?sürekli sigara içiyor onunla mı ilgili acaba?kafama takıldı Genişletmek için tıkla... Olabilir sigara bebeğin gelişimini engelliyor diye biliyorum
MahidevranSultan Yıllar geçse de üstünden, bu kalp seni unutur mu.. tek ayak cezası Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 14 Ekim 2020 4.877 5.444 78 16 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi LesaM #2.631 Asafmm .!.: Bende bir tek ben belirti yaşamıyorum sanıyordum yanlız değilmişim sadece göğüs uçlarım sızlıyor Genişletmek için tıkla... Yakında başlar:)) kaç haftalık?
Asafmm .!.: Bende bir tek ben belirti yaşamıyorum sanıyordum yanlız değilmişim sadece göğüs uçlarım sızlıyor Genişletmek için tıkla... Yakında başlar:)) kaç haftalık?
beyazyaka39 Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Ekim 2020 158 136 33 16 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi LesaM #2.632 Ceyda2000 .!.: Olabilir sigara bebeğin gelişimini engelliyor diye biliyorum Genişletmek için tıkla... İnşallah bebeğe bir şey olmaz , o içiyor benim içim gidiyor
Ceyda2000 .!.: Olabilir sigara bebeğin gelişimini engelliyor diye biliyorum Genişletmek için tıkla... İnşallah bebeğe bir şey olmaz , o içiyor benim içim gidiyor
Z ZeynepYldr Popüler Üye Kayıtlı Üye 13 Haziran 2020 545 477 103 30 16 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi LesaM #2.633 Hanımlar ben geldim kesemizle birlikte geldik. Bugün gördük çok şükür sadece keseyi karından baktı . Adet tarihimi değiştirdi 9 Eylül yaptı
Hanımlar ben geldim kesemizle birlikte geldik. Bugün gördük çok şükür sadece keseyi karından baktı . Adet tarihimi değiştirdi 9 Eylül yaptı
Wings06 mirim Kayıtlı Üye 20 Eylül 2020 4.029 4.400 83 16 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi LesaM #2.634 Dilaraerdogan .!.: Bende dinliyorum bu dr ru çok güzel açıklıyor gercekten Genişletmek için tıkla... Evet canim
Dilaraerdogan .!.: Bende dinliyorum bu dr ru çok güzel açıklıyor gercekten Genişletmek için tıkla... Evet canim
LesaM ♡♡ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 24 Ekim 2016 5.711 11.129 248 16 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi LesaM #2.635 ZeynepYldr .!.: Hanımlar ben geldim kesemizle birlikte geldik. Bugün gördük çok şükür sadece keseyi karından baktı . Adet tarihimi değiştirdi 9 Eylül yaptı ❤❤ Genişletmek için tıkla... Maaşallah çok sevindim canım
ZeynepYldr .!.: Hanımlar ben geldim kesemizle birlikte geldik. Bugün gördük çok şükür sadece keseyi karından baktı . Adet tarihimi değiştirdi 9 Eylül yaptı ❤❤ Genişletmek için tıkla... Maaşallah çok sevindim canım
Wings06 mirim Kayıtlı Üye 20 Eylül 2020 4.029 4.400 83 16 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi LesaM #2.636 ZeynepYldr .!.: Hanımlar ben geldim kesemizle birlikte geldik. Bugün gördük çok şükür sadece keseyi karından baktı . Adet tarihimi değiştirdi 9 Eylül yaptı ❤❤ Genişletmek için tıkla... Hayirli olsun tebrik ederim canim
ZeynepYldr .!.: Hanımlar ben geldim kesemizle birlikte geldik. Bugün gördük çok şükür sadece keseyi karından baktı . Adet tarihimi değiştirdi 9 Eylül yaptı ❤❤ Genişletmek için tıkla... Hayirli olsun tebrik ederim canim
MahidevranSultan Yıllar geçse de üstünden, bu kalp seni unutur mu.. tek ayak cezası Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 14 Ekim 2020 4.877 5.444 78 16 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi LesaM #2.637 beyazyaka39 .!.: İnşallah bebeğe bir şey olmaz , o içiyor benim içim gidiyor Genişletmek için tıkla... Doktoru uyarmamış mı? Yani genelde herkes bilir zaten zararlı olduğunu eğer bırakamıyorsa hafif olanlarından birkaç tane içsin bari
beyazyaka39 .!.: İnşallah bebeğe bir şey olmaz , o içiyor benim içim gidiyor Genişletmek için tıkla... Doktoru uyarmamış mı? Yani genelde herkes bilir zaten zararlı olduğunu eğer bırakamıyorsa hafif olanlarından birkaç tane içsin bari
MahidevranSultan Yıllar geçse de üstünden, bu kalp seni unutur mu.. tek ayak cezası Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 14 Ekim 2020 4.877 5.444 78 16 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi LesaM #2.638 C ZeynepYldr .!.: Hanımlar ben geldim kesemizle birlikte geldik. Bugün gördük çok şükür sadece keseyi karından baktı . Adet tarihimi değiştirdi 9 Eylül yaptı Genişletmek için tıkla... Çok sevindim canım benim hayırlı olsun
C ZeynepYldr .!.: Hanımlar ben geldim kesemizle birlikte geldik. Bugün gördük çok şükür sadece keseyi karından baktı . Adet tarihimi değiştirdi 9 Eylül yaptı Genişletmek için tıkla... Çok sevindim canım benim hayırlı olsun
Sohrab La Vita E Bella 🎈 Pro Üye 12 Nisan 2019 24.224 38.439 598 16 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi LesaM #2.639 Ceyda2000 .!.: Ay doğru bir zamanlar öğretmenler kraldı şimdi öğrenciler kral eskiden erkek öğrencileri ne döverlerdi ama yazık valla Genişletmek için tıkla... Artık geçti o devirler..
Ceyda2000 .!.: Ay doğru bir zamanlar öğretmenler kraldı şimdi öğrenciler kral eskiden erkek öğrencileri ne döverlerdi ama yazık valla Genişletmek için tıkla... Artık geçti o devirler..
Wings06 mirim Kayıtlı Üye 20 Eylül 2020 4.029 4.400 83 16 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi LesaM #2.640 LesaM .!.: @H E Canım senin bebiş kaç cm çıktı? Bende 8.78mm yaziyor Genişletmek için tıkla... Gördün mü tebrik ederim gözün aydin canim
LesaM .!.: @H E Canım senin bebiş kaç cm çıktı? Bende 8.78mm yaziyor Genişletmek için tıkla... Gördün mü tebrik ederim gözün aydin canim