• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    167
Kızlar çantaları falan hazırladınız mi ben neredeyse 30 haftalık oldum ama hazirlayamadim çanta falan kendime de bisey almadım. Bı de evi tasicam üstelik Aralık in sonuna doğru çok korkuyorum ev tasimaktan 😞 bir de idrar yolu enfeksiyonu varmış bende doktor munoro şase verdi kullanan var mı
Gecmis olsun idrar yolu enfeksiyonu umarim hemen iyilesir, mutlaka ilac bittikten bir hafta sonra tahlili tekrsrlayin.
Yardim edecek birileri vardie size umarim :( dinlenmeye calisin bol bol eger siz ilgilenmek zorundaysaniz sadece.
Benim cantam hazir ama yikamadan koydum simdilik 32-33 haftalarda yikamayi planliyorum

Kızlar çantaları falan hazırladınız mi ben neredeyse 30 haftalık oldum ama hazirlayamadim çanta falan kendime de bisey almadım. Bı de evi tasicam üstelik Aralık in sonuna doğru çok korkuyorum ev tasimaktan 😞 bir de idrar yolu enfeksiyonu varmış bende doktor munoro şase verdi kullanan var mı
Kıyafet anlamında ben çok bi şey almadım 6 parça falan var şuan elimde. Kendime hele hiçbirşey almadım😂. Monurol kullandım ben canım ama tekrarladı enfeksiyon maalesef. Bu arada tat olarak da çok şekerli geliyor bana bu saşeler ya

Çanta yapmadım daha, aldıklarımın yıkanması ve ütüsüne başladım ama azıcık şeyi bile bitiremedim yarım yamalak duruyor enerjim yok. Tüm enerjimi mesaide harcıyorum çünkü ne zaman enerji bulur yıkama utulemeyi bitiririm bilmiyorum ama eksikler de hala var yani alınacak ve onlar da yine yıkanıp utulenecek. Geçmiş olsun bu arada ben kullanmadım bilgim yok o yüzden

Back
X