• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Bendeki boyle belden alt karnina dogru bir basinc agrili bi basinc oluyor cnm bu bende sanci oluyor iste
Bele daha geçmedik evet rahatlayabilirim onu unutmuştum🥰 birqz uyumuşum bir kalktım karnım yatakla bütünleşmiş sanki🤣 o nasıl şekildi semsert ağır zor kalktım. Yorgunluktan bayılmışım kıpırdamamışım galiba

Kasıklarım hiç olmadığı kadar ağrılı yataktan zor kalkıyorum wcye zor yürüyorım aşırı yanmada var ama tuvaletim nerdeyse hiç yok. Sanırım yine enfeksiyon arttı😔

evet minnak bir kız olacak sanırım olsun daha çabuk büyüyor lar benim kızımda 2120 gram doğdu 4 kilo doğan bebeği 3 haftada geçmişti bıdık gibi oluyorlar ciğerleri gelişsin sağlıklı olsun kilo problemimiz yok çok şükür ugs de güvenmemek gerek doğuma girmeden bir hafta önce bana 2750 gr dediler 2120 gr cıktı eksik fazla cıkabiliyormuş
Aynen canım dr da dedi az diypruz fazla cıkıyor fazla diyoruz az çıkıyor takılmayalım dedi aynen ciğerleri gelişsin saglıklı olsunda dogunca kilo alır inşallah🤲

Gunaydin kızlar.
Ben hiç sırt üstü uyuyamiyorum zaten uyunmamalı ama şöyle biraz o şekil kalayım diyorum yok içime doğru aşırı baskı ve ağırlık oluyor. Cok rahatsiz ediyor. Sizde durum nasıl?
Günaydın canım . Ben keşke zararlı olmasa sürekli sırt üstü uyumak isterdim ama malesef full soluma doğru yatıyorum . Ama sen 38. Haftaya girmişsin ben daha 35im 😁 Belki beni ondan rahatsız etmiyordur henüz

Günaydın canım . Ben keşke zararlı olmasa sürekli sırt üstü uyumak isterdim ama malesef full soluma doğru yatıyorum . Ama sen 38. Haftaya girmişsin ben daha 35im 😁 Belki beni ondan rahatsız etmiyordur henüz
Belki de ondandır önceden rahat olurdu ama şimdi mümkün değil.
Sanki bağırsaklarımı eziyor ağır geliyor gibi.

Gunaydin kızlar.
Ben hiç sırt üstü uyuyamiyorum zaten uyunmamalı ama şöyle biraz o şekil kalayım diyorum yok içime doğru aşırı baskı ve ağırlık oluyor. Cok rahatsiz ediyor. Sizde durum nasıl?
Ayniym cnm nts de de kötü oluyorum midem bulanıyor

Hanımlar son sağlık ocağı kontrolüme gittim kan verdim bebişle giderken ne gerekli onları yazdi hemsire sizede paylasıyım dedim IMG-20210517-WA0000.webp

Back
X