• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    137
İnstagram paylaşımı konusuna gelirsek de dün artık ayetel kursi felak nas okuyup üfleyip 2 ay önce kestiğimiz cinsiyet pastamızı paylaştık. 5 aydır hiçbir paylaşım yapmadığım için zaten çoğu kişi tahmin etmiş :) ben paylaştıktan sonra kendimi hafiflemiş hissettim. Hep korkuyla saklıyordum çok çok az kişi biliyordu. Böyle herkesin duyması güzel dileklerde bulunması beni mutlu etti. Kendi açımdan söyleyebilirim ki motivasyona ve enerjiye ihtiyacım varmış bana iyi geldi :) Her şey Allah tan diyip yine bebeğimi ona emanet ediyorum. 🥰

İnstagram paylaşımı konusuna gelirsek de dün artık ayetel kursi felak nas okuyup üfleyip 2 ay önce kestiğimiz cinsiyet pastamızı paylaştık. 5 aydır hiçbir paylaşım yapmadığım için zaten çoğu kişi tahmin etmiş :) ben paylaştıktan sonra kendimi hafiflemiş hissettim. Hep korkuyla saklıyordum çok çok az kişi biliyordu. Böyle herkesin duyması güzel dileklerde bulunması beni mutlu etti. Kendi açımdan söyleyebilirim ki motivasyona ve enerjiye ihtiyacım varmış bana iyi geldi :) Her şey Allah tan diyip yine bebeğimi ona emanet ediyorum. 🥰
oh maşallah ben de rahatladım nedense :) çok sevindim. iyi enerjili insanlar daha fazla buna inanıyorum. kötüleri de allaha havale ediyoruz. iyi düşünelim iyiyi çekelim hep inşallah. :KK200:

O bana hiç iyi gelmedi mide asidimi artırdı, yemek borum bile aside maruz kalmış olmalı ki sıcak bir şeyler anında tetikliyor, gazlı şeyler yakıyor. Sadece soğuk süt ve fıstık rahatlattı, bu arada durumunuz nasıl oldu, bebiş nasıl iyisinizdir umarım 🫰🏻🌸
Canım teşekkür ederim sorduğun için. Bebiş iyi bir sıkıntı yok ama hala plasenta aşağıda o yüzden gün içinde genelllikle dinleniyorum. Sen nasılsın nasıl gidiyor 🫶🏻🌸

Back
X