• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    187
Doğumdan sonraki ilk adet çok kanamalı oluyor benimde çok fazla sık sık lavaboya gitmeyime bakmayarak eşofmanlarım kan
Aa, bunu bilmiyordum hiç.. İnşaallah adettir benimki de, geldim şimdi hastanedeyim.. Yazacağım sonucu..

Rahim kalınlığına, içeride parça kalıp kalmadığına, iç dikişlerime, herşeye baktılar hem ultrasonla hem alttan muayeneyle ama temiz dediler. Kanamamın çok olduğunu onlar da gördü, tansiyonum 8/4tü, kan idrar tahlil istediler duruma göre kan verebiliriz diye, adet olabilir dediler.

Mamayı kullanma düzenin nedir canım kaç saate bir ve kaç mm olarak yapıyorsun ben bu türlü düzene koyamadım kendimi
Bizde belli bir mama düzeni yok canım doymadığını anladığımda birde gece emme sıklığı bir saate düştüğünde sabaha doğru veriyorum. Artık pilim bittiğinde dinlenemediğimde bende farkediyorum çocuk emiyor ama doymuyor o yüzden belli bir saati yok sen nasıl yapıyorsun?
Ben de sma alsam mı o gaza iyi geliyor diyordum
Evet sma genel olarak iyi geliyor bebeklere.

Kizlar giremiyorum en zor bu bebiko resmen sürekli emiyor zamanım hiç olmuyor ama hep korktuğum başıma geliyor depresyon bana göz kırpıyor direniyorum cok doluyum ağlıyorum bazen oglum cok yaramaz eylül u korucam diye onu kırıyorum sonra ağlama krizlerine giriyorum içime kapandım umarım herkes iyidir benim gibi kimse olmasın 🙏 konuşmaları okuyorum ama yazacak vaktim olmuyor bizim bi skntmizda kusma sürekli kusuyor oyle böyle degil sürekli üstünü değiştiriyorum 1 aylik kontrolde sorcam bu derece kusmak normal mi diye bna normal gelmiyor ya

Of ben bu çocuk doyuyor mu doymuyor mu anlamıyorumm kafayı yicem.. 20-30 dk emziriyorum yetiyordur herhalde yetmese ağlar dimi

Of ben bu çocuk doyuyor mu doymuyor mu anlamıyorumm kafayı yicem.. 20-30 dk emziriyorum yetiyordur herhalde yetmese ağlar dimi
Kaç günlüksünüz bilmiyorum ama ilk ay için yazayım, eğer uyanıkken huysuz değilse, emdikten ve gazını çıkardıktan sonra derin uyuyorsa, bezlerin üzerinde çizgi göstergeler varya o göstergeler mavi olacak şekilde günde 5-6 dolu bez çıkarıyorsa, kaka yapıyorsa doyuyordur Canım, doymayan çocuk illaki kendini belli eder ama bez takibi çok önemli.. Biz de çok yavaş kilo alıyoruz, her kafadan bir ses bir yorum geliyor ama bana doktorun dediği bu.

Rahim kalınlığına, içeride parça kalıp kalmadığına, iç dikişlerime, herşeye baktılar hem ultrasonla hem alttan muayeneyle ama temiz dediler. Kanamamın çok olduğunu onlar da gördü, tansiyonum 8/4tü, kan idrar tahlil istediler duruma göre kan verebiliriz diye, adet olabilir dediler.
Canım adet o ben sana söylüyorum☺️

Doymadıgından deyilde seni emzik olarak kullanıyor sanırım 😃 sürekli emzirmek seni çok yorar en azından 2saatte bir emzir ki süt dolsun göğüslerinde sürekli meme de kalmaya alışirsa sana hiç bir iş yaptirmaz ufacık olduklarına bakma onlarda biliyor işini 😂

Kızlar napıyorsunuz, yine okuyamadan atladım 😕
Bizim kızlar iyi. Büyük küçüğe vurmaya başladı. Korumaya çalışırken yoruluyorum.
Bide meme reddi yapmayan denediğiniz biberon var mı? Gündüz bazen bebeği anneme bırakıyorum. Uyanmadan dönmem lazım diye canım çıkıyor. En azından süt bırakırsam rahat ederim diyorum. Ama meme reddi yapmayan biberon

Yetmese ağlar canım. Emdikten sonra uyuyor mu? Uyuyamıyorsa doymamıştır

Bizim kızlar iyi. Büyük küçüğe vurmaya başladı. Korumaya çalışırken yoruluyorum.
Bide meme reddi yapmayan denediğiniz biberon var mı? Gündüz bazen bebeği anneme bırakıyorum. Uyanmadan dönmem lazım diye canım çıkıyor. En azından süt bırakırsam rahat ederim diyorum. Ama meme reddi yapmayan biberon
Ben Philips avent kullanıyorum canım hem sağıp hem emziriyorum bizde yapmadı

Canım biberon değil ama şu kitler var bakarsan, artık doktorlar, emzirme danışmanları hep bu yöntemi öneriyor Eday Emzirme Destek Sistemi Eds 150ml -ayd150 - Fiyatı, Yorumları

Kızlar lansinoh biberon kullanan var mı? Size 2 geldi sağma makinesiyle ters çevirince damla damla akıyor. Bana hızlı geldi. Bebeğim aventten içemiyor lansinoh ile de hızlı içiyor.

Yeni doğan diye aldım evet e bebekten almanı tavsiye ederim Dr browns alacaksan baya fiyat farkı vardı internetle arasında şuan nasıl fiyatı bilmiyorum ama.Bu biberon artı sma comforta geçersen faydasını göreceğini düşünüyorum
Canım biberonu ters çevirince akıyor mu? Bebeğin 30 ccyi ortalama kaç dk içiyorb

Back
X