Aa, bunu bilmiyordum hiç.. İnşaallah adettir benimki de, geldim şimdi hastanedeyim.. Yazacağım sonucu..Doğumdan sonraki ilk adet çok kanamalı oluyor benimde çok fazla sık sık lavaboya gitmeyime bakmayarak eşofmanlarım kan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa, bunu bilmiyordum hiç.. İnşaallah adettir benimki de, geldim şimdi hastanedeyim.. Yazacağım sonucu..Doğumdan sonraki ilk adet çok kanamalı oluyor benimde çok fazla sık sık lavaboya gitmeyime bakmayarak eşofmanlarım kan
Yaz merak ettimAa, bunu bilmiyordum hiç.. İnşaallah adettir benimki de, geldim şimdi hastanedeyim.. Yazacağım sonucu..
Rahim kalınlığına, içeride parça kalıp kalmadığına, iç dikişlerime, herşeye baktılar hem ultrasonla hem alttan muayeneyle ama temiz dediler. Kanamamın çok olduğunu onlar da gördü, tansiyonum 8/4tü, kan idrar tahlil istediler duruma göre kan verebiliriz diye, adet olabilir dediler.Yaz merak ettim
Bizde belli bir mama düzeni yok canım doymadığını anladığımda birde gece emme sıklığı bir saate düştüğünde sabaha doğru veriyorum. Artık pilim bittiğinde dinlenemediğimde bende farkediyorum çocuk emiyor ama doymuyor o yüzden belli bir saati yok sen nasıl yapıyorsun?Mamayı kullanma düzenin nedir canım kaç saate bir ve kaç mm olarak yapıyorsun ben bu türlü düzene koyamadım kendimi
Evet sma genel olarak iyi geliyor bebeklere.Ben de sma alsam mı o gaza iyi geliyor diyordum
Kaç günlüksünüz bilmiyorum ama ilk ay için yazayım, eğer uyanıkken huysuz değilse, emdikten ve gazını çıkardıktan sonra derin uyuyorsa, bezlerin üzerinde çizgi göstergeler varya o göstergeler mavi olacak şekilde günde 5-6 dolu bez çıkarıyorsa, kaka yapıyorsa doyuyordur Canım, doymayan çocuk illaki kendini belli eder ama bez takibi çok önemli.. Biz de çok yavaş kilo alıyoruz, her kafadan bir ses bir yorum geliyor ama bana doktorun dediği bu.Of ben bu çocuk doyuyor mu doymuyor mu anlamıyorumm kafayı yicem.. 20-30 dk emziriyorum yetiyordur herhalde yetmese ağlar dimi
Canım adet o ben sana söylüyorumRahim kalınlığına, içeride parça kalıp kalmadığına, iç dikişlerime, herşeye baktılar hem ultrasonla hem alttan muayeneyle ama temiz dediler. Kanamamın çok olduğunu onlar da gördü, tansiyonum 8/4tü, kan idrar tahlil istediler duruma göre kan verebiliriz diye, adet olabilir dediler.
Doymadıgından deyilde seni emzik olarak kullanıyor sanırımOf ben bu çocuk doyuyor mu doymuyor mu anlamıyorumm kafayı yicem.. 20-30 dk emziriyorum yetiyordur herhalde yetmese ağlar dimi
Yetmese ağlar canım. Emdikten sonra uyuyor mu? Uyuyamıyorsa doymamıştırOf ben bu çocuk doyuyor mu doymuyor mu anlamıyorumm kafayı yicem.. 20-30 dk emziriyorum yetiyordur herhalde yetmese ağlar dimi
Ben Philips avent kullanıyorum canım hem sağıp hem emziriyorum bizde yapmadıKızlar napıyorsunuz, yine okuyamadan atladım![]()
Bizim kızlar iyi. Büyük küçüğe vurmaya başladı. Korumaya çalışırken yoruluyorum.
Bide meme reddi yapmayan denediğiniz biberon var mı? Gündüz bazen bebeği anneme bırakıyorum. Uyanmadan dönmem lazım diye canım çıkıyor. En azından süt bırakırsam rahat ederim diyorum. Ama meme reddi yapmayan biberon
Bende ilk kızımda kullandım ama bu kadar erken kullanmamıştım. Yine avent alayım o zamanBen Philips avent kullanıyorum canım hem sağıp hem emziriyorum bizde yapmadı
Canım biberon değil ama şu kitler var bakarsan, artık doktorlar, emzirme danışmanları hep bu yöntemi öneriyor Eday Emzirme Destek Sistemi Eds 150ml -ayd150 - Fiyatı, YorumlarıKızlar napıyorsunuz, yine okuyamadan atladım
Bizim kızlar iyi. Büyük küçüğe vurmaya başladı. Korumaya çalışırken yoruluyorum.
Bide meme reddi yapmayan denediğiniz biberon var mı? Gündüz bazen bebeği anneme bırakıyorum. Uyanmadan dönmem lazım diye canım çıkıyor. En azından süt bırakırsam rahat ederim diyorum. Ama meme reddi yapmayan biberon
Canım biberonu ters çevirince akıyor mu? Bebeğin 30 ccyi ortalama kaç dk içiyorbYeni doğan diye aldım evet e bebekten almanı tavsiye ederim Dr browns alacaksan baya fiyat farkı vardı internetle arasında şuan nasıl fiyatı bilmiyorum ama.Bu biberon artı sma comforta geçersen faydasını göreceğini düşünüyorum
Bu benim işime yaramaz. Ben anneme yada eşime bebeği bıraktığımda aç kalmasın istiyorum. O yüzdenCanım biberon değil ama şu kitler var bakarsan, artık doktorlar, emzirme danışmanları hep bu yöntemi öneriyor Eday Emzirme Destek Sistemi Eds 150ml -ayd150 - Fiyatı, Yorumları
Biz en başından beri kullandık sarılığı artmasın diye çok yavaş akıyo ama iş görürBende ilk kızımda kullandım ama bu kadar erken kullanmamıştım. Yine avent alayım o zaman