• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
5olmasini bekliyorum en azından gün aydınlansın canim. Suan ağrım yok şükür ama iste evde uyuyan cocuk olunca napacagimi şaşırdım keşke yanında duracak biri olsaydı. Uyandırıp götürmek de sıkıntı

Yazarım insallah canim biraz daha bekliyorum kendimi hazırlıyorum
Ay canım senden çok streslendm şuan, yok mu şöyle güvenilir konu komşu akraba?

Ayy istediğim bilgiler canım teşekkür ederim ❤️ Keşke açılmayı hissedebilsek yaa😂 bgn randevum var bakalm nst de fln bişi çıkcak mı? Nst lerim de dümdüz hep işin ilginci
Oyle oluyor hep cnm aslinda nst bebegin hareketini kalbini takip etmeleri icin onemli.. ilk kizimda nst girmsitim hic sancim cikmadi ertesi gun dogumum oldu 😁 benim nstde hic sancim cikmiyor

5olmasini bekliyorum en azından gün aydınlansın canim. Suan ağrım yok şükür ama iste evde uyuyan cocuk olunca napacagimi şaşırdım keşke yanında duracak biri olsaydı. Uyandırıp götürmek de sıkıntı

Yazarım insallah canim biraz daha bekliyorum kendimi hazırlıyorum
Seni cook iyi anliyorum cnm cok zor bide yakinda kimsen yoksa cagiramiyosan daha zor❤️🤲 dualarim seninle sagsaglim kavus bebegine insallah

hala suyun geliyormu cnm

Ay canım senden çok streslendm şuan, yok mu şöyle güvenilir konu komşu akraba?
Komsular var ama kimseyi rahatsız etmek istemiyorum canim birazdan hava aydınlanirsa çıkarız artık uyandırıp napaljm. Anneme de haber verdim 5bucukta binecek o da 1 saate burda olur
Seni cook iyi anliyorum cnm cok zor bide yakinda kimsen yoksa cagiramiyosan daha zor❤️🤲 dualarim seninle sagsaglim kavus bebegine insallah

hala suyun geliyormu cnm
Yok canim gelmiyor hepsi gelmeli mi yoksa bu kadar mıydı acaba 1 şu bardağına yakin geldi

Komsular var ama kimseyi rahatsız etmek istemiyorum canim birazdan hava aydınlanirsa çıkarız artık uyandırıp napaljm. Anneme de haber verdim 5bucukta binecek o da 1 saate burda olur

Yok canim gelmiyor hepsi gelmeli mi yoksa bu kadar mıydı acaba 1 şu bardağına yakin geldi
Anladım canım maşallah sakinsin az daha sabır bişi kalmadı ztn, gelişme olursa yaz hemen ;) annen de sağlıcakla gelsin inş 🙏🏿Ağrın sancın vs var mı?

Oyle oluyor hep cnm aslinda nst bebegin hareketini kalbini takip etmeleri icin onemli.. ilk kizimda nst girmsitim hic sancim cikmadi ertesi gun dogumum oldu 😁 benim nstde hic sancim cikmiyor
Ayyy darısı başıma hadi inşallah ben de bgn randevu esnasında ekşın olsun istiorm bianda dr layken doğuma gidiverim 😂

Kızlar benim suyum geldi galiba. Az önce tutamadım afedersiniz 1su bardağı kadar belki su geldi icinde de kan pıhtılari vardi küçük küçük. Anlayadim ne olduğunu . Sabah erkenden gidicez dua edin nolur
Cancan umarim hersey yolundadir ve iyisindir. Guzel haberlerini bekliyoruz ❤️

Hepsi gelmeyebiliyormuş ama su bir kere patladığında fazla günün kalmıyor diyordu doktorlar daha önce. Hayırlı haberler alırsın inş bebiş de sende sağlıkla kavuşun canım 🤲

Kızlar benim suyum geldi galiba. Az önce tutamadım afedersiniz 1su bardağı kadar belki su geldi icinde de kan pıhtılari vardi küçük küçük. Anlayadim ne olduğunu . Sabah erkenden gidicez dua edin nolur
Canım hadi hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruz

Saglikla kucagina al insallah. :anneadayı::emir_bebek:

Bu cuma çekilen nst kalp atışı düşük ve hep uyuyor gibi yükselme olmuyordu pazartesi de aynı olunca yatırdı

Bu da az önce çekildi hareket ettikçe artıyor azalıyor hemşire sorun yok dedi inşallah biz bugün çıkarız sancımda yok çünkü

Eklentiler

• IMG-20210526-WA0007.webp
    IMG-20210526-WA0007.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 57
Kızlar hepinize merhaba uzun zaman oldu giremedim ben de sezaryen ile doğumu yaptım şükür ağır geçti ikinci gün ağrılarım var ilkine göre 21 mayısta 3800 gr 52 cm doğdu kızım özelden yazanlar olmuş teşekkür ederim uyuyamıyorum pek sütüm yok bir de tam kavrayamıyor mamayla destekli gitmeye çalışıyoruz İnşallah emmeye döneriz herkes bebeğini sağlıklı şekilde kucağına alır büyütür umarım 🙏
Gözün aydın canım sağlıkla büyüt inş

LesaM LesaM canım sağlıkla gelsin güZel haberlerini bekliyoruz . Bak gelsin gelsin dedin çağırdın bebişini :) hurmalar küvet keyifleri fln yaramış demekki ☺️ Bizi habersiz bırakma ♥️🥰😘

Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım. Saglıcakla kucagına al insallh

LesaM LesaM canım sağlıkla gelsin güZel haberlerini bekliyoruz . Bak gelsin gelsin dedin çağırdın bebişini :) hurmalar küvet keyifleri fln yaramış demekki ☺️ Bizi habersiz bırakma ♥️🥰😘
Onları yapan başka bir arkadaştı ya
Lesam bu hafta doğurmak istiyorum diyordu sadece 😃
Sıra bizde Tuba hazır mısın 😃😃

Back
X