• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Nst d’en ciktim ben. Arada sanci geliyodu 60 felan oldu bebisimin kalbi yavasliyordu sanki. Bakalim doktor ne diycek.
Kötü birşey olmasında canım doğum olsa da artık sorun olmaz güzel geçer inş kontrolun

Kesinlikle bana bi ara nst bağlamak istediler ama asla dedim yapamam yatamam hep ayaktaydım ve sancı gelince yere çömüyordum en rahat posiYon buydu benım için .
inşallah yine sağlıkla shhahtle evlatlarımızı kucağımıza alırız 🙏🤲🏻
Çok iyi yapmışsın zaten sancı anında vücut içgüdüsel o pozisyonu arayıp buluyor. 🥰 keşke her hastane müsade etse.
Anı yatış denilince o şokla kuzu kuzu yattım şimdi akillandim 😅 doktorum değişti normal doğum yanlısı. Bir de ebeyle anlaştım inşallah hastaneye erken gitmeden normal bı sekilde ilerler doğum.

• Beğen
Reactions: H E
Allah yardımcın olsun canım benim. Zor bir durum inşallah sıkıntısız atlatırsınız. Sen stres yapma annen yanındaymış nasıl olsa onları takmamaya çalış. ❤
Sağol cnm trip atıyor görseniz kalp hastası olabilir sanki evinde yemek yapmiyor mu diyor sıkıntı yemek degil annemin oraya gidip gelmesi daha sabah aldım o kadar yol yorgunu :(
Yemek işi neyse de kapıya bırakabilirsiniz dicem de 20 dk yürüyerek zor . Sen yürüyemezsin hamilesin , annen de yürüyemez . Dışardan mecbur söylesinler market alışverişi vs . Veya birkaç günlük yemek yapıp kapılarına bırakın taksiyle filan . Çocuguna bulaşmış olabilir ama alsanız size de bulaşabilir off zor durum Allah yardımcınız olsun
Aynen cnm yürümek sıkıntı cocukta nasıl oluyorsa doktor bırakabileceğiniz bir yer varsa bırakın demiş ama nasıl oluyor toplu karantina sonucta cocuktada olabilir virüs Allah yardımcımız olsun
Sen sıkıntı yapma canım çok geçmiş olsun da yengen kendisi yemek yapamıyor mu? Zaten kızını da evden çıkaramaz toplu karantina oluyo diye biliyorum hepsi temasli olduğu için
Saol cnm onda da belirti varmis odadan cikamiyormus onu gectim Kiz kardesi de yanında ama ne hikmetse yemek yapmayı bilmiyormus yaptığını çöpe atıyorlar mış yan komşuyla parayla anlaşmış yemek için ben anlamadim yani o kadar tanıdıklarım virus oldu hic biri de böyle bir sıkıntı çıkarmadı suan cogu market ayağına getiriyoe yemek zaten normal zamanda da yemek ısmarlar hep işte annemi üzecek ya ondan böyle
Yebgen neden yemek yapamıyor malzeme alamadığı için mi? Alışverişini yapıp götürürsünüz kapıdan alır. Hergün gidilmez ki o kadar mesafe yolda doğurursun valla zorlama kendini. Yapabileceğiniz fazla birşey yok bol vitamin alıp atlatmaya çalışacaklar onlarda. Hafif atlatırlar inşaallah sen kafanı yorma bunlara bir sen mi varsın düşünecek bunu. Bende 2 gündür görümce ve çocukları yatıya kaldı valla ev darmaduman öyle bırakıp gittiler. Biraz bizimde düşünülmemiz gerekli bırak yapacak birileri bulunur artık o kadar. Üzülüyorum hamilelikte böyle davranıldığı zaman😔
Malzemesi var cnm istese kapiya kadar getiriyorlar işte o kendini ve çocuğunu düşünüyor ama benimde düşünmem gerek son haftalarım
Yengen kendisi yemek yapamıyor mu . Alışveriş yapıp kapısına bırakın yapsın kendi sen hamile annen kalp hastası nasıl hergun gideceksiniz daha neler . Çocuğu da zaten çıkamaz dışarı toplu karantina oluyor Allah korusun çocuğa da bulaşmıştır size geçer . Rabbim tez zamanda şifalar versin dikkat edin önce bebeğini düşün canım
Amin ins tez zamanda iyileşir triplerinden kurtulurum

Öyle mi bilmiyordum bende devlete gidiyorum,insülin kullanmıyorum ama bu aralar benimde sınırı aştığı oldu doktor 10 günlük bir takibin sonunda karar verecek insülin kullanıp kullanmıyacağıma..İlla sezeryan şart değil demi sizinki nasıl olucak,suni sancıyla mı sezeryanla mı?
Sezeryan olcak ilk gebeligimde sezeryandi.

Vizeci06 Vizeci06 canım oncelikle geçmiş olsun Rabbim şifa versin tez zamanda iyileşirler inşallah.
Bizde annem pozitif çıkmıştı ama bizde temaslı olduğumuz için başkalarını riske atmamak için evden çıkmadık. Eşim market siparişini internetten veriyordu ben yapıyordum yemekleri. Arkadaşların dedikleri gibi onda da olabilir . Zaten çocuk 2 gün durur yine ailesine gitmek için huysuzlanabilir. Maksat sizi de huzursuz etmek sanki. Trip atan insani görme duyma aman uzak olsun. Annene de yazik çocuk gibi oynatacak . Dışardan sipariş versinler aman sinirlendim valla 🤨

Vizeci06 Vizeci06 canım oncelikle geçmiş olsun Rabbim şifa versin tez zamanda iyileşirler inşallah.
Bizde annem pozitif çıkmıştı ama bizde temaslı olduğumuz için başkalarını riske atmamak için evden çıkmadık. Eşim market siparişini internetten veriyordu ben yapıyordum yemekleri. Arkadaşların dedikleri gibi onda da olabilir . Zaten çocuk 2 gün durur yine ailesine gitmek için huysuzlanabilir. Maksat sizi de huzursuz etmek sanki. Trip atan insani görme duyma aman uzak olsun. Annene de yazik çocuk gibi oynatacak . Dışardan sipariş versinler aman sinirlendim valla 🤨
Saol cnm aynen biraz annemi üzmek icin yapıyor annem bugun gelmese ne yapacaktı yani Allah iyilerle karşılaştırsın

Kizlar cok sagolun tek tek alıntılayamadim kusura bakmayın. Biraz daha iyiyim sütüm geldi gibi ama mert bey pek ememedi. Kaşıkla verdim biraz mama biraz süt
Darısı sizlere olsun sizler de kurtulursunuz sağlıkla inşallah 🥰🥰
Canım hayırli olsun. Normal doğum mu yaptın. Benim bebeğim de 3700 . Doktor normal zor olur dedi o yüzden soruyorum yanlış anlama.

Aynen cancan tansiyonumda yuksek cikti sanki diger gunlere gore 137/80 anlamadim normalde sinir 120 diye biliyordum ben bakalim ne diycek.
Sınır ama çok yüksek değil canım 14/9 olursa tehdit oluşturuyormuş sen heyecan yapmış veya biraz yürüdü ise etkilemiştir sakin güzel geçecek inş canım

Kizlar cok sagolun tek tek alıntılayamadim kusura bakmayın. Biraz daha iyiyim sütüm geldi gibi ama mert bey pek ememedi. Kaşıkla verdim biraz mama biraz süt
Darısı sizlere olsun sizler de kurtulursunuz sağlıkla inşallah 🥰🥰
Hayırlı olsun canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün

Dogdu kızlar şükür ama baya ağrım var sagolun sorduğunuz için. 3.900 53cm dogdu mertim maasallah
Gözün aydın geçmiş olsun canım şükür kurtuldun. Maşallah mert bebeğe ❤️
Hanımlar moralim çok bozuk abim dun korana oldugunu öğrendi annemde sabah geldi cok şükür bendeler ama yengem cok sıkıntı yapıyor 5 yaşında kızı var anneme diyor illa al kıza bulaşmasın (bulaşmışta olabilir) , yemek getir diyor 20 dk yol yürüme mesafesi kız kardeşi yengemlerde kalıyor 22 yaşında var bir sey bildiği yaptığı yok moralim cok bozuk
Annem kalbinde sıkıntı var ben desen hamileyim insanlar gercekten anlayışsız :KK43: ağrımayan başım ağrımaya başladı
Geçmiş olsun canım cidden yengen panik halinde saçmalamış zaten öyleylen yemek ye yemiyorlar genelde.. Artık imkanlar çok dışardan söyleyebilir

Kızlar bende kontrolden geldim 3600 gr olmuş Selim Mete'm❤️Doktor hareketleri nasıl diye sordu seyrek ama kuvvetli oluyor dedim olunca..Sonra çatalda dikişlerim almaya uğraştı büyük kısmını aldım dedi ama doğumdan 40 gün sonra yine bakalım bi dedi.. Haftaya çarşamba sezeryanda görüşürüz diyerek yolladı beni 🤭🙈

Sağol cnm trip atıyor görseniz kalp hastası olabilir sanki evinde yemek yapmiyor mu diyor sıkıntı yemek degil annemin oraya gidip gelmesi daha sabah aldım o kadar yol yorgunu :KK43:

Aynen cnm yürümek sıkıntı cocukta nasıl oluyorsa doktor bırakabileceğiniz bir yer varsa bırakın demiş ama nasıl oluyor toplu karantina sonucta cocuktada olabilir virüs Allah yardımcımız olsun

Saol cnm onda da belirti varmis odadan cikamiyormus onu gectim Kiz kardesi de yanında ama ne hikmetse yemek yapmayı bilmiyormus yaptığını çöpe atıyorlar mış yan komşuyla parayla anlaşmış yemek için ben anlamadim yani o kadar tanıdıklarım virus oldu hic biri de böyle bir sıkıntı çıkarmadı suan cogu market ayağına getiriyoe yemek zaten normal zamanda da yemek ısmarlar hep işte annemi üzecek ya ondan böyle

Malzemesi var cnm istese kapiya kadar getiriyorlar işte o kendini ve çocuğunu düşünüyor ama benimde düşünmem gerek son haftalarım

Amin ins tez zamanda iyileşir triplerinden kurtulurum
Aah o zaman hiç takma kendi bilir corona olmuş olsa bile girsin mutfağa eldiven vs yapsın yemeğini çok mu zor. Zora geldimi yaparlar sen merak etme. Normal zamanda yapmayan şimdide sorun çıkarır normal 😒

Kızlar bende kontrolden geldim 3600 gr olmuş Selim Mete'm❤️Doktor hareketleri nasıl diye sordu seyrek ama kuvvetli oluyor dedim olunca..Sonra çatalda dikişlerim almaya uğraştı büyük kısmını aldım dedi ama doğumdan 40 gün sonra yine bakalım bi dedi.. Haftaya çarşamba sezeryanda görüşürüz diyerek yolladı beni 🤭🙈
Yaa masaallah ikinize 🥰 şükür çok az kaldı herşey yolunda . Heyecanlandım doğrusu ☺️

Back
X