- 18 Haziran 2025
- 246
- 78
- 13
Emmeyi bırakır mı 2 alsamAventin iki numaralı başlığı alın inşallah çare olur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Emmeyi bırakır mı 2 alsamAventin iki numaralı başlığı alın inşallah çare olur.
Çok sık besleme bence canım, ağlayana kadar bi bırak 2-3 saat aç kalınca mecburen emecek ya da biberonu tutacak, yara için de bana garmastan krem iyi geldi kendini üzmemeye çalış süt az diye ya da kesilecek diye bişey yok zamanla artar stres yapmaÇekimi zor memeleri tutmuyor, beni de en fazla 5-10 dk emiyor. Evet emme refleksi düşük. Kaç dakika emmesi gerekiyor onu da bilmiyorum
Canım sakin ol lütfen bol bol duş al memelerine iyi gelir rahatlarsın.. bebeğini de hep memede tut uyanık olduğu sürece emzirmeye çalış ağzı güçlensin. Mama da ver hangisini içerse içsin faydalı bir biberon dene bir meme dene öyle öyle alışacak büyüdüköe güçlenecek canım bakamıyor değilsin bende biberon veremedim emzik veremedim mama verecektim biberon istemiyor kendini suçlama sen elinden geleni yapıyorsun eminimKızlar ben ne yapacağımı şaşırdım çook üzgünüm ağlamaktan helak oldum. Mememe kan oturmasına rağmen sütümü sağdım 10 cc. Oğlum aventi tutmuyor. Bakkal biberonuyla dün verdim bugün emmek de istemiyor. Kaşıkla ağzına akıttığımda da mamayı geri çıkarıyor. Ben bebeğime bakamıyorum. Lütfen bana yardım edin. Ben ne yapacağım. Emzirmeyi çok istiyorum ama sanırım sütüm de az.
Benim kocamda kabus görmüş oğlumu uçurumdan düşerken tutmaya çalışıyormuş rüyasında sonra birden yanında yatan oğlumu fırlatmış yere ağzı burnu yara olmuştu aslında rüyamda oğlumu tutmaya çalışıyordum nasıl çocuğu itip uyandım bilmiyorum dedi çok kötü hissetti kendini ama elinde değil kabus işte vücudu öyle tepki vermiş eşin doğru söylüyor yanında yatırma kabuslar bitene kadar. Lohusalıktan saçma sapan şeyler yaşıyoruzİse daha var canım çocuğa da kim bakacaksa ben hiç hazır değilim bu duruma
Kabuslar çok gerçekçi gece eşim sen uykuda ben bakam sende ben yokken uyuma dedi korkuyorum evde tek oldugumda uyumaya
Gizli kaçak dolanıyorum kk dakız sorma o kadar saygısız insan var hatta kadın gibi yorum yapan erkekte beni buldular konu sahibini de banladilar
![]()
Benim bebeğime 2. Ay yapacaklarmış şimdi hiç aşı yapmadılarMerhabalar 1. Ayda aşı yaptırdınız mı? Her yerde yapılması gerekiyor yazıyor ama aile hekimliğindeki ebe hayır karma aşı yapıcam sonra dedi.
Sadece anne sütü mü veriyorsun? Bir kerede kaç dakika emziriyorsun canım? Gerçekten normali ne bunun bilmiyorum ya. Bir de bebeğin hiç durmadan mı emiyor yoksa mesela 10 dk emecekse 1 dk emip 2 dk dinlenerek miCanım sakin ol lütfen bol bol duş al memelerine iyi gelir rahatlarsın.. bebeğini de hep memede tut uyanık olduğu sürece emzirmeye çalış ağzı güçlensin. Mama da ver hangisini içerse içsin faydalı bir biberon dene bir meme dene öyle öyle alışacak büyüdüköe güçlenecek canım bakamıyor değilsin bende biberon veremedim emzik veremedim mama verecektim biberon istemiyor kendini suçlama sen elinden geleni yapıyorsun eminim
Kuzum benimki çok yavaş emiyor ve çok az emiyor erken doğdu. Normal nasıl bilmiyorum ben sana dediğim gibi uyanık olduğu zamanlar hep kucağımda bir dk emse 4,5 dk takılıyor kendi halinde sonra alıp yine emziriyorum. Zatenuzun emdiği zaman boğulacak gibi oluyor ara verdiriyorum hem emip hem yutamıyor. Sen de öyle yapabilirsin uyanık olduğu zamanlar sürekli dene dinlendikçe tekrar emzir ya da mama ver hangisi olursa farketmez ben sadece emziriyorum mama denedim almadıSadece anne sütü mü veriyorsun? Bir kerede kaç dakika emziriyorsun canım? Gerçekten normali ne bunun bilmiyorum ya. Bir de bebeğin hiç durmadan mı emiyor yoksa mesela 10 dk emecekse 1 dk emip 2 dk dinlenerek mi
Kocalar da tedirgin demekkiBenim kocamda kabus görmüş oğlumu uçurumdan düşerken tutmaya çalışıyormuş rüyasında sonra birden yanında yatan oğlumu fırlatmış yere ağzı burnu yara olmuştu aslında rüyamda oğlumu tutmaya çalışıyordum nasıl çocuğu itip uyandım bilmiyorum dedi çok kötü hissetti kendini ama elinde değil kabus işte vücudu öyle tepki vermiş eşin doğru söylüyor yanında yatırma kabuslar bitene kadar. Lohusalıktan saçma sapan şeyler yaşıyoruz
Sizin 3. Çocuğunuzdu yanlış hatırlamıyorsam. Bu göğüs ucu yaraları ne zaman son bulur? Bebişler ne zaman güçlenip ağzını kocaman açabiliyor 1. Ayı devirdik ama kilo alımı az mama vermek istemiyorum çünkü meme reddini aşıp düzenli beslemeye geçmeye çalışıyoruz emzirme danışmanı ile. Kilo almıyor ne yazık kiKuzum benimki çok yavaş emiyor ve çok az emiyor erken doğdu. Normal nasıl bilmiyorum ben sana dediğim gibi uyanık olduğu zamanlar hep kucağımda bir dk emse 4,5 dk takılıyor kendi halinde sonra alıp yine emziriyorum. Zatenuzun emdiği zaman boğulacak gibi oluyor ara verdiriyorum hem emip hem yutamıyor. Sen de öyle yapabilirsin uyanık olduğu zamanlar sürekli dene dinlendikçe tekrar emzir ya da mama ver hangisi olursa farketmez ben sadece emziriyorum mama denedim almadı
Çok zor Allah yardımcımız olsun Reflü tanısı nasıl konuldu ben mama veriyorum şuan 35 günlüğüz kaç mm vermem gerekiyor kaç saatte bir olması lazım bilmiyorum bilenler bana cevap verse çok mutlu olurumCanım benim bebeğim de öyleydi aylık kontrolü vardı Reflü çıktı benim kızımda doktor bebeği uyurken başının midesine kadar olan kısmını yüksekte tut ve doydugu halde emmek isterse emzirme Reflüsünü arttırır dedi. O nedenle gazı da çok iki gündür sürekli ağlıyor uyumuyor
Canım bebisler daha cok kücük benimkide memede uyuyakalıyor hep gıdığını yüzünü burnunu ayak tabanını elleyip uyandırıyorum uyaran ver sürekli aktif emer o zaman. Kitabi bilgi gibi bi memeyi 30 dk falan bunlara gerek yok ben süre tutmadım bi memede artık yutkunmadığında anlıyorum bittiğini diğerine geçiyorum diğer emzirmede son emdiğinden başlıyorum ki arka sütü de alsın. Biraz sakinles canım stres seni de sütünü de etkiler. Bu arada ben sağdığımda ikisinden toplam 30 bile gelmiyor ama bebeğim 25 gündür beni emiyor mama sadece gece bir veya iki kez alıyor kg alımımız da iyi. Bebek sağmaktan daha çok süt alıyor memeden. Meme ucu yarasını sen mi yazdın şuan karıştırdım ama saf zeytinyağı sürüp üstüne streç koya koya geçirdim ben yaraları mucize gibi iki güne düzeldiSadece anne sütü mü veriyorsun? Bir kerede kaç dakika emziriyorsun canım? Gerçekten normali ne bunun bilmiyorum ya. Bir de bebeğin hiç durmadan mı emiyor yoksa mesela 10 dk emecekse 1 dk emip 2 dk dinlenerek mi
Kızzz gitme biryere geri dön hemen bu hesabı da çaktırma sessiz sessiz gelKızlar kk da banlandim 23 ekime kadar cezaliyim sizlere yazmak için geceden beri zorla hesap açtım muhtemelen tespit edilirse bu hesapta kapanır ve ceza surem uzar saçma sapan konudan dolayı merak edenler olur belki konu şu ki birazda absürttuhaf olunca yorum yaptım
Konunun sahibi diyorki bosanmalimiyim
Eşi chat CPT ile cinsellik konuşmuş yani yapay zeka ile flört etmiş tabiki adamın tutumu çok yanlış ama bende yazdim ki boşanmak için böyle sebepler değil daha elle tutulur sebepller gerekir sorumsuzluk şiddetli gecimsizlik ihanet vs
vay efendim benmiyim bunları diyen kk nin çok bilmiş herşeye boşan diyen kadınları başladılar dayak yemiyor Sa şükretmeli falan diye neyse bi baktım ban cezası yemişimkadınlar kulübü editörü tekrar beni yakalamadan bilinki
kizlar sizleri tanıdığıma sevindim herbirinizi ayrı ayrı hafızama kazıdım sonradan gelenlerle konuşmak için pek vakit bulamadim malesef benim için veda vakti geldi kendinize ve bebeklerinize iyi bakın genc olan annelere özellikle sesleniyorum bu günlerin tadını çıkarın unutuluyor doya doya sevin beeklerinizi kimseyi kafaya takmayın benim gibi orta yaş annelere de diyorum ki iyiki bu yaşta bu duyguyu tatmak kısmet olmus seviliyorsunuz canlar
kucak dolusu sevgiler
Hangi hastane? Ben hem özel hem devlet takipliydim ikisinden de memnundum kötü bir muameleye denk gelmedim hiç. İçini ferah tut güzel şeyler düşün sağlıkla al kucağına inşallahSlm kızlar bilgileriniz taze diye sorum olacak dadevlet hastanesinde doğum yapcam özel devam ediyodum Dr. Kliniği kapattı devlet oluncada korku sardı birden ilgilenirler mi tersler mi gaddarlar mıdır
aradaki fark nedir sezeryen olcam bu ara ilk sezeryen aynı işlemi uygulacaklardır herhalde
ilk çok güzel geçti bu çocukta nasıl olcak bilemedim sondayı ne zaman çıkarıyolar uyuşukmuydunuz
Göğüs ucu sadece ilk gebeliğimde yara oldu o da 10 yıl öncesi hatırlamıyorumSizin 3. Çocuğunuzdu yanlış hatırlamıyorsam. Bu göğüs ucu yaraları ne zaman son bulur? Bebişler ne zaman güçlenip ağzını kocaman açabiliyor 1. Ayı devirdik ama kilo alımı az mama vermek istemiyorum çünkü meme reddini aşıp düzenli beslemeye geçmeye çalışıyoruz emzirme danışmanı ile. Kilo almıyor ne yazık kiyolun sonu aydınlık mı lütfen yardımcı olun. İstiyorum ki emsin doysun uykuya vermesin kendini ve şöyle huzurlu birkaç saat geçirelim. Parka yürüyüşe gidebilelim devamlı emme durumundan evden çıkamıyorum.
Senin bebeğin ne kadar doğru ve kontrollerde kaç kg aldı ?Canım bebisler daha cok kücük benimkide memede uyuyakalıyor hep gıdığını yüzünü burnunu ayak tabanını elleyip uyandırıyorum uyaran ver sürekli aktif emer o zaman. Kitabi bilgi gibi bi memeyi 30 dk falan bunlara gerek yok ben süre tutmadım bi memede artık yutkunmadığında anlıyorum bittiğini diğerine geçiyorum diğer emzirmede son emdiğinden başlıyorum ki arka sütü de alsın. Biraz sakinles canım stres seni de sütünü de etkiler. Bu arada ben sağdığımda ikisinden toplam 30 bile gelmiyor ama bebeğim 25 gündür beni emiyor mama sadece gece bir veya iki kez alıyor kg alımımız da iyi. Bebek sağmaktan daha çok süt alıyor memeden. Meme ucu yarasını sen mi yazdın şuan karıştırdım ama saf zeytinyağı sürüp üstüne streç koya koya geçirdim ben yaraları mucize gibi iki güne düzeldi
Bebeğinizi emzirmeden mi 30 ml çıkıyor. Bebeğiniz kaç gr almış acabaCanım bebisler daha cok kücük benimkide memede uyuyakalıyor hep gıdığını yüzünü burnunu ayak tabanını elleyip uyandırıyorum uyaran ver sürekli aktif emer o zaman. Kitabi bilgi gibi bi memeyi 30 dk falan bunlara gerek yok ben süre tutmadım bi memede artık yutkunmadığında anlıyorum bittiğini diğerine geçiyorum diğer emzirmede son emdiğinden başlıyorum ki arka sütü de alsın. Biraz sakinles canım stres seni de sütünü de etkiler. Bu arada ben sağdığımda ikisinden toplam 30 bile gelmiyor ama bebeğim 25 gündür beni emiyor mama sadece gece bir veya iki kez alıyor kg alımımız da iyi. Bebek sağmaktan daha çok süt alıyor memeden. Meme ucu yarasını sen mi yazdın şuan karıştırdım ama saf zeytinyağı sürüp üstüne streç koya koya geçirdim ben yaraları mucize gibi iki güne düzeldi
Bizim çekildi göz muayenesi de yapıldı kafa ve göğüs ultrasonuda istedi doktor yaptırmadım ben aşılar 2. Ayda dedi doktor ama ben özel aşı hiç istemiyorum sadece devletin yaptıklarını yaptırmak istiyorum ilk kızımda da öyle yaptım ama kararsızımKızlar kalça ultrasonu çektiren var mı? Onun dışında ne yaptırmamız lazım göz muayenesi falan var mı aşılar ne zaman