Bende 6 haftalık gittim benimde duymadı bebekte görmedi çok küçük henüz dedi ultrason kağıdında 5+6 yaziyor ben 6+2 yim sanıyordum ama değilmişim bende çarşamba gidicem senin gibi endişeliyim inşallah hayırlısı ile duyarız canim
ya açıkçası alkol konusunda ben de kendimi suçlu hissetmiyorum çünkü annem bana hamileyken şarap aşermiş hayatında hiç şarabın tadını bilmediği halde. Yarım bardak yarım bardak 1 ay içinde 2 şişe şarap içtim diye anlatırdı hep. Ama işte sigara kafamı kurcalıyor. Bir kaç arkadaşımla konuştum hepsi de fısıldayarak "Allah yalan söyleyeni sevmez tek tük içtim hamileyken iç sen bişey olmaz" diyolar ama benim vicdanım el vermiyor doğurduktan sonra içerim kaçmıyo ya
Son adet tarihini baz alıyolar aynen çünkü benim kesem 5 haftalıktan küçük olmasına rağmen hatta doktor da söylemişti geç döllenme heralde diye yine de ultrason kağıdında 5 hafta yazıyordu
Bende hamileliği öğrendiğinden beri 2 kez somon yedim ama artık yiyeceğinmi düşünmüyorum asla tahammülüm yok kokusunu midem kaldırmıyor. Et türü hiçbir şey görmek istemiyorum
gebelikte hiçbir aşıyı olmayı düşünmüyorum. Tetanoz dahil. Sonuçta aşılar da çok masum değil ve daha gelişimini tamamlamaya çalışan bağışıklığı olmayan bir bebek var içinde. Virüs almam durduk yere.