Sezaryen olursan aletlerden bulaşabilecek ya da normal doğum olsun bulaşir diye tehlikeli tetanoz yaptirmak gerekli bence ama yaptirmayanlar aksatanlar vardı o zamanda şans işi oluyor birazdayan etki yaptı mı hiç? Benim oto immün hastalığım var vücuduma dışarıdan alacağım değişik müdahalelerden kaçınıyorum. Garip tepkiler verebiliyor. Ayrıca tetanoz mikrobu çok tehlikeli olabilir bebek için. Bana sağlık ocağında doktor gebelikten önce tetanoz aşısı ol gebelikte riskli olabilir bebek için aşı olmak demişti. Ben açıkçası zaten aşı konusunda temkinliyim. Çocuğuma yaptırırım çocuk hastalıkları aşılarını da kendim abidik kubidik şeyleri olmam.
Hayır hiç bir yan etkisi olmadi. 2.sinde sadece bi kaç gün kolum ağrıdı. Bence son derece gerekli diye düşünüyorum aşılar için. Takdir sizin tabikiyan etki yaptı mı hiç? Benim oto immün hastalığım var vücuduma dışarıdan alacağım değişik müdahalelerden kaçınıyorum. Garip tepkiler verebiliyor. Ayrıca tetanoz mikrobu çok tehlikeli olabilir bebek için. Bana sağlık ocağında doktor gebelikten önce tetanoz aşısı ol gebelikte riskli olabilir bebek için aşı olmak demişti. Ben açıkçası zaten aşı konusunda temkinliyim. Çocuğuma yaptırırım çocuk hastalıkları aşılarını da kendim abidik kubidik şeyleri olmam.
100 TL muayene 3 doktora gittim şimdiye kadar ama karar veremedim birisi ayrildi zaten 10 gün için geçerli oluyor ücret.Özel hastahane ya da muayenehaneye gidenler muayene için ne kadar veriyorsunuz acaba?
Kızımda araştirdim aşilariniçinde ki civanin zarar verebileceği konusunda yaptirmamayi göze alamadim hastaliklara karşiSezaryen olursan aletlerden bulaşabilecek ya da normal doğum olsun bulaşir diye tehlikeli tetanoz yaptirmak gerekli bence ama yaptirmayanlar aksatanlar vardı o zamanda şans işi oluyor birazda
Kesınlıkle nohut fasulye mercimek de cok faydalıymıs, ben haftada bir yiyorum balıgı, önceden öyle yapmaya ozen gosterıyordum, devam aynı
Sezaryen olursan aletlerden bulaşabilecek ya da normal doğum olsun bulaşir diye tehlikeli tetanoz yaptirmak gerekli bence ama yaptirmayanlar aksatanlar vardı o zamanda şans işi oluyor birazda
Kızımda araştirdim aşilariniçinde ki civanin zarar verebileceği konusunda yaptirmamayi göze alamadim hastaliklara karşi
Bi doktorla görüş istersen ayrintili canim için rahat etsin.ben daha önce ameliyat olduğumda da olmamıştım açıkçası. Doktoruma söyledim otoimmün hastalığımı. Ameliyathane ortamında aletlerden kapılmasının çok düşük ihtimal olduğjnu söylemişti. Kar zarar hesabı yapıp ona göre karar vermek lazım. Ben aşının riskini alamıyorum açıkçası rahatsızlığımdan ötürü.
Bi doktorla görüş istersen ayrintili canim için rahat etsin.
Her gün bir Türk kahvesi içiyorum vallaarkadaşlar ben kahve bağımlısı biriydim ama su an içemiyorum ama iicm giidyor yarım kahvede olsa içiyorum bu ara sorun olmaz umarım. asiir kahve tüketir im ki hamile oldugumu bilmeden de günde 2 bardak iciyormusum
asi bebek için riskiçocuğuma ben de göze alamam aşı yaptırmamayı. Onun vebalini alamam yani bilmediğim konular.
bu arada hamileyken 350 gr haftalık balık tüketin diyorlar fazla yenildiği taktirde bir sonraki hafta azaltmak lazimmis. konserve ve çiğ balıkta tüketmeyin arkadaşlar.Kesınlıkle nohut fasulye mercimek de cok faydalıymıs, ben haftada bir yiyorum balıgı, önceden öyle yapmaya ozen gosterıyordum, devam aynı sekılde
arkadaşlar ben kahve bağımlısı biriydim ama su an içemiyorum ama iicm giidyor yarım kahvede olsa içiyorum bu ara sorun olmaz umarım. asiir kahve tüketir im ki hamile oldugumu bilmeden de günde 2 bardak iciyormusum
cok rahatladim vallahi alışkanlık insan vazgeçmesi zor. Türk kahvesi bende içerim arada kapatirim fal içinHer gün bir Türk kahvesi içiyorum vallaçok da problem olacağını sanmiyorum.
Ben de 2 doz olmuştum ama 5e tamamlarsak ömür boyu koruyormuş .Ben 3.cüyü olmamiştim 2 doz oldum yine gerekir mi bilmiyorum ama yaptırırım gerekirse.
gece vardiyası insan kahve içmezse uykusu gelir. tam bir uyarıcı gerçekten.ben de hamile olduğumu bilmeden gece vardiyasında da çalışırken abanıyordum kahveye şimdi günde 1 kahve 10 çay nerdeyse
Benimde çok içesim var içmiyorum içsem mi ki ya da nescafe gün de bi tane içiyodum Sonra bıraktım korkup lekelenme olunca çay içiyorum iki üç bardak maksimumHer gün bir Türk kahvesi içiyorum vallaçok da problem olacağını sanmiyorum.
Bir de burada bir arkadaş 5+2 de gittim duyulmadı dedi. Benim çok ümidim yok ama keseyi ve yolk u görürüm inşallah en azındanCanım hemen hemen gebelik haftamız aynı gibi senin beta değeri kaç şuan ? Bende haftaya gitcem doktora kalp atışı duyulur mu merak ediyorum
Merhaba canım, benim de sat 18 Eylül :)Hayırlı olsun canım benim de SAT 18 Eylül aynı tarihlerimiz, keseyi gördün mü ne zaman doktor randevun- ben cumartesi gideceğim
Youtube da gebelikte beslenme ile ilgili bir video izlemiştim günde iki fincan içilebilir diyorduBenimde çok içesim var içmiyorum içsem mi ki ya da nescafe gün de bi tane içiyodum Sonra bıraktım korkup lekelenme olunca çay içiyorum iki üç bardak maksimum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?