2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ay geçen burda gece uykumuz çok iyi diye konuşuyodum geçen hafiften bi midesini üşüttü bütün gece uyumadı sancıdan sabaha karşı uyudu sonra bütün gün yorgunluktan uyanamadı şimdi uyku düzeni bozuldu bütün gece yarım saat uyuyup uyanıyo yandık valla çok yorucu böyle de bi de durmuyo da ışığı açalım da agucuk gugucuk yapalım istiyo tam uyuttuk deyip beşiğine koyuyoruz uyanıveriyo 5 dk sonra ağlayasım geliyo eşimle sinirlerimiz yıprandı

Günaydın Kızlar, burun temizlemde ne kullanıyosunuz su anda tıkandı otrıbebe ve deniz suyu kullanıyorm ama temizlenmedi nasıl acacam çok huysuzlanıyo

Günaydın Kızlar, burun temizlemde ne kullanıyosunuz su anda tıkandı otrıbebe ve deniz suyu kullanıyorm ama temizlenmedi nasıl acacam çok huysuzlanıyo
Nasil temizliyorsunuz ne kadar sıkıyorsunuz
Ben fizyolojik serumla ve otribebeyle cekiyorum
Kafasi yan iken üstteki burna bir fırt sonra hhemen kucagima alip yuz ustu ceviriyorum
Daha sonra diğer burna yapıyorum ayni işlem
Hapşırması cok iyi oluyor daha fazla sümük geliyor diplerdeki her gün temizliyorum ankara cok kuru bizim bile cok kuruyor bebisinde aynı oluyor

Ben damlatıp burnuna hemen cekiyrm ,ondan mı temizlenmıyo acaba . ddiğinz gibi yapaym inşallah fayda eder

Ben damlatıp burnuna hemen cekiyrm ,ondan mı temizlenmıyo acaba . ddiğinz gibi yapaym inşallah fayda eder
Damlatma yapmiyorum ben bi kere sıkıyorum burnuna gittiği kadar dogdugunda şırınga ile temizlediler orda daha cok hattta gönderdiler burnuna youtubeden bak cnm temizlemeye

Kızlar günaydın ben resmen sigaraya başladım emzirdikten sonra İçiyorum bir tane günde 2.03 tane keşke bırakabilsen ama elimde değil hele bu bayramda ki stresimi ancak o şekilde atabildim. Kötü bir anne olduğumu biliyorum canım çok sıkılıyor içtikçe de sıkılıyor

Kötü anne degılsın canım . ama hepimiz zor zamanlrdan geçiyoruz evladın için sabretmelisin .daha sana muhtac oyle düşün . kalabalık ınsanı strese sokuyo herkes bişey dediği için ama he de geç kendi bildiğini yap

İlk bebeğimi kaybettim , ona rağmen daha hassas davranalım dedikçe , çok dua ettik bu sefer sağlıklı doğsun diğe , bak bu büyük doğdu ilki bi kilo bile değildi dediler . İnsan o kadar üzülüyorki nasıl zoruma gitti anlatamam ..

Bebeğim sümüksü kaka yapmaya basladı sizde de oluyor mu kızlar?

Tam da bunun için girdim sen yazmışsın.
Bizim kakamız genelde sümüklüydü. Bugün fqzla sümüksü ve çizgi şeklinde kan da gördüm. Doktorumuza sordum mesaj atıp ama cevap vermedi daha.
Besin alerjisi sanırım. Daha önce sadece mukus olunca doktor önemsememişti. Süt ürünleri yumurta vs den olur ama alışacak çocuk demişti. Şimdi kan da görünce korktum valla.

Hastahaneye gitsen cnm kan normal degil bence vallaha ne yiyecegiz anlamadım ya gaz yapiyor ya alerji bende takip edeym kakada peynir kesigi gibi oluyordu 2 gündür sümüksü yapıyor ins bir sıkıntı yoktur bebiste

Hastahaneye gitsen cnm kan normal degil bence vallaha ne yiyecegiz anlamadım ya gaz yapiyor ya alerji bende takip edeym kakada peynir kesigi gibi oluyordu 2 gündür sümüksü yapıyor ins bir sıkıntı yoktur bebiste

İnternette okudum olabiliyormuş. Doktora daha önce mukuslu kaka dediğimde kan var mı diye de sormuştu. Sanırım sık olan bir şey. Çok evham yapmadım açıkçası. Ama doktor dönüş yaparsa şu tahlili yaptır vs diye öyle gidicem hastaneye. Dün gittim buradaki hastane çok kalabalıktı. Doktor da çok lakayıttı. Zaten bi hastane bi doktor var. O yüzden gitmicem.
Fotoğrafını çekicektim. Annem aşırı panik. saçma sapan davrandı. Yok kan man diye bağırıp bezi çöpe attı. görmemiş gibi davranınca yok olmuyor kan dedim.
Ben soğuk kanlı şekilde ne olduğunu anlamaya çalışıyorum. Annem çıldırdı bana her şeyi didikleyip evham yapıyorsun o kadar bakma kakasına diyor.
Şimdi de diyor ki eğer gerçekten kn vardıysa tekrar yapar. İnşallah tekrar yapmaz diyorum. Heh böyle dua et. Öbür türlü hastalık çağırırsın. Neden hep ilahi anlam yüklüyoruz bir şeylere. Biraz pozitif bilimlere güvenelim.

Başın sagolsun çok zor .Sen millete bakma canım agzı olan konuşur . benimde bebekler küçükte dogsa sütüm yarıyo maşallah cok tombik oluyo . obez olur falan dıyo goren ama umrumda mı hayır sen daha ıyı bılırsın çocugunu kendi bildiğin gıbı yap

Insan ister istemez tedirgin oluyor kakasını takip et inşallah normale döner . Birde artık kakası kokmaya başladı kızımın ilk 20 günlüken o kadar kokmuyordu artık kokuyor
Benim kız 4 gun yapamdı sabunlu yaptrdık . oda yapış yapıştı dr sordum tahlil istedi yaptramdm . ama dün yaptı öyle değildi düzelmiş arada oluyo sanırım
Belki sabundan dolayı öyle olmuştur cnm takip etmek gerek her zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…