2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Aynı adet kanaması gibi
Bı acile gidip muayene olabilirsiniz hani iğne yapılır ilaç verilir benim çok fazla geldi hani adetten falan çok çok fazla ama başım döndü hani kanamadan dönüyor Muş fazla olunca öyle dediler ama benimki çok fazlaydı endişelenmeyin benim bebeğimin kalbi hala atıyor düşük tehlikeniz olabilir ondan gidin dedim

Ben çubuk kraker çok yıyordum. Bulantım aşırı. Bastırması için artık tüketmeyeceğim. Doktor önermemiş hamur olduğu için kraker yeme demiş şekeri yükseltirmiş. Yemeyin arkadaşlar

Dün acile gittim bana söyledi kese var bebek yok 5+3 te yim
Progestan verdiler mi keseden sonra iğne yapiliyor Biliyorum kendi doktoruna yazabilme şansın var mu serum felan takarlar devlet hastanelerine hak getire zaten de iyi bi dr denk gelir belki

i
Kızlar eğer sağlığınıza ters bir durum yoksa günde iki kase yoğurt ve 3 tam ceviziçi yemelisiniz . Diyetisyenim önerdi
onu yerine sut içilebilir mi acaba yoğurt yaptım ama begenmedim marketten aldığım probiyotik maya ile yaptım tadını hiç beğenmedim

Canım maşallah . Az belirti olması kötü değil ki . Ne güzel miden bulanmıyorsa vs. İnşallah güzel haberler alırsın . Kimisi çok hafif geçiriyor kimisi çok ağır . Hafif geçiriyorsan ne mutlu bence

Makarna ve peynirli pide yada gözleme nasıl gelir ben yiyebiliyorum

Progestan verdiler mi keseden sonra iğne yapiliyor Biliyorum kendi doktoruna yazabilme şansın var mu serum felan takarlar devlet hastanelerine hak getire zaten de iyi bi dr denk gelir belki
Progeston kullanıyorum iğne vurmadılar yarın randevu aldım doktora gideceğim bakalım hakımızda hayırlısı

Ben bir yerde izledim youtube bir doktor hocamız var baizi hamile de mide bulantiis aserme olmaz diyor.
Link üzerinde diyetisyen anlatmış . Süt veya ayran da olur demiş . Bence yoğurt daha önemli ama probiyotik

Makarna ve peynirli pide yada gözleme nasıl gelir ben yiyebiliyorum
Merhabalar uzman değilim tabii ama diyetisyenim bana öğle yemeği için yoğurt sebze yemeği susuz ve bir dilim tam buğday ekmeği yazdı . Akşam sebze yemeği yerine proteinli tavuk/balık/et ve çok az zeytinyağlı salata (mısırsız nar ekşisiz) tavsiye etti. Dedikleriniz karbonhidrat ağırlıklı mideniz çok kötü değilse bahsettiğim gibi beslenmeniz iyi olur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…