• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Bende böyleyim. Magnezyum falan kullanmıyorum yarın dr ye gıdecegım ya :( Bebek büyüdükçe böyle oluyor demek 2 gündür ağrılarım başladı😥
Bu haftalar basliyor demekki 😔 saglikla doguralim artik.
Hamileleigi cok sevenlee var ya ayni bedende biraz daha diyenler tiktoktw falan
Ben dogsun istiyorum sag salim goreyim elle tutulsun ahahha

Selam kızlar. Dün ultrasonum vardı ve o kadar kaliteli bi ultrason değil. Kızım aynı eşimin tarafına benziyor ultrasonda. Daha doğrusu kv me benziyor direkt 7 aylık bebek yani. Biraz üzüldüm. Sizin kv lerden laf açılmışken söyleyim dedim. Hatta bugün doğduğunda hiç bana benzemediğini kv me benzediğini hayal ettim sevebilir miyim diye üzüldüm ağladım. Psikolojim alt üst oldu🤦‍♀️
Degisir ya bizimde detaylida esimin bebeklik fotosunun aynısıydı son kontrrolde ablama benziyor ahahha

Evet aslında değişir haklısın zaten benimki de yanlış bi düşünce nasıl böyle bir düşünceye kapıldım bilmiyorum. Aslında huyu iyi birisi iyi bir insan sadece ultrasonda görünce şok oldum yani bildiğin kime göstersem ay çirkin bu der öyle söyleyim. İnşallah ultrasondandır. Sonra aklıma bu düşünceler geldi daha önce duymuştum doğum yaptıktan sonra bebeğine ısınamayanlar falan oluyormuş lohusalık depresyonu falan ondan korktum bugünlerde biraz duygusalım😓😞😞
Ayy yok çirkin olur mu hiç. Tüm bebekler ilk doğunca öyle ama buruşuk. 2 hafta da topluyorlar 😃😃😃😃 Benim arkadasında bebegı de ultrasonda cırkın duruyordu sımdı cok tatlı ya 🥰🥰🥰 Ya zaten yeni bir birey hayatımıza katılıyor hemen tak diye adapte olamayabiliriz. Ben hamile kaldıktan sonra tüm ugursuzluklar beni buldu ama bebeğin bana şans getirceğine inanıyorum 🌸

Ayy yok çirkin olur mu hiç. Tüm bebekler ilk doğunca öyle ama buruşuk. 2 hafta da topluyorlar 😃😃😃😃 Benim arkadasında bebegı de ultrasonda cırkın duruyordu sımdı cok tatlı ya 🥰🥰🥰 Ya zaten yeni bir birey hayatımıza katılıyor hemen tak diye adapte olamayabiliriz. Ben hamile kaldıktan sonra tüm ugursuzluklar beni buldu ama bebeğin bana şans getirceğine inanıyorum 🌸
İnşallah şans getirir amin. Teşekkür ederim yazdıkların için insan bu süreçte bazen saçma sapan duygusallaşabiliyor çok sağol iki gündür kimseyle paylaşamamıştım bunu🥹

Ahahaha 😆 Kız tarafı genelde daha bi istekle yapıyo bu tarz şeyleri neden bilmiyorum. Kayınailede tık yok😃😃😃
Ben direk karakter meselesi olarak görüyorum ya😀 bişi alacak olalım ailem direk yardım etmek için çaba sarf ediyor ama eşimin ailesi kılını kımıldatmadığı için oda bizimkilerden gelen yardımı reddediyor 😀

Zaten her şey istememekten oluyor. Ben de istemedim ve iste diyenlere ne ayıp diyordum. şimdi anladığım yaştayım 😀 ayrıca genelde dediğin gibi adetten falan değil ama ilk torunda odayı dede babanne yapıyor etrafımda gördüğüm.
İstememekten oluyor doğru diyorsun ve isteyen insanları aşırı kınardım 😅 Allah işte böyle büyük konuşmayı yediriyor😀 ya bizim kuzenler falan hep kız tarafı odayı aldı erkek tarafıda bebek arabası ve geline bilezik aldı geldi ama ben bilezik olmıycagını bildiğimden park beşiği ve bebek arabasını onlara aldırıcam🥹 yöreden yöreye mi değişiyo bilemedim

Ya bu kadar benzer durumumuz🤣 dugun oncesi de bisey istemedim size birakiyorum dedim sagolsunlar durumlarina gore taktilar.
Torun torun diye soylendiler 4 sene simdi ilk torunlari olacak hicbisey almadilar daha. Arada soruyorlar lazimmi diye biz yok diyoruz ama insan nezaketen bir tulum zibin bisey bekliyor ufakta olsa 🤣 bi de durumlari cok iyi degil isteyemrm yani ayip olur diye ben yok desemde ufak bisey alabilirler.
Ama hakkini yemiyim kayinpederim ilk ogrendiginde mujde getirdim diye harclik verdi bana jsjsjs
😀😀 Bişi diyim mi sorun bizimkilerin cimri oluşu. Gayet var fazlasıyla var daha yeni köyüne 4 katlı ev yaptı 3 kat neden hala bilmiyoruz biz kiradayız diğer evlenen erkekte kirada mesela.. Hangi birikimle yaptığı konusunda şöyle eşim ve kardeşleri bekarken çalıştığı parayı eve bırakırmış kuruşu kuruşuna kadar beyefendi biriktirdi hepsini köye ev dikti😀 ama çevrede maalesef cimri olarak anılıyor hatta herkes dalga geçiyor aman ekmeğini yicem ama batmazsın dimi diye aslında hiç alışkın değilim zoruma gidiyor çünkü çevremdeki insanlar böyle anıldığında uyardığımda umurlarında olmaması beni daha çok dellendiriyor.. Bir gün bir durumu olmayan aileye yardım ettiğimizi duydu bide fırça kaydı Allah yardım eder siz birikim yapsanıza dedi ben bömböm baktım idrak edemedim ne dediğini çünkü ailem Allah izin verdikçe bazı aileleri vardır senelerdir ellerini üstlerinden çekmez aileden öyle görünce garip geliyor. Ay kızzz ne dolmuşuz öyle neyse😅😅

Back
X