Kızlar dün hipp 5 tahıllı ek gıda karıştırdım sarpın mamasına, tok tutmasına tuttu ama uyandi bu sefer aç olmadığı için meme almadı sakinleştiremedim o da ne olduğunu anlayamadığından ortalığı ayağa kaldırdı sonra normal mama verdi eşim belki bunu istiyodur diye onu içti uyudu geri ama bizim deliksiz uyku masalımız yalan oldu tabiKızlar ben yine bi soruyla geldim amaşimdi bizimki bütün gece defalarca kalkıyor geçen de yazmıştım araştıra araştıra yabancı bi kaynaktan mamanın içine biraz pirinç unu kattıklarını okudum uyumadan önce veriyolarmış tok tuttuğu için bebek gece sadece 1 defa uyanıyormuş. Bizimkinin gece maşallahı var iki taraftan da emzirip üzerine 4 ölçek mama veriyorum ancak doyuyor onda bile taş çatlasın 2 saat sonra açlıktan ölerek uyanıyor. Geceleri 4-5 biberon mama içiyor ve her defasında da emziriyorum belki doyup uykuya geri döner diye. Neyse bu pirinç unu olayını görünce onu araştırdım 4 aydan sonra verebilirsiniz diyor, bizimki haftaya 4 aylık oluyor zaten deneyen var mı ya da etrafında kullanmış olan birileri benim annem yapıyormuş zamanında ama o mamaya karıştırmayıp direkt pirinç ununu pişirip kaşıkla veriyormuş bana da söylemişti 3 aydan sonra ver bence diye mamayla idare ediyoruz diye vermemiştim ama son 1 haftadır asla doymuyor. Gündüzleri böyle değil ama geceleri çok acıkıyor bi denemek istiyorum açıkçası
![]()