- 20 Eylül 2020
- 4.064
- 4.463
- 133
Masuma indirgeme olayi en iyisi olsada böyle sanirim benim kayınvalide filan yok üvey var iki aylıkken geldiler kardeşleri güya faydasından çok zararları oldu Bizimde eşimle aramız kötü ama bana göre tabi o hiç bi şey olmamiş gibi yapiyorYa benim eşimle sorunumuz bu ya. Annesi bir şey diyince o doğru oluyor. Çocuktan sonra oldu bu da. Görüntülü konuşmalara katılmıyorum artık.
Biz geçen hafta kayınvalideye gittik 5 günlüğüne offff. Annem de öyle sırf kayınvalide diye demiyorum. Annem günde 3 kere arayıp emdi mi diye soruyor. Artık emzirmiyorum sağıyorum. Üstümde psikolojik baskı oluyor. Emdi mi diye sorma diyorum. Ben çok cadıymışım.
Kayınvalide de ay sen bunu biberona alıştırmışın yandın dedi bana. Ben ne çekiyorum farkında mısın anne yaşadıklarımı bi biberona indirgeyemezsin dedim. Gitmiş eşime söylemiş. Bi de şöyle anlatmış ay ben iyiliği için söyledim üzdüm galiba bir anda çok bağırdı. Elim ayağıma dolandı. Bi daha tövbe konuşmam ah dilim kopsaydı falan demiş. Offf rollere gel. Yav hehe dedim. Hehe.![]()
Emzirme konusunda seni anliyorum az emiyo zor emiyo en son uykuda emiyodu artik sağiyorum ben de.