Canım merak etmiştik seni Rabbim inşallah feraha erdirsin seni evlatlarınla sağlıklı huzurlu bir ömrün olsun..Selam kızlar uzun zaman oldu giremedim kim nasıl bilmiyorum inş hepiniz iyiysinizdir ben pek iyi sayılmam ama iyi olmak için mücadele ediyorum çok yorgunum bu yıl Rabbim bana evlat verdi o konuda çok mutluyum şükür problemler çok 2021 ağır bir yıl oldu evladım da lekeler vardı daha önce söylemişdim hatırlayan vardır belki tahlil verdik genetiğe NF 1 deniliyor çok üzülüyorum şükürde ediyorum herşey allahdan ondan gelen başım gözüm üstüne belirsinizki eşden ihanete ugradım onu ahirette bıraktım allaha havale ettim annem babamın evliliği çatırdıyor ona da sabredip sakin kalmaya çalışıyorum sütüm kesildi emziremiyorum arada ki sıkıntıları saymıyorum herkesde var bana dua edin lütfen nefes alırken bile içim acıyor ağlamaktan yastıklarım ıslanıyor ve ben bu olanlara hiçbirşey yapamıyor içinde yaşamak için mücadele ediyorum evlatlarımı büyütmek için her sıkıntı geçermiş Rabbim kuluna kaldıramayacağı dert vermezmiş bunla avunuyorum benide duanıza katın hakkınızı helal edin
Geçmiş olsun canım ya tedavisi vardır umarımKızlar aşırı mutsuzum kendimi bi bıraksam hüngür hüngür aglicam ama tutuyorum. Bugün öyle kontrole götürdük sarpı doktor gözündeki titremeyi fark etmedin mi hiç dedi gerçekten hiç fark etmemiştim gözünde titreme varmış ve ciddi bir sorunmuş nörolojiye yönlendirdi beyinde bir hasar var mı baksınlar dedi 2 aydır kafasını tutarak ağlıyor bu çocuk 5 tane doktora gösterdim hiç bir şeyi yok deyip yolladılar bundan mı acaba kahroldum 2 aydır bunun acısını mı çekiyormuş bu çocuk daha küçücük ya