• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
32 bekleme konusu kesinse bence de çantadan baslamak mantıklı olur😊 ben ağırlaşırım diye yapmak istedim. Eğer annesi yakında olan ya da başka yardım edecek kimsesi olan varsa hafta çok da farketmez tabi😊 benim annem yakınımda ama ben kendim yapmaya heves ettim o yüzden ilerledikçe zorlanırım diye yaptım 😅
Ya bende ütüsünü vs kendim yapmaya heves ettim annem illa bende gelicem yalnız çok yorulursun diyor. Sizin annelerinizde böyle mi benimki laftan asla anlamıyor 🤣🤣

Ya bende ütüsünü vs kendim yapmaya heves ettim annem illa bende gelicem yalnız çok yorulursun diyor. Sizin annelerinizde böyle mi benimki laftan asla anlamıyor 🤣🤣
evet keyifli bir süreç ama çok yorucu. size tavsiyem ütüde biri olsun yanınızda bi noktadan sonra cinnet geliyor yada bana sıcak basmaları başladığı için bunaltıcı buldum

Eğer erken almak gibi bir durum olmazsa 38 39 a kadar bekliyorlar. Ben 2 gece kalmıştım. Rutinde 2 gece kalınıyor ama zaman zaman da değişiyor. Önemli olan sezeryan sonrası gaz çıkarabilmek. Onu bekliyorlar 😁 bu ayın 24 ünde arkadaşım sezeryan doğum yaptı 1 gece kaldı. Belli olmuyor yani.
Ben pijama ile rahat etmiştim. İlk ameliyathaneden odama geçince yanlış hatırlamıyorsam ilk 6 saat hareket ettirmiyorlar. O sırada hep çarşaf vardı üstümde. Sonra pijama giymistim. 2 3 tane gecelik veya pijama yeterli olur diye düşünüyorum. 🤗
Çok teşekkür ederim 😊 muhtemelen sezaryenle olcak benim o yüzden sorayım bi dedim kendimi ona göre hazırlayayım 😅 dikişler ve sonda oluyor sezeryanda o yüzden gecelik daha rahat diyenler de var ama kişiye bağlı demek ki. Ben 1 gecelik 2 pijama aldım yeterli olur o zaman muhtemelen 😅 gaz olayı cerrahi işlemlerde standart galiba ya bolca yürü yürü diyecekler o zaman 😅 inşallah kolaylıkla atlatırız 🤲🥹

😂😂 benimki de öyle yaa😂 penye battaniye ve muslinleri, nevresim takımlarını o ütüledi zaten, onlar büyük bari onları ben yapayım dedi😂 bebek kıyafetleri de bende o zaman hevesimi alayım dedim anlaştık öyle 😂 siz de öyle yapabilirsiniz fikir olsun😄

😂😂 benimki de öyle yaa😂 penye battaniye ve muslinleri, nevresim takımlarını o ütüledi zaten, onlar büyük bari onları ben yapayım dedi😂 bebek kıyafetleri de bende o zaman hevesimi alayım dedim anlaştık öyle 😂 siz de öyle yapabilirsiniz fikir olsun😄
Söylemeden yıkamaya başlayacağım ütüde cinnet geçirmeye başladığım anda çağırırım diye düşündüm 🤣🤣

Söylemeden yıkamaya başlayacağım ütüde cinnet geçirmeye başladığım anda çağırırım diye düşündüm 🤣🤣
Yıkamayı kendim yaptım ben de havaların güneşli olduğu günlerde. Utude çağırdım o da çok hevesliydi malum 😂 dediğim gibi görev paylaşımı yaptık. Ben kanepede oturup ütü masasını ona göre indirdim ve yanıma temiz çarşaf açtım, utuleyip utuleyip üstüne koydum. Buna rağmen 2 güne böldüm ama annem yapsa yarım saatte yapar koyardı o ayrı 😅

Back
X