- 13 Haziran 2018
- 1.753
- 1.668
- 83
Ayakta sallamak istemiyo musun canim . benim kizimda tahta besik seviyodu baktim onsuz uyunazoldu ,biraktim . ilk bir iki gun agladi uyumadi ama alisti simdi ayakta salliyrm gece de uyanirsa park yatagi sallayip emzik veriyrm su anda sikinti yok . ama benim kizsa da soyle bi sorun var muhakkak bi seyi tutmasi lazim eline bez falan veriyrm ama onu pek sevmedi eline ne versem ,uyku arkadsi da alimyo elimi tutuyo belim kiriliyo egilmektenKızlar ben artık sarpı bu çingene beşiğiymiş pilates topuymuş onların hepsinden kurtarmaya karar verdim çünkü bir yere yatılı gittiğimizde ya da gecenki gibi hastanede kaldığımızda aşırı zor oluyor bizim için tamam evin içinde kurtarıcı gibi geliyor kolayımıza gidiyor ama mesela kucağımda pışpışlayarak uyutsam bile çingene beşiğinde sallanmadığı için uyanıveriyor gecenin yarısı sallansa geri dalacak halbuki. Dün akşam toplattım çingene beşiğini park yatağını kurdum kucağımda pışpışlayarak uyuttum bi de 11 buçuk gibi rüya öğünü verdim 4e kadar uyudu ama geri uykuya dalamadı işte sallanmadığı için kucağımda da pışpışladım ama inat etti açtı gözleri var mı bi öneriniz