Karıştırmısim o zaman canımYok ben değilim canım bizimde bı açılıyor bı kapaniyor iştah uyku derken bizim iyice bozuldu geceleri uyanıyor dis üzünden sanırım bazen iki uyku yapiyor sadece uyumuyor yani

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karıştırmısim o zaman canımYok ben değilim canım bizimde bı açılıyor bı kapaniyor iştah uyku derken bizim iyice bozuldu geceleri uyanıyor dis üzünden sanırım bazen iki uyku yapiyor sadece uyumuyor yani
Yaptırdım ben canım 2 doz bexsero 2 doz da nimenrix 3. Dozlar 13. Ve 14. AydaBizimde aşılar 6.12 de yapılacak. Siz menenjit aşısı olcakmısınız ?
Ben küçültüyor um canım bizim yediklerimizden verince ezip öyle yiyebiliyor ama suyla yediriyorum genelde normalde çok içmiyorSehriyeyi yutabildi mi cnm et suyu tavuk suyu ekledin mi
Yarasın pıtırcığa ama tuzlu vermiyorsun değil mi? Bizimkiler beni cok zorluyor yemeklerin suyundan ver diye ben vermiyorumBen küçültüyor um canım bizim yediklerimizden verince ezip öyle yiyebiliyor ama suyla yediriyorum genelde normalde çok içmiyor
Yok canım tuz atmiyoruz da her zaman vermiyorum öylede denk gelirse balik verdim az mesela corba içti geçen gün sevdiYarasın pıtırcığa ama tuzlu vermiyorsun değil mi? Bizimkiler beni cok zorluyor yemeklerin suyundan ver diye ben vermiyorum
Kan dolaşımı yavaş oldugu icin normaldir cnm gövdesi sıcaksa sıkıntı degil benceBebeğimin geceleri kulakları ve yanakları soğuk oluyor ne yapmalıyım üşüyor mu acaba
karni sicak oldugu surece sorun yok diye okumustim bir yerde . bizimde ellerimiz soguk oluyor geceleri ama karnimiz sicakBebeğimin geceleri kulakları ve yanakları soğuk oluyor ne yapmalıyım üşüyor mu acaba
benim kizlarda 29 haziran onlarda donemiyor halenKizlar biz 13 Haziran doğumlu oğlum ama tam.net dönmüyor normal mi
Niye gec kalasin asil olması gereken 180 günden sonra cnm bizde 6. Ayda başlayacağızkizlar bebekleriniz haziran dogumlu ve ek gida yazismalari var ben daha baslamadim2 hafta once 3 gun yogurt 3 gun patates verdik dontor erken diyince 1 ay ara vermeye karar verdim ama bi cok kisi baslamis gecmi kaldik acaba
bende oyle okudum bir cok yerde 6 ay diyor ama bazi mlar 4/6 arasi diyo bende heveslendim basladim sorna biraktim . kizlarim yogurtu sevdi ama patates puresi tiksindi gibi oldular . biri cok istahli olucakNiye gec kalasin asil olması gereken 180 günden sonra cnm bizde 6. Ayda başlayacağız
Kimi dönüyor yazınca merak ettim dedim geç mi kaldıkbenim kizlarda 29 haziran onlarda donemiyor halennormal beraldr daha 5 ayliklar
Her bebeğin gelişimi farklıdır cnm üzme kendini zamanı vardır.Kimi dönüyor yazınca merak ettim dedim geç mi kaldık
Adetsiz nasıl taktı dr. O yüzden belkide bu kadar sancın var. Adetli iken takılmasının amacı sonuçta kaygan olması vajinanın. Peki spirali kendin mi aldın giderkenHormonluları aldırıyormuş nm ben korkmadm hatta adetsiz takdırdım.
Qdet olmuyordum hastahanenin gebelik okulunda adetsiz taktiklarini söylediler kuzenimde benimle adetsiz takındı onda bir sorun olmadı. Yok cnm kendim almadım jinekoloğa aldim randevu onlar gebelik var mi diye baktı ordan aile planlamasına yönlendirdi o gün taktılar hemenAdetsiz nasıl taktı dr. O yüzden belkide bu kadar sancın var. Adetli iken takılmasının amacı sonuçta kaygan olması vajinanın. Peki spirali kendin mi aldın giderken
nKizlar biz 13 Haziran doğumlu oğlum ama tam.net dönmüyor normal mi