Sıcaktan olduğunu sanmıyorum ben şahsen.inşallah alerji değildir ama son verdiklerini verme takip et.Aynen erkende degil ama işte anlamadim bende sıcaktan olsa her yerinde cikardi degil mi
Gerçekten çok zor bu alerji işi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sıcaktan olduğunu sanmıyorum ben şahsen.inşallah alerji değildir ama son verdiklerini verme takip et.Aynen erkende degil ama işte anlamadim bende sıcaktan olsa her yerinde cikardi degil mi
Ben doktorlari anlamiyorum Turkiyede , çocuk ateşleniyor burnu akıyo vs hala serum . Tamam da yani çocuk perişan bi ilaç bişey ver . Yok kendiliğinden geçmesini bekliyorlar saçma ..Hic duymadım canim o dediğini. Doktora gittik de Serum ile yıkayın burnunu surekli dedi
Ben yaptırdım canım iki tip memenjit aşısı var bexsero ve nimenrix ikiside 3 doz oluyorKızlar menenjit aşısı hakkında hiçbir bilgim yok. Kaçıncı aylarda kaç doz yapılıyor beni bi aydınlatır mısınız ?
Bizde de yanakta egzama var yaklaşık 1 aydır ek gıda ile ortaya çıktı.. Galiba muz yiyince oluyor kesin sebebi bulamadım daha ama.. Büyük oğlumda da vardı bebekken o zaman sizin dr un verdiği gibi hipokort kullanmıştık sorunun temeline inmediler hiç.. Egzamayı bazı besinler azdırıyor aslında domates çilek çikolata gibiCanım benim ogluşumda da yanağında egzama var tek taraflı bozuk para büyüklüğünde kendimce bir diyet uyguladım işe yaramadı. Doktor zaditen damla ve coresatin pembe krem verdi hiç bi işe yaramadı. 2 gündür hipokort kullanıyoruz hafif sönüşme var. Ayrıca yumurta ve süt alerjisi için kan verdik sonuçları bekliyoruz. Bu yeni dönem bebelerde nedir böyle allah askına ya hepsi mi alerjik bizim zamanımızda mı yoktu vardı da bilinmiyor muydu anlamadım cidden
Kendi yediklerimde de diyet uygulayacağım süt ve yumurta alerjisi cıkmadı ama nedenini de çözemedimBizde de yanakta egzama var yaklaşık 1 aydır ek gıda ile ortaya çıktı.. Galiba muz yiyince oluyor kesin sebebi bulamadım daha ama.. Büyük oğlumda da vardı bebekken o zaman sizin dr un verdiği gibi hipokort kullanmıştık sorunun temeline inmediler hiç.. Egzamayı bazı besinler azdırıyor aslında domates çilek çikolata gibi
Muhallebili daha erken saatlere al bir de fazla tatlandırmamaya çalış canım.belki hararet yapıyordur.tabi belki de sadece meme düşkünlüğü.Kızlar bebeğim çok sık kalkıyor geceleri. 2 saatte bir kalkıyor bir düzene sokamadım uykuları. Her kalktığında hiç emmemiş gibi emmek istiyor emiyor doyuyor meme istemiyor sonra 2 saat sonra yine aynı. Artık çok yoruldum Allah rızası için yardım edin. Benim ki biraz tosun bu arada ondan mı çok emmek istiyor acaba? Emzirmezsem sallarsam uyuyor 20 dk sonra yine kalkıyor yine ağlıyor meme istiyor. Muhallebi veriyorum yatmadan önce yine aynı. Su zaten veremiyorum gece geri itiyor kendini çok ağlıyor. Sabahları çok yorgun kalkıyorum. Ne yapmalıyım ?
Büyük oğlunun ne zaman geçti canımBizde de yanakta egzama var yaklaşık 1 aydır ek gıda ile ortaya çıktı.. Galiba muz yiyince oluyor kesin sebebi bulamadım daha ama.. Büyük oğlumda da vardı bebekken o zaman sizin dr un verdiği gibi hipokort kullanmıştık sorunun temeline inmediler hiç.. Egzamayı bazı besinler azdırıyor aslında domates çilek çikolata gibi
Yanaklarda kızarma bebekken vardı diye hatırlıyorum en çok 1 yaşa kadar sanırım ama egzama geçmiyor cilt kuruluğundan kaşıntı tutuyor bazı dönemlerMuhallebili daha erken saatlere al bir de fazla tatlandırmamaya çalış canım.belki hararet yapıyordur.tabi belki de sadece meme düşkünlüğü.
Büyük oğlunun ne zaman geçti canım
Gece biraz daha iyiydi uyandığında ağlamıyor artık sallıyorum emzik veriyorum 2 dk sonra uyuyor .kucağımada almıyorum.Böyle devam edicem. 3 saatte bir uyandı en azından . Sadece 23:00 da uyuyor daha erken uyumuyor. Denedim olmuyor . Gece az uyuyor 9 saat uyuyor zaten. 2 sefer kalkmış oluyorum. Benim için iyi en azından.inşallah hep böyle olur. Muhallebiyide çok yemiyor çok tatlandırmıyorum ama erkene alırım sağol canım yardımcı olduğun için.:)Muhallebili daha erken saatlere al bir de fazla tatlandırmamaya çalış canım.belki hararet yapıyordur.tabi belki de sadece meme düşkünlüğü.
Büyük oğlunun ne zaman geçti canım
Bazen dönemsel de olabiliyor öyle idi belki de,inşallah tekrarlamaz.Gece biraz daha iyiydi uyandığında ağlamıyor artık sallıyorum emzik veriyorum 2 dk sonra uyuyor .kucağımada almıyorum.Böyle devam edicem. 3 saatte bir uyandı en azından . Sadece 23:00 da uyuyor daha erken uyumuyor. Denedim olmuyor . Gece az uyuyor 9 saat uyuyor zaten. 2 sefer kalkmış oluyorum. Benim için iyi en azından.inşallah hep böyle olur. Muhallebiyide çok yemiyor çok tatlandırmıyorum ama erkene alırım sağol canım yardımcı olduğun için.:)
İnşallah canım devam sütü önerir misin peki alayım mı akşama doğru sütüm azalıyor ek gıda az yiyor.Bazen dönemsel de olabiliyor öyle idi belki de,inşallah tekrarlamaz.
Kızlar dün tanıdığımız bir doktorla daha görüştü eşim.yanağındaki egzamalı da attı doktora.atopik dermatit bana göre demiş.bir yaş gibi geçer rahat olun,annesi de fazla uzatmasın yumurta yememeyi demiş.bebeğe de vermiyorum.(devam ederim hiç sorun değil ama gerileme yokki)yedi aylık olacağız belki bir ay sonra başlarım ufak ufak yumurtaya da,daha farklı bir hal almazsa gidişat tabi.diğer doktora kalsa dokuzda kontrol diyor.yaptığı bişey de yok 1250 lira bayıldık,rahatça iletişim kuramıyorum bile.
Ek gıdaya karşı çok gönüllü değil,yaklaşık bir aldır cebelleşiyorum.özellikle kaşığa hiç ağız açmıyor,ben yerken bakınıyor ama anlamıyorum.doktordan gaza geldim bugün kıyma da denedim,soğan da koydum içine.daha önce de denemiştim soğan,köfte yapıp suda pişirdim.siz soğan veriyor musunuz,sekiz ay diye dinledim biryerde bi acaba vermese miydim dedim kendi kendime.
Kan ilacı da ocean a döneceğim bakalım
Son durumlar böyle bizimkinde
Madem emiyorsa alma bence canım,emdikçe gelir o.zaten ilk aylarda değiliz bugünlere geldik şükür ek gıdayla tamamlarİnşallah canım devam sütü önerir misin peki alayım mı akşama doğru sütüm azalıyor ek gıda az yiyor.
Kac gunde almis 350 grm cnmBugn menenjit asısını olduk. 550 tlcik olmuş.ates yaptı yalnız. 350 gram alms normal dedi ama aile hekimindeki hemsire az diyor. Önce emzir sonra ek gıda ver diyor. Emen bebe doyuyo nasıl tok çocuğa ek gıda vereym sastm kaldım.
1 ayda tam. Geçen ayda 500 gram almıstıKac gunde almis 350 grm cnm