Oyy erken gitmişsiniz, ben zamanında gıdıyorum 1saat 50 dk beklettıler bizi, hoca transfere indi, cıktı bişeyler oldu.. Bugun randevu aldım yine zorla verdıler hoca gel dedı dıyorum, vermıcekseniız sız bılırsınız dedım telefonu tam kapatacaktım 15 30 olur mu dedı, sıkayet edıcem o kadını cuma gunu..zaten canım burnumda, sinirlendindirdieler iyice.Amin canım sağol valla hep çift maske geziyorum valla iner inmez elimi yikadim şimdi daha 4 20 olacakta ben gircem zamanda geçmez
Kahverengi mı?Arkadaşlar benim de bugün 7+3 ve leke gelmeye başladı. Gerçekten çok moralim bozuk.
Amin canım inşallah valla geçen hafta tam saatimde almıştı ama bugün bilemiycem ikinci gelişim evime yakın hastanede hiç aira beklemiyordum çok hasta olmadığı için hemen alıyordu içeri kimi asistan gerçekten sınır bozucuOyy erken gitmişsiniz, ben zamanında gıdıyorum 1saat 50 dk beklettıler bizi, hoca transfere indi, cıktı bişeyler oldu.. Bugun randevu aldım yine zorla verdıler hoca gel dedı dıyorum, vermıcekseniız sız bılırsınız dedım telefonu tam kapatacaktım 15 30 olur mu dedı, sıkayet edıcem o kadını cuma gunu..zaten canım burnumda, sinirlendindirdieler iyice.
Güzel haberler ın beklıyorum ınsallahbana da umut olsun
Neyse su SÜRECİ atlatırsak ayda bir cagırır larAmin canım inşallah valla geçen hafta tam saatimde almıştı ama bugün bilemiycem ikinci gelişim evime yakın hastanede hiç aira beklemiyordum çok hasta olmadığı için hemen alıyordu içeri kimi asistan gerçekten sınır bozucu
Evet sağlıklı olsunlar da japon işkencesi yapabilirler bana isterlerseİnan benimkide öyle 2 abisinin yapmadığını bu yapıyor sağlıkla gelsinlerde ne yapalım yaramaz olsunlardikkat et kendine
Yerimden kalkmıyorum ama evde çocuk olunca ister istemez biraz hareket etmek zorunda kalıyorsunBişey olmaz allahın ıznıyleıs falan sakın yapma hep uzan
Tebrik ederim crl diyor o kısım 1cm :)Eki Görüntüle 2711980 Selamlar hanımlar. Kalp atışını duyduk şükür dayanamadım özele gittik eşimle. Şükürler olsun rabbime. Yalnız heyecandan kaç mlim boyunu posunu soramadım. Sizceboyu posu nedir. Hiçbirşey belli olmuyor
Gözün aydin tebrik ederim canim :) bosa endişe yapmisin bakKızlar bende dr dan çıktım çok şükür duyduk kalbini 128 atıyor dedi normal dedi boyu 7 cm dedi 6 +4 dedi çok şükür herşey normal çıktı kanama lekede gözükmedi
7 cm değildir o ya :)Kızlar bende dr dan çıktım çok şükür duyduk kalbini 128 atıyor dedi normal dedi boyu 7 cm dedi 6 +4 dedi çok şükür herşey normal çıktı kanama lekede gözükmedi
sagol canim insllah dua ediyorumHayırlısıyla düzelir insallah kuzum
Gozun aydin cnm aramizda 1 gun oynuyor bende 6+5 hafta ve gun olarak 7cm kese boyudur bence çünkü benim bebis 5.7 mm daha boyuKızlar bende dr dan çıktım çok şükür duyduk kalbini 128 atıyor dedi normal dedi boyu 7 cm dedi 6 +4 dedi çok şükür herşey normal çıktı kanama lekede gözükmedi
Aynen canim çok sağol ama 6+4 çıkması kese mı bebek mi acaba onu sormayı unuttumGözün aydin tebrik ederim canim :) bosa endişe yapmisin bak
Benimde 7 mm sanırım heyecanla yanlis yazmisim inşallah sağlıcakla alırız kucaklarimizaGozun aydin cnm aramizda 1 gun oynuyor bende 6+5 hafta ve gun olarak 7cm kese boyudur bence çünkü benim bebis 5.7 mm daha boyu
Aynen değil milimmiş7 cm değildir o ya :)
Bebektir artık ona göre değerlendiriliyor canımAynen canim çok sağol ama 6+4 çıkması kese mı bebek mi acaba onu sormayı unuttum
Ölçümlerine göre baş popoAynen canim çok sağol ama 6+4 çıkması kese mı bebek mi acaba onu sormayı unuttum
Progestan kullanmaya devam edecek misin benim bi sikinti yok ama sabahlari alıyorum bazen günde iki ağır geliyo yine de emin olamyiyorum bi daha gideydim kontroleAynen canim çok sağol ama 6+4 çıkması kese mı bebek mi acaba onu sormayı unuttum
Dr bitti dedim yazalım o zaman devam et dedi kanamayı da sordum gözükmüyor herşey iyi dedi tahlil listesi verdi sağlık ocağında yaptır bunları dediProgestan kullanmaya devam edecek misin benim bi sikinti yok ama sabahlari alıyorum bazen günde iki ağır geliyo yine de emin olamyiyorum bi daha gideydim kontrole
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?