Iyı geceler hanımlar bu hamilelik zor geciyo neden boyle oldu ilknde anlmamştm bile . surekli mıdem agrıyo , hazımsızlık var yemek yıyemiyorum ama açlıktan karnım gurulduyo . uykuszluk var aşırı hemde gece boyu uyuyamıyrm . uyudugum anda kabus goruyrm yine uyanıyrm mahvoldum ya şimdiden yarın dr gıdecem bakalım ne diyecek
Bende ayni durumdayim ya karnm ac yiyorum yemeye clisiyoem midem bulaniyorum geceleri kabus yok ama uykuda yokIyı geceler hanımlar bu hamilelik zor geciyo neden boyle oldu ilknde anlmamştm bile . surekli mıdem agrıyo , hazımsızlık var yemek yıyemiyorum ama açlıktan karnım gurulduyo . uykuszluk var aşırı hemde gece boyu uyuyamıyrm . uyudugum anda kabus goruyrm yine uyanıyrm mahvoldum ya şimdiden yarın dr gıdecem bakalım ne diyecek
Evet canım tüp bebek olmasa geç döllenme ihtimali olabiliyor ama benim döllenme olalı 1 ay olmuş oluyor kesin görülmeliydi dedi doktorum hayırlısı artıkBenim doktorum da daha çok küçük görünemez deyip bir sonraki haftaya randevu vermişti,tup bebek olduğu için mi kesin görünmesi lazımmış ki, bence umudumuzu kaybetmeyin inşallah hayırlı haberler alır bebeğinizi görürsünüz.
Amin canım inşallah rabbim sıkı sıkı tutundursun bebeklerimiziİnşallah bende görürüm rabbim sizinkini bağışlasın
Benim bulantım genelde sabah uyanınva ve yatınca oluyo . benım sanki bogazımda tum yedıklerım ve ardından mıde ağrısı başlıyr . yemesem karnım agrıyor inşallh en kisa zamanda geçer . bıde kızım var 2.5 yas onunla ilgılenıyrm o yuzden hep ayaktaym ama uyku çok sorun oluyoBende ayni durumdayim ya karnm ac yiyorum yemeye clisiyoem midem bulaniyorum geceleri kabus yok ama uykuda yok
Zaten güzel yapıtları koymuşlar sadece onlari izleyebilirsin canım Le min ho ji chang Wook dizileri Yukarıda bahsettim çoğundan :)Ay kız bende kore dizisi manyağıyım ama netfilixde ne izlesem kararsizim
Aynen onları bitirdim dahada saran dizi bulamadım keşke plafullkiss tekrar gelseZaten güzel yapıtları koymuşlar sadece onlari izleyebilirsin canım Le min ho ji chang Wook dizileri Yukarıda bahsettim çoğundan :)
Ben de bu bulanti ile kilo aldım sanırım yeyim mide bulantim geçsin diye düşünüyorum sabahlari var sadece iştah bugunlerde biraz daha açildiBende ayni durumdayim ya karnm ac yiyorum yemeye clisiyoem midem bulaniyorum geceleri kabus yok ama uykuda yok
Ay ama onun ingiliz aksanı, detektif! diye bağırması yeter ahahaha ama dublajlı sesi de çok karizmatikBende öyleama alt yazılı izleyince adamın sesi hiç güzel değildi ya dublaj daha yakisiyordu
Are you human ve the king enternal monarch izledin mi :) bi de izlemediysen kesinlikle crash on landing you öneririm.Aynen onları bitirdim dahada saran dizi bulamadım keşke plafullkiss tekrar gelse
Bende sabah uyanınca bi mide yanması başlıyor bide sırt ağrısı çok oluyorBen de bu bulanti ile kilo aldım sanırım yeyim mide bulantim geçsin diye düşünüyorum sabahlari var sadece iştah bugunlerde biraz daha açildi
Geceleri çok oluyodu biraz daha rahatladım bu aralar hareketsiz kalıncada oluyor canımBende sabah uyanınca bi mide yanması başlıyor bide sırt ağrısı çok oluyor
Hareket etmek yasak bana yaa bütün gün saksı gibi oturuyorumGeceleri çok oluyodu biraz daha rahatladım bu aralar hareketsiz kalıncada oluyor canım
The king eternal monarch izledimde diyer ikisine baslayayim bari dizi arıyordum bendeAre you human ve the king enternal monarch izledin mi :) bi de izlemediysen kesinlikle crash on landing you öneririm.
Aynen ikisi çok güzel favori diziler bi de baktim its okay thats love var unutmusum ama çok güzeldi bende izleyecekleri bitirdim sanki yeni bi dizi var ona başlarım sararsa its not be okay diye :)The king eternal monarch izledimde diyer ikisine baslayayim bari dizi arıyordum bende
6 7 günde cok sey degısıyor yanıBende 5 +6 da gittim su dolu kese var dedi ne yolk gözüktü ne bebek 7. Hafta diye gittigimdede 6+4 gunluk bebek gözüktü
Ben gece uyurken uyaniyorum acikiyorum ama bulantilardan yiyemiyorum, senin is daha da zor cocukta varsaBenim bulantım genelde sabah uyanınva ve yatınca oluyo . benım sanki bogazımda tum yedıklerım ve ardından mıde ağrısı başlıyr . yemesem karnım agrıyor inşallh en kisa zamanda geçer . bıde kızım var 2.5 yas onunla ilgılenıyrm o yuzden hep ayaktaym ama uyku çok sorun oluyo
Benim 18 inde artık günler geçmez banaDoktora karar verebilirsem pzt gidicem inşallah sikinti yoktur içim içimi yedi nedense ikili ölçümler var sonrasi için inşallahsizin ne zaman randevulariniz aslında bi aya gitsek iyi şu dönem için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?