MahidevranSultan
Yıllar geçse de üstünden, bu kalp seni unutur mu..
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2020
- 4.877
- 5.444
- 78
Yani ağrısız olunca düşük olmuyor muymuş senin tam olarak ne kadar geliyor ve kaç gündür sürüyor. Bu arada benim de 7. Haftadan önce bebekler görünmemiştiKanama için hiç bişey demedi zaten kese boş diyince ben kanamayı unuttum düşük başladımı sormadım kese büyük ama bebeğe dair hiç bişey yok yolk sac olsa biraz umudum olurdu. Sizin 7 haftadan önce bebek görünmedi
alttan muayene edilmesi bence doğru değil hatta normal de değil bence şu aşamada iyi yapmiismEskisini o yazmamıştı ilk başka dr gidiyordum o da hep alttan bakma düşüncesinde o yüzden daha iyi bir dr gideyim diye buna başlamıştım buda çok ilgili bir dr onu yazdı zaten yarim ic dedi
hangi diziyi izliyorsunuz tavsiyen var mıdır bende başlamak istiyorum güzel bir diziye.En iyisi ben netflixe kore dizilerime döneyim bitirmeden bırakmıyorum diye izlemiyordum
ağlama sakın inan etkileniyor dün benim kesem normal değil dedi doktor bende ağladım o gün karnıma hep sancı girdi. bence bebek hissediyor.Kızlar eşime biraz sinirlerim bozuldu bayağı bi ağladım bebeğe bir şey olacak diye korktum birde ona ağladım inşallah bir şey olmamıştır kuzuma
eşini de takma kafaya her evlilikte oluyor herzaman gülluk gulistanlik degil.ağlama sakın inan etkileniyor dün benim kesem normal değil dedi doktor bende ağladım o gün karnıma hep sancı girdi. bence bebek hissediyor.
Bugün birden geldi akıntı sandım öğlen sanki adet gibi geldi 1 Pet kirlendi sonra azaldı şimdi de az az leke gibi geliyor pazartesiyi bekliycem mecbur benimde 5+6 bomboş kese şekli düzgün ama bu hafta en azından yolk sac görülmekiymiş o da yok. Allah sonunu hayır etsin elden bişey gelmiyorYani ağrısız olunca düşük olmuyor muymuş senin tam olarak ne kadar geliyor ve kaç gündür sürüyor. Bu arada benim de 7. Haftadan önce bebekler görünmemişti
Eminim hissediyorlardır bayağı da ağladım şimdi de kendime kızıyorum onu strese soktum diye ah ahhhhhağlama sakın inan etkileniyor dün benim kesem normal değil dedi doktor bende ağladım o gün karnıma hep sancı girdi. bence bebek hissediyor.
Kesinlikle öyle, malesef bazen patlıyor insan. Ona da kızıyorum söylemlerine daha dikkat etseydi keşke beni strese soktjeşini de takma kafaya her evlilikte oluyor herzaman gülluk gulistanlik degil.
İnşallah hayırlısı olsun ama ümitsizliğe kapılma hemenBugün birden geldi akıntı sandım öğlen sanki adet gibi geldi 1 Pet kirlendi sonra azaldı şimdi de az az leke gibi geliyor pazartesiyi bekliycem mecbur benimde 5+6 bomboş kese şekli düzgün ama bu hafta en azından yolk sac görülmekiymiş o da yok. Allah sonunu hayır etsin elden bişey gelmiyor
Benim sabah düz akşam 5 aylık gibi..Arkadaşlar göBeyiniz ne durumda benim hafif çıkmış erken değil mi ya kızımda sanki daha geç belirmisti
%3 izledim en son bilim kurgu severim the100 the walking dead uzun süre takip ettiklerimhangi diziyi izliyorsunuz tavsiyen var mıdır bende başlamak istiyorum güzel bir diziye.
Ben üç dört bölüm izlemiştim devam etmedim ama oyunculuklar güzel the rain Black summer breaking bead atiye Hakan muhafiz Kore’lerden zaten başyapitlar var bi ara liste yapmiştim güzel yapimlar var ama artik bişey pek bulamiyorum ben de lucifer baya uzun bol sezonluk bi dizi Ama sarmadi pek beni bi daha bakarim olmadi :)Ben Lucifer diye bir diziye başladım her bölümü tövbe estağfurullah diyerek izliyorum ama Tom Ellisben
teşekkürler%3 izledim en son bilim kurgu severim the100 the walking dead uzun süre takip ettiklerim
Ben üç dört bölüm izlemiştim devam etmedim ama oyunculuklar güzel the rain Black summer breaking bead atiye Hakan muhafiz Kore’lerden zaten başyapitlar var bi ara liste yapmiştim güzel yapimlar var ama artik bişey pek bulamiyorum ben de lucifer baya uzun bol sezonluk bi dizi Ama sarmadi pek beni bi daha bakarim olmadi :
Rica ederim diğer dediklerime de göz atin severseniz :)teşekkürler
Teşekkür ederim bakayimŞimdi bi film bitirdik, the old guard tavsiye ediyorum, ben cok begendım
lucifer bir sure sonra sıkıyor.Ben üç dört bölüm izlemiştim devam etmedim ama oyunculuklar güzel the rain Black summer breaking bead atiye Hakan muhafiz Kore’lerden zaten başyapitlar var bi ara liste yapmiştim güzel yapimlar var ama artik bişey pek bulamiyorum ben de lucifer baya uzun bol sezonluk bi dizi Ama sarmadi pek beni bi daha bakarim olmadi :)
sagol. bende bir köre filmi tavsiye diyim parazit filmi. bence harikaaRica ederim diğer dediklerime de göz atin severseniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?