Tüm hastanelerde böyle mi acaba? Tüp bebek kliniğinde hep eşim yanımdaydı ama artık normal Kadın doğuma gideceğim. Almıyorlarsa boşuna götürmeyeyim adamı
Banada bebeğe giden damarlara baktılar işte pıhtılaşma falan demedi sadece damarın birinde direnç var zamanla düzelecek dedi inşallah düzelir benide o biraz stres etti
Bıçaklar çekildi diye bir film sonu çok karışık beynim yandı anlamak için bir kere daha geriye sardım,ama baya beğendim sürprizli son
Kesinlikle,2. Sezonun gelmesini bekliyorum ama daha gelmez
Kızlar gögüslerimde kabuklar oluşmuş nasıl oldu bilmiyorum ama mesela yara olan yerde olurya öyle küçük küçük kabuklar var. Bide sanırım sütüm akıyor benim.
Esim olmasa bende sürekli uzanır vaziyetteyim. Ama benimki bulantidan. Ayakta çok duramıyorum.
Bir an önce normal hayata dönsek istiyorm hic sevmiyorum bu halleri
Esim olmasa bende sürekli uzanır vaziyetteyim. Ama benimki bulantidan. Ayakta çok duramıyorum.
Kesinlikle hamileliğin en güzel zamanları 5 veya 6 aylıkken bence. Hrm çocuğun çok zoru yok hem de bulantı bitmiş oluyor. Son zamanlarda kızım kemiklerime baskı yapıyordu oda canımı yakıyordu mesela.
Kesinlikle hamileliğin en güzel zamanları 5 veya 6 aylıkken bence. Hrm çocuğun çok zoru yok hem de bulantı bitmiş oluyor. Son zamanlarda kızım kemiklerime baskı yapıyordu oda canımı yakıyordu mesela.
Son 3 ay bende bir de böbrek genişlemesi olmuştu ağrıdan yatamıyordum sürekli magnezyum içiyordum. Hayırlısıyla şu zamanlar saglikla geçsin de kucağımıza allalım istiyorum
Acaba kız olduğu icin mi öyle ki zaten dr çok ısrarla söylemedi bir kere söyledi geçti çentik var falanda demedi direnç var kan akışı az ama düzelir dedi ama kız 1 ay nasıl bekliycemmmm daha 5 ine 1 ay var
Bizim bu minnoşta kız sanırım Ama bilmiyorum ciddi bi şey olsa çağırırdı 1 ay dediğine göre sıkıntı yok ama zaman geçmiyor ya evet sayılı gün çabuk geçermiş güya
Ben de cabuk yoruluyorum eski istahım yok bazen de tansiyonum düsüyor is yapınca agrım oluyor ara ara ilk zamanlar daha kötüydü geçti inşallah seninse yakında geçer zor böyle