• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Doğuma psikolojik olarak hazırlanmak için neler yapıyorsunuz ?
Hepimiz az çok endişelerle ilerledik.
Umarım her birimiz sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız 🙏🏻
Artık sonlara yaklaşmışken, doğuma doğru bir hazırlık için tavsiyelerimiz olursa burda paylaşmak hepimiz için yararlı olur diye düşünüyorum 😇

Artık sonlara yaklaşmışken, doğuma doğru bir hazırlık için tavsiyelerimiz olursa burda paylaşmak hepimiz için yararlı olur diye düşünüyorum 😇
spotify da benzersiz yolculuk diye bi podcast dinlemeye başladım, bakabilirsiniz ilginç konular var ☺️

bir de eşli gebe okuluna kayıt yaptırdık umarım güzeldir

• Muhteşem
Reactions: Uva
İyi geceler kızlar araba kullanıyorum diye mi bilmiyorum birkaçtır dışarı çıkmamda karnımın alt tarafında çok baskı oluyor yürüyemiyorum ağır geliyor göbüşüm vajinaya mesaneye baskısını net hissedebiliyorum yürüyüş falan planlarım vardı benim son haftalarda🥲 Bir de perine masajını araştırdım biraz ben yapamam gibi geliyor korktum bir

Ben bazen dogum animi hayal ediyorum, her sey guzel ilerliyor, kolay ve sakin bir sekilde bebegimi kucagima aliyorum 😅 en ince detayina kadar hep olumlu olacak sekilde.. bana iyi geliyor korkumu azaltiyor 😊

Anadolu sigorta canım. Evet kapsıyordu ama muayene hakkım dolduğu için iki seferdir ücretli giriyorum doktora da nst ye de. 10 muayene hakkım vardı yine iyi geldik şükür 😂 ama nst de 180 tl zaten nst+doktor kontrolü de 1900 e geliyor.
Yaa benim de Anadolu, Doğumla ilgili bir şey hiç konuşmadım hastaneyle ücret ödeyeceğimizi şu an öğreniyorum 🤣 benim ikinci paketim bu, daha 7 muayene hakkım var beni idare eder inşallah 🤣

Benim de erken doğum gibi bir aksilik olmazsa sezaryen tarihime 11 kasım demişti doktor 🥲
bana tarih vermedi ama 19-21 kasım arası görünüor doğum :) şuan 32+1 ama ultrasonda bütün olarak iki hafta öndeyiz. bene merak ediyorum acaba doğum tarihin ne zaman söyleyecek :(

İyi geceler kızlar araba kullanıyorum diye mi bilmiyorum birkaçtır dışarı çıkmamda karnımın alt tarafında çok baskı oluyor yürüyemiyorum ağır geliyor göbüşüm vajinaya mesaneye baskısını net hissedebiliyorum yürüyüş falan planlarım vardı benim son haftalarda🥲 Bir de perine masajını araştırdım biraz ben yapamam gibi geliyor korktum bir
Arabadayken özel kemerler var onlardan aldınız mı , karnı rahatsız etmeyen

Kızlar selamlarr ben de tansiyonla boğuşuyorum o yuzden giremedim ne zamandır hep baktım ama okuyamadım vucut saldı kendini.kafamı kaldıramadım. Dün muayenem vardı sükür doğumu nerde hangi doktorda yapacagım belli oldu ayarladık.celal bayar üni de pınar hoca da olacak. Tansiyom ilacını 3 e cıkardı. Ama cok da alırsan 8in altına düşerse bunu istemiyoruz dedi. Ben de nerdeee diyorum bu hafta 15 lerdeydi tansiyon. Protein baktılar onda sıkıntı olmayınca evdeyim. 30+5di 1650 kilosu normal gayet iyi dedi. 2 hafta sonra tekrar gideceğim. Hadi bakalım ben 36yi görsek bi yeter son 5 hafta dayn diyorum. Sezaryan olacak ben genel anestezi istiyorum vucudum kladırmıyacak diğerini tansiyondan dolayı dedim.

Kızlar ben bugün dışarı çıktım farkettim ki yürüyemiyorum bacak aralarım çok ağrıyor ve hareketlerim inanılmaz yavaşlamış. Sağlık ocağında son kontrolüm vardı oraya da gittim hemşire yine dedi 15 ekimi görür mü sanmam diye ajajs dedim beni doğurtmadan rahat etmicen 🤣 erken gelecekse de 37 de gelsin bari dedim bilemiyorum ya diyo ajajsn
Haha üçüncü bebeğimiz seninki olacak anlaşılan 🤣🤣🤣

Yaa benim de Anadolu, Doğumla ilgili bir şey hiç konuşmadım hastaneyle ücret ödeyeceğimizi şu an öğreniyorum 🤣 benim ikinci paketim bu, daha 7 muayene hakkım var beni idare eder inşallah 🤣
Eder ya benim de 2. Paketim mart'ta yeniletmiştim bir de başından beri sık kontrole gittiğimiz için erken bitti. Acile gittikleri mizde de paketten kullandık bir de 😂 hakkımız bitse de doğum karşılanıyor neyse ki o nedenle hiç sorun etmiyorum 😂 evet muayenelerde verdiğimiz katılım payı gibi doğuda da veriyormuşuz. Sigorta birimiyle görüşün hastanenin güzel bilgi veriyorlar. Dine kadar ben de bilmiyordum 😂

Ben başından beri kullanıyorum büyük rahatlık gerçekten normal kemeri bağladığımda sıkıyor ne kadar da olsa
Ondan bende almıştım geçen sinirimi bozdu kaldırıp attım ahsjs

Back
X