Kızlar ramzi teorisinden anlayan var mı erkek galiba bu. Ben öyle anladim. Tabi kesinliği yok ama ben erkek hissediyordum. Bu karından ultrason ve herkes soldaysa erkek diyo. Sizce Eki Görüntüle 2733833
Canım benim ilk sayfada benim adımda cinsiyet ikiz kız yazıyor
Ben yazmadım yoksa yanlışlıkla mı oldu anlamadım benim gebelik tek cinsiyetide daha belli değil
Nasıl düzeltebilirim bilemedim
Kızlar cinsiyet öğrenenler ilk başta ultrason görüntüleri uygun çıkmış hani sağ daysa soldaysa yuvarlak fasulye gibi olanlar bı bakıp yazsınlar bakalım bizde
Lazerden dolayi az kalmisti agda yaptim çok acimadi tüylerde hemen geldi ilerde ne olur biliyorum ama bi kere jiletle kalinlaştirinca hep öyle geliyor hemen cikiyor yapabildiğin yere kadar ağda en iyisi aslında
Evet canim agda dogum sonrasida iyi oluyor hemen cikmiyor zaten yaran iyilesene kadar jiletde kullanamiyorsun ben agdayi birakali 10 ay oldu kayip yasadigimda birakmisdim simdi jilete yeni alisiyorum dogru duzgun yapmaya artik yari temiz yari killi gidecegiz doguma ins temizlerim bir kolaylik olurda ozaman
Evet canim agda dogum sonrasida iyi oluyor hemen cikmiyor zaten yaran iyilesene kadar jiletde kullanamiyorsun ben agdayi birakali 10 ay oldu kayip yasadigimda birakmisdim simdi jilete yeni alisiyorum dogru duzgun yapmaya artik yari temiz yari killi gidecegiz doguma ins temizlerim bir kolaylik olurda ozaman
Kızlar cinsiyet öğrenenler ilk başta ultrason görüntüleri uygun çıkmış hani sağ daysa soldaysa yuvarlak fasulye gibi olanlar bı bakıp yazsınlar bakalım bizde
Yanları da yap falan diyormuşuz hayal etmesi bile çok kötü
Benim oğlumda göbeğimde tüy çıkmıştı birkaç tane yaa cımbızla alıyordum inşallah bunda çıkmaz
Yanları da yap falan diyormuşuz hayal etmesi bile çok kötü
Benim oğlumda göbeğimde tüy çıkmıştı birkaç tane yaa cımbızla alıyordum inşallah bunda çıkmaz
Ağda yap 5.aya kadar jilet daha da çoğaltır ama çok acıtıyor ya evde yapmaya korkuyorum kuaförde bir süreden sonra uyuşuyordum alışmıştım hatta ama epeydir yaptırmıyorum hele kendim hiç beceremem