- 26 Nisan 2019
- 5.391
- 8.908
- 198
Insallah tutar her zaman aklimdasin :) dua edecegim senin icinBebislerimi aldım geldim insallah tutunurlarsa haziran annesi olacağim
Simdiden geleyim dedim kuzucumm![]()
![]()
Sohrab
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah tutar her zaman aklimdasin :) dua edecegim senin icinBebislerimi aldım geldim insallah tutunurlarsa haziran annesi olacağim
Simdiden geleyim dedim kuzucumm![]()
![]()
Sohrab
Inslh çok tesekkurlerHayırlı olsun kalp atışını da duyarsın en kısa zamanda inşaAllah![]()
Kalp atışını duyabildin mi?Amin cümlemizin insallah![]()
Bende de pek yok.korkmaYa aranızda benim gibi hiç mide bulantısı çekmeyen var mı bir yerde okumuştum bulantılar bebeği koruyormuş doktora sordum % 20 lik kesim mide bulantısı yaşamıyor gayet normal dedi
Çok şanslısın keşke benım olsaYa aranızda benim gibi hiç mide bulantısı çekmeyen var mı bir yerde okumuştum bulantılar bebeği koruyormuş doktora sordum % 20 lik kesim mide bulantısı yaşamıyor gayet normal dedi
Canım doktorum bebek üstünden henüz ölçüm yapmadı . Kesenin konumuna yolk saca ve kalp atışını dinledi . Şuan ölçmem çok doğru olmaz çok ufak dedi :)H E Canım senin bebiş kaç cm çıktı? Bende 8.78mm yaziyor
Ay bilmez miyim o duyguyu ben ilk gebelikte işte arkadaşlarımın önünde kusmuştum herkes o anda anlamıştı zaten hamile olduğumuÇok şanslısın keşke benım olsa![]()
Sabahleyin hastaneye giderken Otobanda ani duruş yapmak zorunda kaldık sabah sabah herkes benı izledi![]()
siftahımı yaptım![]()
Benım 1 kere oldu, o da beta ogrenmedendi, sonra olmadı ama sarhos gıbı oluyorum uykum gelıyor cokYa aranızda benim gibi hiç mide bulantısı çekmeyen var mı bir yerde okumuştum bulantılar bebeği koruyormuş doktora sordum % 20 lik kesim mide bulantısı yaşamıyor gayet normal dedi
Anladım canım zaten şuan çok küçük 1cm.bile etmiyor . Ölçebildigi yeri ölcmüş benim dr. Crl yazan yer varsa sende orda yazar.Canım doktorum bebek üstünden henüz ölçüm yapmadı . Kesenin konumuna yolk saca ve kalp atışını dinledi . Şuan ölçmem çok doğru olmaz çok ufak dedi :)
Bilmiyorum ben maaalesef 10. Gün tekrar gittiğimde söylerim canım. Sen ne zaman gidiceksin birdaha ne zaman çağırdı
Kuzum dün transfer oldum insallah tutunurlarsa haziran annesi olacağımCnn var mi bebis :)
Allah razı olsun kuzummInsallah tutar her zaman aklimdasin :) dua edecegim senin icin
MaşaAllah kocaman olmuş seninkiH E Canım senin bebiş kaç cm çıktı? Bende 8.78mm yaziyor
Ay doğru valla bana da oluyor:)) dün toplantıda uyuyordum arkadaşım dürttü de öyle kendime geldimBenım 1 kere oldu, o da beta ogrenmedendi, sonra olmadı ama sarhos gıbı oluyorum uykum gelıyor cok
kağıtta Crl 0.40 cm yazıyor canım sanırım orasıAnladım canım zaten şuan çok küçük 1cm.bile etmiyor . Ölçebildigi yeri ölcmüş benim dr. Crl yazan yer varsa sende orda yazar.
11 12.haftada gel dedi.
Dualarımız hep seninle canım benimAllah razı olsun kuzummhamilelerin duası kabul olurmus hepinizden dua bekliyorum
![]()
İnşallah tutunurlarKuzum dün transfer oldum insallah tutunurlarsa haziran annesi olacağım![]()
Sütten mı oluyor acaba diyordum, bugun derste uyukladım ben deAy doğru valla bana da oluyor:)) dün toplantıda uyuyordum arkadaşım dürttü de öyle kendime geldim![]()
Şu mm.yı cm.ye çevirme olayını bir beceremedim gittiMaşaAllah kocaman olmuş seninkibende 4.00mm yazıyor
Tamam canım senin de ölçmüş o zaman. Maaşallah miniklerekağıtta Crl 0.40 cm yazıyor canım sanırım orası
Benımde diğer görüşme o civarlarda olur