- 29 Mayıs 2017
- 260
- 243
- 53
Oğlumda 4 gün geride olduğunu söylemişti doktor. Hiçbir şey olmaz merak etme.Kızlar doktorlar hafta hesabını bebeğin büyüklüğüne göre mi yapıyor doktor 3 gün geride söyledi adet tarihine göre ne demek oluyor sizce

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oğlumda 4 gün geride olduğunu söylemişti doktor. Hiçbir şey olmaz merak etme.Kızlar doktorlar hafta hesabını bebeğin büyüklüğüne göre mi yapıyor doktor 3 gün geride söyledi adet tarihine göre ne demek oluyor sizce
O zaman cok ıyı yapmıssın 2 gün hıc az deil, ben su an o durumdayım,pazartesı öglene kadar de dersım var, nasıl o gecer o dersler diyorum daha derse de 2 gun var![]()
Yaa öyle maalesef benım de kayınvalıde gelecektı bugun, eltım pozıtıf cıkmıs 3 4 gun once de bırlıkte yemek yemısler, gelmım Baska zaman gelırım dedı.. Diken üstündeyiz artık..evet hafta sonu anneme gitsem vakit geçerdi. Ama annem gelme bana bu ara dedi iş yerimdeki vakalardan dolayı.e başka aktivite de yapamıyoruz artık. Evde oturup oturup düşünemem yani
![]()
Yaa öyle maalesef benım de kayınvalıde gelecektı bugun, eltım pozıtıf cıkmıs 3 4 gun once de bırlıkte yemek yemısler, gelmım Baska zaman gelırım dedı.. Diken üstündeyiz artık..Randevun kacta, haberdar et bizi
Bayanlar merhaba
Bir şey sorucam Beta HCG artış kontrolü için 48 saat şart mı
Perşembe günü 18 de vermiştim, 45-46 saat yetmez mi![]()
2 gün olmuş zaten gidip verebilirsiniz tekrar.Bayanlar merhaba
Bir şey sorucam Beta HCG artış kontrolü için 48 saat şart mı
Perşembe günü 18 de vermiştim, 45-46 saat yetmez mi![]()
yeter tabi ki :)
2 gün olmuş zaten gidip verebilirsiniz tekrar.
Ya kızlar kayinpederim akrabalarına söylemiş ya hamile olduğumu ben daha 3 ay soylemicektim ya
Benden heyecanli vallaha :)haha olsun artık napalım. Heyecanlanmış adamcağız kızma![]()
Sorma herseye panik oluyorum. Bir kere dusuk yaptim belim agridi 2 saat sonra dusmustu. Simdi herseye evham yapiyorum. Icim rahat etmedi bugun baska bir doktora randevu aldim.İlk gebelik olunca insan cahil oluyor gece resmen korktum artık araştırıyorum kısa ağrılar zararsızdır diyor benim bütün gece sürdü sancı cok tesekkur ederim içimi ferahlattın![]()
İnşaAllah canımmYaa ne güzel ben de haftaya 5+4 te gideceğim doktora umarım kalp atışını duymuş olurum ben de![]()
bu ara saniirm kovidden bir artış var arkadaşlar bende çevreden duyuyorum İstanbula yaşamıyorum ancak Anadolu illerinde de bir artış söz konusu. havalarda soğuyunca gribal enfeksiyonlara arttı. bol limonlu çay mı issek ne yapalım. dikkatli olun. bu hastalik ta bir gün bitecek benim umudum seneye mart iyi gibi insllah bir sonuç alınır asilarda ilerlemeyeler var.Geçmiş olsun ya. Çok fena oldu bir anda herkese pozitif çıkıyor anlamadım. akşam 5 gibi gidicem. Haber veririm mutlaka![]()
folik asitten olabiliyor geneldeKızlar benim gibi saçma sapan rüyalardan muzdarip olan var mı gözümü kapattığım anda başlıyor bir rüyada annemin hamile olduğunu görüyorum ordan çıkıp başka bir rüyada saçımın pembe oluğunu görüyorum ne güzel diye seviniyorum ordan çıkıyorum şimdiye kadar tanıdığım bütün insanlar bir otelde vakit geçiriyor vs. bu böyle sabaha kadar sürüp gidiyor ve hiç bitmiyor hepsi bir rüyanın bölümleri gibi ama birbirleriyle tamamen alakasız ve saçma
Bende aynısıyım. Uykumda daha çok yoruluyorumKızlar benim gibi saçma sapan rüyalardan muzdarip olan var mı gözümü kapattığım anda başlıyor bir rüyada annemin hamile olduğunu görüyorum ordan çıkıp başka bir rüyada saçımın pembe oluğunu görüyorum ne güzel diye seviniyorum ordan çıkıyorum şimdiye kadar tanıdığım bütün insanlar bir otelde vakit geçiriyor vs. bu böyle sabaha kadar sürüp gidiyor ve hiç bitmiyor hepsi bir rüyanın bölümleri gibi ama birbirleriyle tamamen alakasız ve saçma