2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Biz 3 senedir bu haberi beklediğimiz için heyecanla hem benim aileme hem eşimin ailesine söyledik 🤗 Tabi yolk sac gördükten sonra bu cuma inşallah kalp atışı dinleyecez
Bende geçen pazartesi hgc verdim 133 çıktı bugün de inşallah kese için kontrole gideceğim de ne zaman söylesem diye kararsız kaldım🤗

3. Gebelik ama Allah nasıp ederse ilk cocuk olacak direk söyledik ama sadece annemler ve kaynanamlara kötü tecrübeler yaşadıgımız için kimse cok sevinemedi eşim de öyle hatta eşim inanmıyor sanırım korktuğu için sonunu getirsin inşallah rabbim 🤲
Benim de ilk gebeliğim, ne zaman söylesem kadar veremedim.
İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız 😊

Kızlar cok şükür keseyi gorduk bebişide gördüm kalp atışını da gördük :) bugun normalde 7+1 ama ultrasonda 6+3 ciktim doktor normal dedi dogumu benim dogum günüme denk geliyor 18 haziran :)
Benım kı de sata göre kendı doğumgunume denk geliyor 🥰 bakalım tutturabılcek mıyız 🌸🌷
Bu arada cok sevındım, darısı bana insallah 💕💕💕

Benım kı de sata göre kendı doğumgunume denk geliyor 🥰 bakalım tutturabılcek mıyız 🌸🌷
Bu arada cok sevındım, darısı bana insallah 💕💕💕
Hayırlı olsun canımmm😍 sonunda geldi çattı o gün senin yerine ben heyecanlanıyorum burda valla🙈💞

Kizlar merhaba bugun doktor randevum vardi beni hatirladiniz mi adetten 13 gun falan gecti bugun doktor karindan bakti keseyi gordu ama kucuk bir kese gorunuyor 5 haftalik dedi bebek gormedi daha erken dedi 10 gun sonra anca bebek gorunur dedi ve 5 sise kan aldirdi sonuclar yarinn cikacak

Kızlar ben bugün kan sonuçlarımı almaya gitmiştim biraz troidim yüksek çıktı dahiliyeye gidip ilaç kullanman lazım dedi. Sizlerde var mı böyle birşey ilk hamileliğim merak ettim

Kızlar cinsiyet için sol-sağ muhabbetini duyanınız oldu mu hiç? Aile ikiye bölündü yok kıza olacak yok erkek olacak diye 😂 en son görümcem son noktayı koydu bebeği solda mi hissediyorsun sağda mi dedi, ben solda hissediyorum açıkçası erkek o zaman dedi. 😁
Bunu bende duymuştum. Ama şöyle bebek sağda yerleşmişse erkek solda yerleşmişse kız oluyormuş diye ama ne kadar doğru bilemedim. Senin dediğinde tam tersi. Zaten ya kız ya erkek olacak fifty fifty 😂😂

Kızlar ben bugün kan sonuçlarımı almaya gitmiştim biraz troidim yüksek çıktı dahiliyeye gidip ilaç kullanman lazım dedi. Sizlerde var mı böyle birşey ilk hamileliğim merak ettim
Ben normalde de haşimato troidi hastasıyım altı yedi senedir ilaç kullnıyorum. 100 mg kullanıyorum şuan. Gebelikte de ayrıca oluyor böyle troid sıkıntıları. Kafana takma ilacını kullan ve kontrolünü aksatma. Troid hormonu bebeğin omurilik ve beyin gelişiminde bir numaralı etken o yüzden önemli bir hormon.

Ben normalde de haşimato troidi hastasıyım altı yedi senedir ilaç kullnıyorum. 100 mg kullanıyorum şuan. Gebelikte de ayrıca oluyor böyle troid sıkıntıları. Kafana takma ilacını kullan ve kontrolünü aksatma. Troid hormonu bebeğin omurilik ve beyin gelişiminde bir numaralı etken o yüzden önemli bir hormon.
Ben de 100 mg kullaniyorum iki hafta oldu kan versem mi içim içimi yiyor arada 125 mg alıyorum umarim hiç sikinti cikmaz

15 defa hapsıran var mi benim gibi alerjik rinit yine başladi sanirim ama karnıma kasiklarima ağri saplanıyor şiddetli hapsirinca 😕

Ben de 100 mg kullaniyorum iki hafta oldu kan versem mi içim içimi yiyor arada 125 mg alıyorum umarim hiç sikinti cikmaz
Inşallah canım. Bende haftaya salı randevu bulabildim. Tekrar baktıracağım insallah düşmüştür ama siz 100mg falan kullanıyorsunuz benimki düşük etki etmez gibi geliyor. Folik asiti de iyotlu kullanıyorum inşallh düşmüştür ya.
Birde düşse de devam etmek mi lazım ilaca?

Birde kızlar benim folik asit birkaç tane kaldı. Ne zamana kadar kullanıyorduk ben unutmuşum. Tekrar almam gerekiyor demi. Ilk 3 ay miydi kullanım süresi?

Back
X